GoĹÄ: han99 IP: *.ds2-k.us.edu.pl 09.06.06, 23:39 Szmaciarze, po prostu Szmaciarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pabian Żyć sie nie chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:39 Żyć sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Żyć sie nie chce 09.06.06, 23:42 "Wszystko przed nami". Ależ oczywiście - Niemcy są dobrym zespołem i istotnie trudno przewidzieć, czy dołożą nam 4:0, 6:0 czy może jeszcze więcej ... Swoją drogą, nie spodziewałem się po trenerze poczucia humoru ... POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Żyć sie nie chce IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:03 Janas - jesteś modelowym przykładem przygłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Żyć sie nie chce 10.06.06, 00:20 Z kim spotkają się polscy piłkarze w II rundzie? Z kibicami na Okęciu. Niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Żyć sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:07 nieprawda, Janas pojedzie taksówką prosto z Dortmundu do Wronek. Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze Polacy Jesteśmy z Wami !!!!! 10.06.06, 11:39 nasipilkarze.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antywyborcza A Wybiórcza już mąci!!!!! IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 10.06.06, 11:56 po co zdjęcie polityków i jaki problem macie z tym, że się cieszą? Już jątrzycie łobuzy michnikowskie? Ja na meczu byłem i jak widziałem Kosę przewracającego się o własne nogi też mnie to rozbawiło (podobnie jak gra na czas przegrywając 0:1 i pozostawienie na boisku cienkiego Szymka, itd.). A może popełniłem coś strasznego. P.S. informuję, że hymn odśpiewałem w wersji tradycyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kk23 Ale mamy piłkarzyków !! duma rozpiera Ku.. mać ! IP: *.chello.pl 10.06.06, 12:07 A JAKI TRENER MUNDRY I CO MIESIAC UCZCIWIE TE 50 TYS INKASUJE ZA DOBRZE WYKONANĄ ROBOTE ! Odpowiedz Link Zgłoś
sadystka_z_tvn24 CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!!!!!!!! 10.06.06, 12:46 Jeżeli chłopaki wypełnią to zadanie i pokonają w środę w obecności Prezydenta tę podprzcietną drużynę tubylców Mogą jechać do domu !!!!!! A z ich Sławy i Pieniędzy Bedą profitować jeszcze ich prawnuki !!!! ps wbrew głosom malkontentów grali bardzo dobrze !!! zabrakło im szczęścia :( Futbol to także Loteria !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sadystka_z_tvn24 Re: CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!!! 10.06.06, 12:51 sadystka_z_tvn24 napisał: > Jeżeli chłopaki wypełnią to zadanie > i pokonają w środę w obecności Prezydenta > tę podprzcietną drużynę tubylców > Mogą jechać do domu !!!!!! > > A z ich Sławy i Pieniędzy > Bedą profitować jeszcze > ich prawnuki !!!! > > ps > wbrew głosom malkontentów > grali bardzo dobrze !!! > zabrakło im szczęścia :( > Futbol to także Loteria !!! Niemcy to mocno przereklamowany podprzeciętny zespół ! dobry do walki z republikami bananowymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zloczewianin Jak się łamie idoli 10.06.06, 13:28 Najgorsze z reprezentacją jest to, że Janas wprowadził mnie i wielu w traumatyczny stan, który zaczął się w chwili oglosenia skladu kadry na MŚ. Przecież co najwyżej średnio grającej drużynie zostały tylko nadzieje, a te nie siedzą teraz nawet na ławce. Gdyby grali(siedzieli na ławie) Dudek, Frankowski, Saganowski to przynajmniej byłaby iskierka, która pozwoliłaby dać nadzieję na parady bramkarskie(Liverpool- Milan) i na te gole Franka na "pięć minu przes odjazdem pociągu". A tak zostaną schizofreniczne napady podczas snów, w których zlany zimnym potem będę tłukł pięściami po ścianie. Najgorsze jest też to, że Janas przez swoją decyzje zamknął usta Frankowi i Dudiemu. Żal bierze gdy widzę ich gdy siedzą i bąkają coś, pilnując się żeby przez jakąś wypowiedź nie urazić kolegów z zespołu, żeby nie dać znać żalu po tym że siedzą i nie mogą nic zrobić. CO kolwiek powiedzą i tak będzie "nie halo" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Głupota Zupełna !!! 10.06.06, 13:44 Oni nawet wstydzili się polskich napisów na koszulkach. Ten "zurawski" nie zaznał "ż". Już zawczasu myślą, że są podludźmi, a ich wielbiciele w Polsce wielbią Hitlera (bo taki mają rozum). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polaczek-mazepa Re: CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!!! IP: *.dsl.hstntx.swbell.net 10.06.06, 16:10 sadystka_z_tvn24 napisał: > Jeżeli chłopaki wypełnią to zadanie > i pokonają w środę w obecności Prezydenta > tę podprzcietną drużynę tubylców > Mogą jechać do domu !!!!!! > > A z ich Sławy i Pieniędzy > Bedą profitować jeszcze > ich prawnuki !!!! > > ps > wbrew głosom malkontentów > grali bardzo dobrze !!! > zabrakło im szczęścia :( > Futbol to także Loteria !!! na forum jęki i labiedzenie jak w synagodze !! ciury, łachmyty, folxdojcze i inne degeneraty bez charakteru wylewają pomyje na własną reprezentacje !! która grała bardzo dobrze ! ale miała pecha ! w sporcie też trzeba miec szczęście ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kol@ Re: CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 16:22 poje..y jakis jestes, skoro z ekwadorem widziaues dobrze grajaca reprezentacje polski.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ququ Uwazam sezon polowania na janasa i repr za otwarty IP: *.gl.digi.pl 10.06.06, 17:26 mozna odstrzelic trenerka i 3/4 skladu repry hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: almag Re:Balcerowicz musi odejść zostaną szmaciarze,ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:07 Balcerowicz musi odejść zostaną szmaciarze,ale napasieni, patrz komisja bankowa! Mordy naszych polityków u koryta. Mordy klechów! Mordy działaczy! S_Z_A_M_B_0_0_B_R_O_N_A_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 Wszystko za nami 10.06.06, 12:20 bo to już koniec mistrzostw dla Polaków.Ciekawe tylko gdzie popełniono błąd.A zresztą nieważne .Po prostu jesteśmy bardzo słabi. Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze Polacy Jesteśmy z Wami ! 