Dodaj do ulubionych

typy na Puchar Uefa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:37
Girondins Bordeaux - CA Osasuna - X
Shakhtar Donetsk - AS Nancy - ilosc goli mniej niz 2,5
CSKA Moscow - Maccabi Haifa - 1 i mniej niz 2,5 goli
Bayer 04 Leverkusen - Blackburn Rovers- X
Fenerbahce - AZ Alkmaar -X2
Hapoel Tel Aviv - Glasgow Rangers -X2
Benfica Lissabon - Dinamo Bucuresti -1
SV Werder Bremen - Ajax Amsterdam -1
AS Livorno - RCD Espanyol Barcelona -2
AEK Athen - Paris Saint Germain -ilosc goli mniej niz 2,5

kursy na te spotkania do sprawdzenia na stronie:

www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=16697
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mariuszwasowski Re: typy na Puchar Uefa 14.02.07, 13:49
      iel można zgarnąć?
      • Gość: Julka Re: typy na Puchar Uefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:50
        Nawet nie sprawdziłam, bo nie mam czasu. Wysłałam jak leci za 2 zł.
        Już wiem: 331,60 zł. Dałam tylko na wygraną CSKA i Espanyol podparłam remisem.
        • Gość: Julka Re: typy na Puchar Uefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:06
          acha. Jeszcze ominęłam
          Hapoel Tel Aviv - Glasgow Rangers -X2 (przez pomyłkę)
        • mariuszwasowski Re: typy na Puchar Uefa 14.02.07, 15:24
          widzę że jest pani wytrawnym graczem i dużo pani wie a czy dużo pani wygrywa?
          • Gość: Julka Re: typy na Puchar Uefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:11
            Gram, ale tak raczej przy okazji... Idą wysłać to biorą i mój kupon. Dużo
            jeszcze nie wygrałam, ale gram po 2, 3 zł. Najwęcej wygrałam coś koło 600 zł,
            ale wygrane rzędu 50 - 200 zł zdarzają mi się dość często. Pozdrawiam.
            Ps. Najczęściej wygrywam, kiedy naprawdę potrzebuję pieniędzy. (Mijał termin
            zapłaty za energię elektryczną i wygrałam wtedy dokładnie tyle na ile był
            rachunek :)
    • Gość: batlin Re: typy na Puchar Uefa IP: 195.47.201.* 14.02.07, 15:14
      "statystycznie" rzecz ujmując na tyle zdarzeń, jedno-dwa minimum nie wejdą:)
      gdybym miał szukać "co pojdzie nie tak" - moze werder albo espaniol... no i te
      remisy mi się jakoś nie widzą akurat w tych miejscach.

• mariuszwasowski z innej beczki 14.02.07, 15:30
      co mysliślicie na temat obstawiania na pojedyńcze zdarzenia jak leci u buka
      stawiam na faworytów i obstawiam w zasadzie całą listę na dany dzień czy to ma
      sens pomyślcie? zazwyczaj 80% zdarzeń wchodzi ale zdarzenia nie wymnażane mało
      przynoszą
      • Gość: piter Re: z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:51
        ten kupon nie wejdzie,remisy raczej zawala
        • mariuszwasowski Re: z innej beczki 14.02.07, 15:54
          to nie jeden kupon
          jeden kupon = jedno zdarzenie i pokolei jak leci co ty nato?
        • Gość: Julka Re: z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:07
          Piter! Dopiero teraz to piszesz, gdy ja już wysłałam :(
          Mam nadzieję, że nie masz racji :)
          • Gość: piter Re: z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:54
            no to nawet nie wygladalo tak jakby mialo wejsc:/ a zdarzenia pojedyncze to
            raczj lipa grac:/ wezmy np.spotkanie gdzie jest stawka 1,6 zagrasz za 10 zl to
            wygrana 14,4 w toto mix(bo podatek 0,9) - oplacalne?? ile trafisz takich??na 10
            spotkan 5 ?? to wygrasz 72 zl a wydasz 100....
            • Gość: Julka Re: z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:00
              ciiiicho! Może akurat? :)
              • Gość: typer do Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:34
                Julka a po co wychodzic i wysylac kupon.
                Nie lepiej na internecie sobie obstawic nie ruszajac sie z miejsca?
                Mozesz zagrac na zdarzenie nawet na minute przed rozpoczeciem,a takze nawet na
                niektore mecze w trakcie ich odbywania!!!
                Nie placisz podatku od wygranej wiec wiecej wygrywasz!!!
                Mowie Cie zaloguj sie na:

i zacznij grac w necie.Bet-at-home posiada konto w polskim banku wiec wyplaty i
                wplaty robi sie blyskawicznie i bez zadnych oplat!!!