10.06.06, 11:41 nasipilkarze.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noik z nikim..bo nikt nie powinien przyjsc.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 04:13 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka 10.06.06, 11:27 Nie przegraliście jeszcze do końca w sercach kibiców. SKOCZCIE DO GARDEŁ NIEMCOM. To sprawa honoru, macie napis na autokarze "Waleczni i niebezpieczni". Pokażcie że to coś znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kowal Re: Żyć sie nie chce IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.06, 11:15 prawda chocbym mial z anglii na to okecie przyleciec to z tym zawsze pomoge,a mialem isc na kolanach do czestochowy jak polska wygra mistrzostwa a tu tylko wstyd przed wszystkimi anglikami w pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Ale wygraliscie z krzyzakami ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:36 Polska - Ekwador mecz był- to tak dla przypomnienia. Pozdrowienia z Heimatu - BUCU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ryszard Re: Żyć sie nie chce IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 10.06.06, 15:02 Janas jesli tak myslisz to jestes nie normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Żyć sie nie chce 10.06.06, 00:31 Hej!! Nie jest źle! Janas w ten sposób podpuszcza Niemców! Będą myśleli, że mają do czynienia ze słabym przeciwnikiem, ale my ich zaskoczymy i nie damy strzelić sobie więcej niż 4 gole! Janas=Geniusz! A tak na serio biedny człowiek - będzie musiał poszukać dobrego chirurga plastycznego, bo jeśli po tym wszystkim spotka go na ulicy jakiś kibic - i rozpozna... Drugą alternatywą byłaby przeprowadzka do jakiegoś miłego-ciepłego kraju, np. do Ekwadoru. I jedna, i druga alternatywa trochę będzie kosztować, ale naszemu kochanemu Pawłowi po pracowitej nocy przed ogłoszeniem składu pieniążków nie powinno w życiu już brakować. I szkoda tylko polskiej piłki. A Górski w grobie się przewraca. Może i dobrze, że nie doczekał takich czasów :(... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Żyć sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:42 Spoko, Spoko Paweł ma FOSĘ we Wronkach (taką REAL na poważnie z wodą, nie żeby wyschnięta była a na dodatek most zwodzony i "Smoczycę której nie zawaha się użyć", że o kilku załadowanych FUZJACH nie wspomnę) tak, że bez amfibii nie podejdziesz :)) No chyba że masz MI 24 albo Apache'a :)))) ALe to już inna bajka :))) PS. Wakacje w Ekwadorze to on już dawno zabookował :) Odpowiedz Link Zgłoś
frais niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... 10.06.06, 01:01 WSTYD!!! Niemal rozkazalem wszytskim moim znajomym ogladac ten mecz *nawet tym, ktorzy nie intersuja sie futbolem) sa wsrod nich bialorusini, gruzini, anglicy, holendrzy i przede wszytskim Francuzi. Teraz czuje tylko przeogrommny wstyd! Jak moglem ich w ten sposob torturowac?? Przeciez ja ich lubie i darze szacunkiem, a sprawilem im 2 godziny najwiekszej futbolowej meczarni w historii mundialu. Nie widzialem reprezentacji od ostatniego meczu z Anglia, po ktorym zebrani w angielkim pubie w Paryzu Anglicy gratulowli mi awansu i dobrej gry polaków. Liczylem, ze byc moze nie stracili zbyt wiele z tych strzepkow pilkarskich umiejetnosci. To byl koszmar!!! Tragedia. Kompromitacja. Jak pomysle, ze ogladaly to dziesiatki milionow ludzi na calym swiecie, to skreca mi sie w zoladku. Rzad, za ktory musze sie wstydzic i szukac usprawiedliwien. Infrastrukura i gospodarka, ktorej nawet nie probuje usprawiedliwiac. Polska wersja katolicyzmu. Spiskowe teorie dziejow. Ciag nieszczesc i potkniec Syf, kila i mogila! A teraz reprezentacja... JAK DO JASNEJ CHOLERY MAM BRONIC POLSKE NA ARENIE MIEDZYNARODOWEJ??? Wychowanie patriotyczne po takim wyskoku naszy "Orlow", to chyba najlepszy z najglupszych pomyslow. Bo tylko to bedzie w stanie na tyle wypaczyc historie, aby mozna bylo taka kompromitacje przelknac. Pozdrawiam z Francji. Polsce gratulujemy dopingu (oby do samego konca kulturalnego) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:08 frais napisał: > WSTYD!!! Niemal rozkazalem wszytskim moim znajomym ogladac ten mecz *nawet tym, > > ktorzy nie intersuja sie futbolem) sa wsrod nich bialorusini, gruzini, anglicy, > > holendrzy i przede wszytskim Francuzi. Teraz czuje tylko przeogrommny wstyd! > Jak moglem ich w ten sposob torturowac?? Przeciez ja ich lubie i darze > szacunkiem, a sprawilem im 2 godziny najwiekszej futbolowej meczarni Nie masz czym sie martwić, przecież Janas powiedział, ze całą odpowiedzialność bierze na siebie. Hahahaha (gorzkie hahhahaha...) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miliard Miliard widzow TV ogladalo mecze !! IP: *.p.pppool.de 10.06.06, 01:12 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lodzik frais- choć przez 1tydz nie pier.dziel o polityce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:36 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 10.06.06, 03:59 Swietny tekst.Ja mieszkam w USA i czuje sie podobnie.Mialem kilku znajomych w mieszkaniu.Wstyd.Kto na mundial nie bierze Dudka ktory jest filarem psychicznym tej druzyny i Franka dzieki ktoremu sie tam znalezlismy.Podobne uczucia co do rzadu.Jakby mi Marionetkowicz dopingowal i spotkal sie ze mna przed meczem tez nie mialbym motywacji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kefir Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.06.06, 09:28 Ciężko jest dzisiaj być Polakiem na obczyźnie, bo nasz kraj nie daje nam żadnych powodów do dumy. Jesteśmy takim narodem rozbitym, który usilnie wyczekuje jakiegoś sukcesu na arenie międzynarodowej, aby podbudować swoje morale i pewnośc siebie, ale ciągle ze wszystkich stron serwuje się nam kolejne szpile i upokorzenia. Czy wy widzieliście wczoraj tych wszystkich spragnionych sukcesu kibiców na stadionie, którzy gotowi byli oddać serce za swóją reprezentację? Oni wszyscy przyszli, aby być świadkami wygranej reprezentacji swojego kraju, aby wreszcie mieć powód do dumy z bycia Polakiem, aby móc wreszcie bez kompleksów spojrzeć w oczy swoim znajomym z innych krajów. Ta wygrana była potrzebna wszystkim jak woda rybie, a co dostaliśmy w zamian, wielkiego kopa w d...! Ja sam jestem dumny z bycia Polakiem, bo moi rodzice wychowali mnie w duchu polskiej kultury, ale wszystko ma swoje granice. - w kraju panuje bezrobocie na skalę światową - nikt nie potrafi nad tym zapanować, co powoduje u mnie przekonanie, że jako naród jesteśmy po prostu głupi - infrastruktura leży i kwiczy - w rządzie wszyscy ze sobą walczą o ch... wie co i nigdy nic z tego nie ma - cały kraj to jedno wielkie bagno, kiedykolwie dzwonie do Polski to wszyscy mówią mi abym nigdy tam nie wracał - co dzień to jakiś nowy strajk - wszyscy masowo wyjeżdżają z kraju za chlebem, bo jako naród nie potrafimy sobie zapewnić możliwości do życia u siebie - w rezultacie co jakiś czas muszę czytać relacje o dzikich zachowaniach Polaków w innych krajach i tzw. Polish Jokes - teraz jeszcze reprezentacja zbiera baty od przeciętnego Ekwadoru Nic tylko strzelić sobie w łeb. Dziękujemy ci Polsko. Wcale się nie dziwę dlaczego Giertych chce wprowadzić wychowanie obywatelskie w szkołach. Sam kraj nie daje nikomu powodów do dumy dlatego trzeba im wmawiać od najmłodszych lat, że mają być dumni, bo 1000 lat temu byli potęgą w jakiejś tam dziedzinie. Jakby w kraju było normalnie, to żadne wychowanie obywatelskie nie byłoby potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... 10.06.06, 11:29 Dudek tylko dlatego tam nie pojechal,bo nie chciano by skompromitowal sie z takimi szmaciarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: evaped61 Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.rev.stofanet.dk 10.06.06, 09:00 Przezylam to samo tylko, ze w Dani. Dokladnie jak to napisales i pomysl ilu nas takich na calym swiecie!!! Tylko plakac! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wes Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: 59.13.60.* 10.06.06, 11:32 A ja w Korei. Koreanczycy ogladali ze mna mecz. A zaczal sie o 4 rano tutejszego czasu. Po wszystkim glosy byly tak podzielone. 1. Chorzy. Moze Niemcy im cos dosypali do jedzenia (cos slyszeli o Polsko-Niemieckiej historii). 2. Glupi. Ale, jakkolwiek nie ma na to lekarstwa, to moze za 4, 8, 16, 32, 64... lata im (wnukom) sie poprawi. 3. Sprzedali mecz. Tylko czym ci biedni oponenci mieli Polakom zaplacic? Ja sam juz nie mam zdania. Wstyd mi za Polske. I za wlasna glupote, ze namowilem kilku ludzi do ogladania tege...tego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dix Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.bulldogdsl.com 10.06.06, 11:34 > JAK DO JASNEJ CHOLERY MAM BRONIC POLSKE NA ARENIE MIEDZYNARODOWEJ??? > Chłopie, mam ten sam ból. W poniedziałek nie idę do roboty, bo zabiją mnie śmiechem. Chociaż, może to i lepiej - nie będzie meczu Polska-Anglia, a to już byłaby kompromitacja i wstyd nie do przejścia ... Pozdrawiam z UK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miernota Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: 82.160.69.* 10.06.06, 11:44 Wszyscy nasi NAZJDOLNIELSI obywatele (ci, którzy wyemigrowali) zamiast wstydzic sie za naszych piłkarzy, powinni sami dawac przyklad. Albowiem widac, ze grają u nas w piłkę miernoty i zakompleksieni nieudacznicy, więc kwiat naszej emigracji niech wraca do kraju, zapisuje się do trampkarzy i za kilka lat nikt już nie będzie się musiał tłumaczyć i bronić wizerunku Polski na "arenie międzynarodowej". Odpowiedz Link Zgłoś
oraw ciszej nad tą...trumną====================== ====== 10.06.06, 11:49 Kochani, zal mi tych moich znajomych,którzy wczoraj nie odbierali telefonów bo byli w NIEMCACH. Jeden nawet odebrał i bardzo przepraszał,że nie załatwi ze mną sprawy biznesowej bo do poniedziałku jest ZA GRANICĄ!!!!!!!!! A PIŁKARZYKOM juz odpuśćmy!!!!! Denerwują się tylko Ci z nas,którzy wbrew rozsądkowi,BEZPODSTAWNIE wierzyli..... sorry............................................. POLSKAAA,BIAŁOCZERWOOOONIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.adsl.hansenet.de 10.06.06, 17:37 Niestety ale kwiat naszej emigracji tez wyjechal za chlebem, tak jak i my. I do tego nie ma co sie dziwic! Jakbym byla pilkarzem, to jeszcze do tego bym sie wstydzila skompromitowac z Janasem i cala reszta! Mnie tez wczoraj wszyscy zalowali i snuli teorie: dlaczego???? Atmosfera na stadionie wspaniala, kibice wychodzili z siebie, az do lez! Pozdrawiam z Hamburga Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pieknie bylo Polacy we wszystkim wygrywaja - ale geba IP: *.p.pppool.de 10.06.06, 01:06 Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian nie przesadzaj 09.06.06, 23:45 nie przesadzaj, będzie mnóstwo świetnych spotkań... tylko nasi odpadną, ja kibicuję kilku drużynom, zapowiada się ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacal Kazimierz Górski wiedziałco robi... n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:22 Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janas to ma nasrane we łbie... !!! 10.06.06, 00:26 Janas to ma nasrane we łbie... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! 10.06.06, 00:29 E tam, nie ma co przesadzać, po prostu nasza drużyna jest zupełnie beznadziejna, ale tu nie ma żadnej niespodzianki. Taką "technikę" gry prezentują od baaardzo dawna. Ostatnie dobre mecze naszych widziałem jako dziecko... anna-dark napisała: > Janas to ma nasrane we łbie... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dobre mecze były w eliminacjach - z Frankiem... 10.06.06, 00:37 Dobre mecze były w eliminacjach - z Frankiem... oktawianc napisał: > E tam, nie ma co przesadzać, po prostu nasza drużyna jest zupełnie beznadziejna > , > ale tu nie ma żadnej niespodzianki. Taką "technikę" gry prezentują od baaardzo > dawna. Ostatnie dobre mecze naszych widziałem jako dziecko... > > > anna-dark napisała: > > > Janas to ma nasrane we łbie... !!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Labo Przestań się tym Frankiem onanizować IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:30 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Przestań się tym Frankiem onanizować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:55 Poprosze bez p... o dupie Maryny. Zamiast Franka pojechał Rasiak Widziałeś go na boisku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszukali nas!!! Re: Przestań się tym Frankiem onanizować IP: *.inter / *.inter-c.pl 10.06.06, 09:29 Franek tez by ch..a zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: morfeo Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! IP: 81.210.22.* 10.06.06, 08:12 Po jaka cholere trzymal na boisku Zurawia (80min) i Szymkowiaka (cale spotkanie!!!) jak obydwaj byli beznadziejni. Jelen sie pojawil z Brozkiem i momentalnie cos sie zmienilo. Wprowadzenie Kosowskiego za Krzynowka to kolejny ciekawy (czytaj: IDOTYCZNY) pomysl Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:30 janosik wracaj w góry a trenerke zostaw fachowcom!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tominio Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:32 nasi w srodku pola nie grali źle ale jak byli pod bramka to kopali już tylko sobie w czoło. trener jest do bani grzecznie mówiąc. on tez przecież ma płacone z naszych podatków więc mógłby się bardziej wysilic niz tylko "wygramy jeśli strzelimy jednego gola więcej" Abstrachując od kontrowersyjnych decyzji kadrowych, nie był w stanie ich zmotywować- moim zdaniem olał sprawę myśląc głównie o sobie a nie o milionah oglądających mundial. pozdrawiam reprezentację - do boju ! 1410 grunwald 2006 <gerzenkirszen :)> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inter Re: nie przesadzaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:41 Masz racje ja man synowa z Brazylii kazalem jej przyslac flage bede im kibicowal (a ludzilem sie ze bedziemy grac z Brazylia i powalczymy ,ale to niemozliwe oni pilke maja we krwi) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pieknie bylo Re: Żyć sie nie chce IP: *.p.pppool.de 10.06.06, 01:05 No nie, przeciez wygraliscie z krzyzakami ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blanka Re: Żyć sie nie chce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.06, 08:00 Ja za to pamiętam doskonale rok 1974 ! Jacy my(Polacy) byliśmy wtedy szczęśliwi! Takich dni naprawdę sie nie zapomina. Pamietam, ze troche przez te MS pokrecila sie moja kariera szkolna. Nastepnego dnia po meczu z RFN (ktory przegralismy) mialam egzamin wstepny na studia. Tak sie przejelam przegrana Polakow, ze studia rozpoczelam z rocznym opoznieniem (bo egzamin oczywiscie oblalam). Naprawdę mogą żałować, ci, którzy wtedy nie zyli i nie widzieli na żywo Polakow, ktorzy szli jak burza i zadziwiali cały świat swoja postawa. Jak pokonywali samych najlepszych: Argentyńczyków, Włochów, Brazylijczyków, wcześniej Anglików. Sugeruje sięgnąć po dyskietki (widziałam w marketach) z meczu na Wembley, czy innego z tamtych czasów. Naprawdę jest sie czym zachwycać. A do tego komentarz Jana Ciszewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasper Re: Żyć sie nie chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:48 Strasznie przesadzacie! Prawda jest taka, że to jest sport. Kto w '98 obstawiał, że Francja powiezie Brazylię 3:0? Tak samo jest teraz. Rozpykali nas. Odpadamy z mistrzostw, ale świat się na tym nie kończy. Naszą reprezentację wg mnie pozbawił szanas trener Paweł J. powołaniami. Jak tylko usłyszałem, że jedzie Mila, Giza, Gancarczyk i inni śmieszni kolesie którzy w piłkę grają średnio a w reprezentacji grają mizernie to nie miałem dobrych przeczuć. Nie zmienia to faktu, że kibicuję naszym i jestem przynajmniej kilku piłkarzom wdzięczny za to, że zostawili masę zdrowia wczoraj (Smolarek, Bąk, Krzynówek, Jop). Głowy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Żyć sie nie chce IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:01 I gol, proszę państwa, bramka!!! SEN_SA_CJA w DORTMUNDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hary Re: Żyć sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:51 legia tylko i wylacznie nie chce mi sie wiecej pisac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ACM Żyć sie nie chce - ale za to rzygac sie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:52 wczoraj po prostu wbiliscie Wszystkim Kibicom pilki kopanej w Polsce noz w plecy, serce i glowe. a teraz najlepsze - mam nadzieje ze w najblizszych 2 meczach dostaniecie extra mocne manto! i do domu - ale wszyscy, a my was na okeciu przywitamy butelkami z bezyna i kamieniami... aha - PZPN oraz "nasi" reprezentanci - zwroccie pieniadze za bilety tym co pojechali do Gelsenkirchen; i jeszcze obiad powinniscie im postawic, chociaz... ja bym przy was nic nie zjadl, co innego pawia puscil. Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze Re: Żyć sie nie chce - bo jesteś prawdziwym kibcem 10.06.06, 12:02 Gość portalu: pabian napisał(a): > Żyć sie nie chce Bo pabian jesteś prawdziwym kibicem! Pozdrawiam Prawdziwych Kibiców! nasipilkarze.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: Żyć sie nie chce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:40 Mieszkam od 20 lat w Niemczech i czekam na ta chwile srodowego zwyciestwa POLSKI. Jednak po wczorajszym meczu widze to w czarnych kolorach... Zycze sobie w czwartek isc do pracy z podniesiona glowa i nie czuc sie tak jak dzisiaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
holtze ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilke! 10.06.06, 14:05 ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilke! dzieki borucowi i janasowi slascy kibice nie maja juz watpliwosci komu kibicowac w tych mistrzostwach. boruc obrazil nas na stadionie slaskim, zobaczysz wiec ciolku co znacza slazacy jak staniesz oko w oko z podolskim i klose niech zyje gorny slask! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tominio Re: ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:39 holtze napisał: > ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilke! > dzieki borucowi i janasowi slascy kibice nie maja juz watpliwosci komu > kibicowac w tych mistrzostwach. > boruc obrazil nas na stadionie slaskim, > zobaczysz wiec ciolku co znacza slazacy jak staniesz oko w oko z podolskim i > klose > niech zyje gorny slask! ty chyba jakiś nawiedzony jesteś - moze zmien obywatelstwo? jak tak mozna...chore. pozdrawiam prawdziwych kibiców z nadzieja ze na slasku patriotyzm nie wygasł, bo jak to Giertych przeczyta i pośle specjalną grupę patrio-wszech-polską na śląsk to juz na pewno wszystkie wątpiliwości rozwieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
holtze Re: ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilk 10.06.06, 16:07 he niby dlaczego mam zmieniac obywatelstwo? jestem gornoslazakiem z polskim i niemieckim paszportem choc moze masz racje, chyba zmienie obywatelstwo na czeskie (czechy to kraj ktory uznaje slaska narodowosc) chore? to twoja polska jest chora obiecujac nam autonomie po powstaniach, przetrwala 15 lat i zostala zniszczona przez przedwojennych wszechpolakow (autonomia slaska). wiec giertychem czy jak mu tam nas nie strasz, my czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_klewek [...] 09.06.06, 23:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sztudent1 [...] 09.06.06, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 00:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_klewek [...] 10.06.06, 00:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Korekta nazwiska 10.06.06, 00:30 Och, gdyby nie ty... jola_z_klewek napisała: > Koszerni sie polapali i poprawili nazwisko sSzarmacha po mojej interwencji i > h.uj w d.pe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Korekta nazwiska IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:54 to wszystko przez kibiców - gwizdali! Gdyby reprezentacja grała na Legii to...ohohoho!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ->DROGA DO DOMU... ->DROGA DO DOMU.. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 09.06.06, 23:40 WSZYSTKO PRZED NAMI - DROGA DO DOMU. na szczęście nie mamy daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: załamka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Historyk Re: ->DROGA DO DOMU.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 01:02 A wszystkiemu sa jak zawsze winni Zydzi i Niemcy ! Co ojciec Rydzyk na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:40 Panu Janasowi już dziękujemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kangoor5 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.chello.pl 10.06.06, 00:09 Listkiewiczowi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nikito Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.fbx.proxad.net 10.06.06, 00:51 To nie wina Janasa ,nawet Mourinho nic by nie potrafil zrobic z taka slaba ekipa jak Polska............. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:10 bzdury, po coś chyba był ten okres przygotowawczy? Z jakiegoś powodu janas zabrał przecież rasiaka (zamiast sagana, franka lub piechny). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANDZIK Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:05 OGLĄDAŁEM TEN MECZ WCZORAJ Z ŻONĄ(DYLETANT W TYCH SPRAWACH),I ZADAŁA MI JEDNO ZNAMIENNE PYTANIE-DLACZEGO NASI BIEGAJĄ ZA PIŁKĄ,A TAMCI GRAJĄ PIŁKĄ?NASZ MISTRZ VON JANAS ZAUWAŻYŁ,ŻE NASI ODPIERDZIELAJĄ KASZANĘ DOPIERO W 85 MINUCIE,WPROWADZAJĄC NOWE "SIŁY"(PRIMADONNA NIE ZABRAŁ PIECHNY I FRANKA BO GWIAZDA JEST JEDNA "VON JANAS").NAPRAWDĘ REFLEKS GODNY POZAZDROSZCZENIA!!!.DAJMY MU BOLID F1,Z TYM REFLEKSEM DA RADE.KIBICE W CHORZOWIE JEDNAK SIĘ NIE MYLILI WYGWIZDUJĄC TEN CYRK VON JANASA.ZAL SMOLARKA (JAK ON SIĘ MĘCZY GRAJĄC W TAKIEJ"KADRZE")I KIBICÓW,KTÓŻY JAK ZAWSZE DOPISALI.CIEKAWE CZY PAN BORUC TERAZ PRZYZNA,ZE TO ONI TERAZ ODSTAWILI WIOCHE.A W OGÓLE NIECH POLACY WNIOSĄ PROTEST,ŻE EKWADORCZYCY BIEGALI ZA SZYBKO I ZA DUŻO GRALI PIŁKĄ.PRZECIEŻ TAK NIE WOLNO.I TAK IM BĘDĘ W MECZU Z NIEMCAMI KIBICOWAŁ.CIEKAWE CZY BĘDA JAJA.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kung Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: 194.150.97.* 10.06.06, 17:24 słaba ekipa to jedno, ale Ekwador wcale nie miał przecież mocnej. Nieprawda, że to nie wina Janasa, widać było po prostu brak jakiegokolwiek pomysłu na grę, futbol sprzed ćwierćwiecza i brak zaangażowania (polecam wypowiedź Lubańskiego o braku koncentracji i jej przyczynach). To nie od tego jest trener?? Skoro nie trener, to kto "zadecydował" o tym, że Polacy, przegrywając 0:1 sprawiali wrażenie, że grali na czas?? Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Won 09.06.06, 23:40 Janas, Listkiewicz, banda działaczy i zawodnicy won na bezrobocie. Banda leni i przygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bobi Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:41 janas pozdrowienia od Dudka i Frankowskiego................ Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:50 A co by ten twoj dudek zmienil ? On juz sie zasluzyl w Korei Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:12 a za co ty niby janasa bronisz? Dał plamę jak kretyn. Całe eliminacje graliśmy dwoma napastnikami, a na mundialu jednym i to cofniętym! Żurawski rozgrywł, ale nawet jak miał piłkę to nie miał komu podać, bo NIKOGO przed nim nie było. No bo kogo janas miałby postawić przed Zurawiem? Jeleń wg janasa ma robić za skrzydłowego, Smolarek był skrzydłowym, Brożek niedoświadczony, marny egzekutor. a może Rasiak? Bez komentarza. A może lepiej byłoby postawić przed Żurawiem Franka, Sagana, Piechnę nawet? Jaki sens miało ustawianie się defensywnie na meczu z Ekwadorem i w efekcie "zdobycie" 1 (jednego) celnego strzału przez cały mecz? Janasialdo dopiero pod koniec meczu zmienił taktykę, ale to niewiele dało, bo Brożek czy Jeleń to niemalże debiutanci w kadrze, a tu potrzeba doświadczenia było. Który normalny trener zmienia wcześniej wyćwiczoną taktykę po meczu szczęśliwie wygranym z Chorwacją, gdzie oddaliśmy jeden celny strzał? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:19 i który normalny trener robi rewolucję w kadrze i zaczyna niemal od zera? Wg janasa - cieniasa: boruc ma się zgrywać z obroną i uczyś się ją ustawiać NA MUNDIALU, Polacy mają się uczyć nowej taktyki NA MUNDIALU, Brożek i Jeleń mają się zgrywać z reprezentacją NA MUNDIALU... Bo mundial to wg Cieniasa jakiś okres przygotowawczy, jakiś sparing, który zaprocentuje w przyszłości niby (każdy trener kadry polski w przeciągu ost. 15 lat gadał o przyszłości, a zaden nie siągał wyników w teraźniejszości). Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! 10.06.06, 00:27 Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WAWIAK Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:10 NIE TYLKO PRZEZ jANASA. dODAM JESZCZE pREZYDENTA, PREMIERÓW... NAWET DO FINAŁU eUROWIZJI NIE WESZLIŚMY. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tominio Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:42 NIE TYLKO PRZEZ jANASA. dODAM JESZCZE pREZYDENTA, PREMIERÓW... NAWET DO FINAŁU > eUROWIZJI NIE WESZLIŚMY. całe szczęście bo ten chory samogloryfikujący się spektakl to kaszana Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: POLAK Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:05 Ja nigdy sie nie wstydzilem tego ze jestem POLAKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polak od zawsze Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 14:21 Wstyd ze to oni sa polakami, nie wstydze ze sam jestem polakiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:42 ogladalam mecz z kolegami. moze i nie znam sie na pilce, ale zbyt wiele to my Polacy nie pokazalizmy \.najlepsi to brozek, jelen smolarek ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pf Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.upc.chello.be 09.06.06, 23:42 I co? Czekamy na naszych Orłów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: owlas Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:42 A mnie szkoda samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Wszystko za nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:46 Ja też miałem nadzieję ale ... nadzieja znowu okazała się być matką głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zdenek Krytyków nigdy za wielu IP: *.chello.pl 10.06.06, 00:11 Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce. Pacany co wyzywają trenera i piłkaży od idiotów i leni niech spier..lają, kretyńskich krytykantów nigdy w tym kraju nie brakowało. Jest mi przykro po porażce, powtarza się historia z Korei: pierwszy mecz 0:2, drugi z najsilniejszą (teoretycznie) drużyną w grupie, trzeci mecz na otarcie łez. Ale to nie powód, żeby anonimowo wieszać psy na Drużynie Narodowej. Szkoda, szkoda... Ps: Radwańska w dwóch finałach w Paryżu!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:21 wsadź sie w doope te bzdety. Cały świat się dziś z nas śmieje, a ty bredzisz, że klaskać należy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Rasiak nas zbawi... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:46 janas z tego rasiaka to powinien się publicznie wyspowiadać. O co chodzi? Non stop go powoływał, nawet gdy Rasiak był bezrobotny, nawet gdy nie trenował, bo nie miał klubu grał w pierwszym składzie w meczu Polska - Anglia. janas stawiał na rasiaka non stop, wziął go na mundial kosztem innych napastników. Wszyscy protestowali, ale byli i tacy, którzy mówili, że coś w tym musi być, że coś w tym rasiaku janas widzi, ze w niego wierzy, że może rasiak ma do odegrania jakąś rolę. I gdyby janas był konsekwentny i naprawdę miał jakiś rasiakowy plan to by rasiaka dziś wystawił! A janas jednak nie odważył się tego zrobic, czyli rasiak to lipa i ściema, za słaby, zeby grać na mundialu - nwet wg janasa! No i kto był mądrzejszy? kibice czy janas? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dude Re: Rasiak nas zbawi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:17 może ma dużego...? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tominio Re: Rasiak nas zbawi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:44 hehehehe...to dobre Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek_M Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:51 Nikt nie każe klaskać. Ale kibicowanie, to nie wyjście do teatru, gdzie sztuka się może nie podobac i można wyklaskać aktorów. Kibicowanie to emocje, z drużyną się jest na dobre i na złe. "Wierni po porażce". Po co to wyżywanie się i leczenie kompleksów? Mocni w gębie... Mało optymistycznie, ale jednak z iskierką wiary przed meczem z Niemcami... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomik11 Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 02:03 krytyka jest potrzebna bo to tylko moze otworzyc oczy pajacom z pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:03 gadasz jak listkiewicz, że jak jest źle to też dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek_M Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:44 Gdzie napisałem, że jest dobrze. "mało optymistycznie, ale z iskierka nadziei" To jest gadanie, ze jest dobrze? Po prostu uważam, że teraz drużynie potrzebne jest wsparcie, a nie kopanie leżącego. To każdy potrafi w takich sytuacjach, każdy jest mocny w gębie. Nie mówię, że należy chwalić kadrę, ale bez przesady. Po prostu zachowajmy się jak prawdziwi kibice - "wierni po porażce". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gawron Polska nie wyjdzie z grupy IP: *.ds.univ.gda.pl 09.06.06, 23:43 Będzie jak cztery lata temu, wieilkie oczekiwania i nic z tego. Można się obawiać najbliższego spotkania z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Niemcy - Polska 4:0 Kostaryka - Polska 3:2 10.06.06, 00:31 Ekwador -Polska 2:0 Niemcy - Polska 4:0 Kostaryka - Polska 3:2 i toby było na tyle... Gość portalu: Gawron napisał(a): > Będzie jak cztery lata temu, wieilkie oczekiwania i nic z tego. Można się > obawiać najbliższego spotkania z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wuj Re: Niemcy - Polska 4:0 Kostaryka - Polska 3:2 IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 10.06.06, 02:33 Bożę kobito uspokuj sie no stop Twoje komentarze i nod kiedy pamietam to kazdy durniejszy siadz se przed tv i poogladaj "m jak cos tam....." i nie pokazuj sie wiecej a forum zdziro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jojo Re: Polska nie wyjdzie z grupy IP: *.bulldogdsl.com 10.06.06, 10:38 PODOLSKI ,KLOZE,..? KIBICUJCIE NASZYM!!!PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Naugrim Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:43 Sami sobie na tą porażke zasłużyliśmy . Daliście dzisiaj d... ,niestety ,prawda w oczy kole ,ale to był beznadziejny mecz w Waszym wykonaniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tominio Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:47 nie waszym tylko naszym. graliśmy słabo ale dwulicowe kibicowanie jest dobre dla cippek. przeżywasz albo przegrywasz. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków 09.06.06, 23:43 jasne, wszystko przed nami. Po meczu z Niemcami zejdą z murawy z 6 golami w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków 09.06.06, 23:45 i niech im jeszcze Kostaryka dorzuci 3 i będzie najlepszy autorski występ trenera ciamajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:31 dzisiaj pokazali, że grać potrafią (Kostaryka), a nasi, że nie, także przy takiej bieganinie bezmyślnej i bezsensownej jak dzisiaj o remis z Kostaryką będzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: troglo-b Re: Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:54 Tylko nam zostalo DREWNALDINIO wnim nadzieja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sztudent1 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:44 Ten Janas to debil jaki czy co? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ale on chyba z Niemcami chce wygrać....:)))))))))) no bo niby co jeszcze przed nami? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 04:00 janas nie zauważył, że mistrzostwa się zaczęły, myśli, że to sparing był i trochę sobie poeksperymentował. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mikimar Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.lublin.mm.pl 09.06.06, 23:45 Żurawski i Szymkowiak tak samo jak w poprzednich dwóch meczach nic nie pokazali. Dziwie się że Janas tak długo zwlekał ze zmianami. Po wejsciu Jelenia i Brożka coś się zaczeło dziać i mało brakowało a zmienili by wynik. Ogromne brawa dla Ebiego Smolarka najlepszy gracz na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elmo Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.06.06, 23:50 dokładnie tak. poza tym te podania do tyłu. ta chęć na wjechanie z piłką do bramki zamiast strzałów. oni chyba nigdy w fife nie grali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: voytass Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:59 Zgadzam się z kolegą w 100%. Smolarek 6, Jeleń 5, Brożek 5, reszta na 2. Smolarek biegał, próbował walczył po prostu - dlaczego inni zawodnicy nie biorą z niego przykładu? To skandal! Jak można tak grać! To co było w Chorzowie to nie wypadek przy pracy!. PZPN i te układy psuja polską piłkę. Mówimy NIE agentowi Listkiewiczowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:14 a ja się pytam: skoro było tak beznadziejnie to czemu janas nie wypuścił swoich asów - gizę, rasiaka i milę? Bo się nie nadają do gry! A po ch.j tam pojechali? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pj Rasiak jest dobry !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 06:27 - powiadaja bobry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacal głupoty gadacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:19 cała nasz drużyna dała ciała. Poza Smolarkiem. ustawienie 4-5-1, 2 skrzydłowych a Szymkowiak dalej rzuca prostopadłe piłki do nikogo, bo Żuraw akurat się cofnął. Żurawia w ogóle nie widziałem. Baszczyński zawalił obie bramki (przy 1 nie upilnował Tenorio, przy 2 został z tyłu i przez niego nie było spalonego). Brożek i Jeleń coś tam pokazali, tylko dlatego, że było już 2:0 i Ekwador się cofnął i zaczął bronić wyniku całą drużyną. Mieliśmy 2-3 zawodników którym w tym meczu się chciało biegać. A 11 takich biegających wystarczyłoby spokojnie na cieniutki Ekwador. Ale widocznie reprezentowanie całego kraju przed miliardem widzów to dla nich za mała motywacja... Odpowiedz Link Zgłoś
ki Re: głupoty gadacie 10.06.06, 00:41 A po co im motywacja. Gwiazdorzy wyszli na mecz z kelnerami z Ekwarodu, przeciez przed meczem w kolko kladli im do glowy, ze Arena auf Schalke nie lezy na wysokosci 3000m n.p.m. dlatego mieli spokojnie wygrac. Wiec zaczeli spokojnie, a gdy sie juz obudzili to bylo za pozno. Zle ustawienie Zle wykonawcy Brak pomyslu Ale w sumie po co sie starac w kadrze? Wszak klub wazniejszy, bo wiecej placi... Tylko jak im teraz nie wsyd, te mydlenie nam wszystkim oczu?? Ze niby beda walczyc?? Oj powalczyli, powalczyli... A ja tylko wspolczuje tym wszystkim, ktorzy kibicowali im na zywo i ten wyjazd tyle ich kosztowal Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marciach A ci Ekwadore to silne chłopy, wybiegane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:28 Przecież lekkoatleci jeżdżą na obozy wysokogórskie aby wydolność łapać. I jeszcze siła, dynamika, zdecydowanie. Taki np Espinoza 184cm - 85kg w mięśniach. Coś ten Pele chyba sie nie pomylił Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kakofoniks znowu wracamy jako pierwsi?? IP: *.Red-81-33-3.staticIP.rima-tde.net 09.06.06, 23:45 znowu wracamy jako pierwsi?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mejlmi pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 203.76.49.* 09.06.06, 23:45 Kibice na Stadionie Slaskim wiedzieli co robia. To pilkarze odstawiaja wioche. Primadonny, gwiazdy...smiechu warte. Slazacy jednak trzezwo patrza na zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 23:48 Ktoś kiedyś powiedział: JA NAS nie widzę - w samej rzeczy, ale wstyd ..... dali ciała, widać że odstają .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:52 na ślaskim reprę wygwizdali (nie zasłużyli na to) i na Schalke też wiele zagrań naszych asów zostało niewiadomo czemu wygwizdanych. Nasi piłkarze powinni zatem grać tylko na stadionie Legii (również podczas MŚ):))), jak to pisali niedawno zaślepieni kibice, bo tam jest najlepsza atmosfera dla tych reprezentantów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic od lat Re: pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.std.tsi.tychy.pl 10.06.06, 08:29 > Kibice na Stadionie Slaskim wiedzieli co robia. To pilkarze odstawiaja wioche. > Primadonny, gwiazdy...smiechu warte. Slazacy jednak trzezwo patrza na zycie! Wszyscy obrazili się na kibiców ze Śląska za gwizdy ,lecz nikt nie zauważył, że właśnie te gwizdy miały być bodźcem dla naszej reprezentacji. Tu nie ma klaskania jak na Legii za każdą kichę odstawioną przez naszych kopaczy tylko jest krytyka i trzeba wyciągnąć wnioski. Kibice na Śląskim pokazali Janasowi co myślą o jego drużynie i tzw. pomyśle na mistrzostwa z ekperymentalnym składem. Gdyby to było na Legii znów warszawka krzyczała by "nic sie nie stało" czy "jesteśmy z wami". Więc już za kilka dni będą sobie mogli pokrzyczeć na Okęciu te bzdety , razem z przedstawicielami mediów poklepać po plecach Janasa i "największe nieporozumienie w PZPN" Listkiewicza. Proponuję by po Mundialu złożyć podanie o przeniesienie do instytucji, która nazywa się FIFI i grają tam drużyny nie zrzeszone w FIFA czyli Tybet,Grenlandia czy Republika Sankt Pauli (dzielnica Hamburga) . Tam mamy szanse jeśli nie trafimy na drużynę z Sankt Pauli oczywiście :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: frynio Panie Janas, wszystko już za nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:46 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ma-ryja Re: Panie Janas, wszystko już za nami IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.06, 23:49 Moze jeszcze Rydzyka i paru biskupow wyslac, aby poblogoslawili trawe i zawodnikow. Niemcy jako narod bezbozny sie przestrasza i przegraja. A Romus Konski pysk nie moglby jakiejs gadki palnac o patriotyzmie? Czy pan Janas pomyslal o alternatywach na wszelki wypadek? ----------------------- Pomoz sobie sam, to i Bog ci pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PH on Tour Re: Panie Janas, wszystko już za nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:08 Niech ktoś mi powie że kibice na Śląsku odstawili wioskę a oni co odstawili wczraj panienki gwiazdeczki rozkapryszone za ten mecz powinny być gwizdy a w tunelu klaps od kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: carlos Szkoda< Walczymy dalej> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.06, 23:47 głowy do góry, jedziemy do Berlina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michał Re: Szkoda< Walczymy dalej> IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 10:23 Zmywać naczynia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: -_- Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dyn.optonline.net 09.06.06, 23:48 powtorka z korei DNO i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:49 nie znam sie na piłce i co myśle? w zespole nie ma woli walki boszzzzzzz zero charyzmy, tylko jeden smolarek sie strał ale co moze zrobić sam?a ten żurawski ?kto go tak promuje?ociężały jak stara lokomotywa i po każdym nie udanym strzale/akcji te jego zawodzące miny ciekawe o czym tak gadali przez te komórki jeszce na trawie?kochanie wstaw kolacje zaraz wracam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:28 Nie jest winą Żurawia, że ustawił go janas jako cofniętego napastnika, który miał niby wywalczać piłki i ... nie wiadomo co dalej. W eliminacjach podawał do szpicy - Franka, tutaj szpicy nie było, była pustka. Ten mecz przegraliśmy przede wszystkim taktycznie. Janas podjarał się przypadkowym zwycięstwem z Chorwacją, gdzie oddaliśmy 1 celny strzał i ustawił drużynę w ten sam sposób myśląc, ze trener Ekwadorczyków to taki sam idiota jak on i da się na to nabrać. Ekwador miał nas w małym paluszku, wiedział dokładnie co gdzie i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bokaj Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:52 Bąk: "na stadionie śląskim powinny być tylko koncerty" Ja: "na stadionie śląskim chcemy oglądać tylko ambitnych piłkarzy!!!" czy wy wiecie, cioły jedne, ile wstydu my sie przez was w europie najemy teraz? przez to wasze "mi się nie chce, ja nie potrafię"? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:57 ciekawe co powie boruc i bąk po tym meczu? "kibice odstawili lekką wieś?" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gp Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.06, 06:46 janasa na szfot - jeszcze tak idiotycznych posuniec nie widzialem. potencjalnie z druzyna z ktora trzeba bylo wygrac i kazdy glupek wiedzial ze to jest mecz o awans, dzis, to on kur... wystawia 4-5-1 jakby juz kurna prowadzil 5:0 i tego wyniku bronic chcail - do d z janasem, mam nadzieje ze mu ta kwasna mina nie zniknie nigdy w zyciu... i ze sobie poobgryza tak paznokcie ze nie bedzie co juz gryzc... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojciech Kwaśniak Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:49 Myślę, że nasi piłkarze "odstawili lekką wioskę." A może nawet ciężką. I to na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Jest dobrze... 09.06.06, 23:49 ...i jestem przekonany, że po wprowadzeniu dwóch drobnych zmian wygramy te mistrzostwa... ...zmiany...? 1. nie powinniśmy grać w ustawieniu 4-5-1... bardziej korzystne będzie ustawienie 8-8-6... 2. dokładniej powinniśmy wykorzystywać stałe fragmenty gry - strzały z autu i z rzutów bramkowych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc z Ameryki wstyd . IP: *.dyn.optonline.net 10.06.06, 01:20 Nam w Ameryce jest podwojnie wstyd, wielu z nas pracuje z Ekuadorczykami i zakladalismy sie z nimi, ze nie maja szans. Teraz bedziemy swiecic oczami i sluchac docinek. Na zadnej wygranej nie zalezalo mi tak bardzo w tych mistrzostwach jak na wygranej z Ecuadorem i oczywiscie Nasi pilkarze zawiedli Nie zamierzam ogladac juz ich meczow jak wielu moich znajomych. Zaczynam kibicowac Angli, poniwaz wybralem druzyne z Europy. Dla naszej druzyny narodowej Good Luck. Odpowiedz Link Zgłoś