pozdrawiam
                • Gość: Julka Re: do Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:34
                  Ja to wszystko wiem. Boję się, że wpadnę w nałóg.
                  Jeszcze trochę poczekam.
                  Ktoś znajomy jest zalogowany i nawet kiedyś zagrałam na jeko konto (przegrałam
                  2 zł :(
    • Gość: Julka No cóż :((( Czekam na losowanie dużego lotka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:12
      Typer. I tak jesteś niezły.
      • Gość: piter Re: No cóż :((( Czekam na losowanie dużego lotka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:37
        a ja slyszalem ze sa problemy z wyplatami,wiele osob sie skarzylo
        • Gość: Julka Re: No cóż :((( Czekam na losowanie dużego lotka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:50
          Z wypłatami? Gdzie?
          Ostatnio dwa razy w STS-ie kazali mi czekać, ale co to jest dzień, czy dwa.
          A Tobie Piter jak dziś poszło?
          Pewnie wygrałeś i boisz się, że Ci nie wypłacą :)
      • Gość: typer Re: No cóż :((( Czekam na losowanie dużego lotka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:10
        Dzieki Julka za komplemento:)
        Kurde wiedzialem zeby nie grac Niemcow Bayeru.To nieprzewidywalna druzyna ale
        myslalem ze Espanyol da rade.Ale wszystko inne wchodzi jak do tej pory:-)
        No ale kupon jest wazny jak wszystko wejdzie wiec szkoda tego jednego:(

pozdrawiam
        • Gość: piter Re: No cóż :((( Czekam na losowanie dużego lotka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:06
          yyy problemy sa z wyplatami u internetowych bukmacherow,toto mix i STS bez
          problemow mi zawsze wyplacaja.ja dzis nie gralem bo nie mialem czasu ale dobrze
          bo kupon by mi nie wlazl przez CSKA:)zagram na LM i weekend,typy moje juz podalem:)
          • Gość: piter Re: No cóż :((( Czekam na losowanie dużego lotka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:09
            julka poza tym widze ze niezle Ci idze skoro dosc czesto wygrywasz 50-200
            zl,mozesz czasem wpisywac swoje typy??jestem ciekaw jak grasz i na ile spotkan
            stawiasz w jednym kuponie.ja wole zagrac za 10-50 zl ale na 3 -4 mecze
    • Gość: typer Re: typy na Puchar Uefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:17
      Girondins Bordeaux - CA Osasuna - X
      Shakhtar Donetsk - AS Nancy - ilosc goli mniej niz 2,5
      CSKA Moscow - Maccabi Haifa - 1 i mniej niz 2,5 goli
      Bayer 04 Leverkusen - Blackburn Rovers- X
      Fenerbahce - AZ Alkmaar -X2
      Hapoel Tel Aviv - Glasgow Rangers -X2
      Benfica Lissabon - Dinamo Bucuresti -1
      SV Werder Bremen - Ajax Amsterdam -1
      AS Livorno - RCD Espanyol Barcelona -2
      AEK Athen - Paris Saint Germain -ilosc goli mniej niz 2,5

wYNIK 1 0:0 TRAFIONY X:)
      2. 1:1 TRAFIONY ilosc goli mniej niz 2,5:)
      3. 0:0 TRAFIONY ilosc goli mniej niz 2,5:)
      4. 3:2 NIE TRAFILEM
      5. 3:3 TRAFILEM :)
      6. 2:1 NIE TRAFILEM
      7. 1:0 TRAFILEM 1:)
      8. 3:0 TRAFILEM 1:)
      9. 1:2 TRAFILEM 2:)
      10. 0:2 TRAFILEM ilosc goli mnie niz 2,5:)

Na 10 tylko 2 nie trafione.No ale jak na wyjezdie strzela sie 2 gole i sie
      przegrywa 3:2 tak jak Blackburn to wstyd.A Rangers-om zabraklo 14 minut do
      remisu i ladna kaska by byla do odebrania:)
      No ale trudno,jutro tez jest Puchar UEFA.Przemysle i podam typki na jutrzejsze
      spotkania.
      pozdrawiam
      • Gość: piter Re: typy na Puchar Uefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:04
        no wiesz tlumaczenie ze 14 minut zabraklo to zadne tlumaczenie,bo mecz trwa 90
        min, mi wiele spotkan nie wchodzilo bo w 90min padala bramka:)darujcie sobie juz
        UEFA teraz moze typy na LM a najlepiej na weekend:)
      • Gość: batlin Re: typy na Puchar Uefa IP: 195.47.201.* 15.02.07, 15:40
        ja tu widze trzy nietrafione - cska jeszcze byla jedynka ^^
        co nie zmienia faktu, ze w sumie niezle;)
        mnie nie weszly pierwszy i trzeci (mialem jedynki), weszly za to 4 i 9, co dalo
        mi zwrot kosztow;) /syst. 2/4 plus pewniaki/.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka