Dodaj do ulubionych

Janas po meczu: Wszystko przed nami

IP: *.ds2-k.us.edu.pl 09.06.06, 23:39
Szmaciarze, po prostu Szmaciarze!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pabian Żyć sie nie chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:39
      Żyć sie nie chce
      • johnny-kalesony Re: Żyć sie nie chce 09.06.06, 23:42
        "Wszystko przed nami". Ależ oczywiście - Niemcy są dobrym zespołem i istotnie
        trudno przewidzieć, czy dołożą nam 4:0, 6:0 czy może jeszcze więcej ...

Swoją drogą, nie spodziewałem się po trenerze poczucia humoru ...

POzdrawiam
        Keep Rockin'
        • Gość: mk Re: Żyć sie nie chce IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:03
          Janas - jesteś modelowym przykładem przygłupa.
          • rechott Re: Żyć sie nie chce 10.06.06, 00:20
            Z kim spotkają się polscy piłkarze w II rundzie?
            Z kibicami na Okęciu.

Niestety prawdziwe.
            • Gość: marek Re: Żyć sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:07
              nieprawda,
              Janas pojedzie taksówką prosto z Dortmundu do Wronek.
              • nasipilkarze Polacy Jesteśmy z Wami !!!!! 10.06.06, 11:39
                nasipilkarze.w.interia.pl/
                • Gość: antywyborcza A Wybiórcza już mąci!!!!! IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 10.06.06, 11:56
                  po co zdjęcie polityków i jaki problem macie z tym, że się cieszą? Już
                  jątrzycie łobuzy michnikowskie? Ja na meczu byłem i jak widziałem Kosę
                  przewracającego się o własne nogi też mnie to rozbawiło (podobnie jak gra na
                  czas przegrywając 0:1 i pozostawienie na boisku cienkiego Szymka, itd.). A może
                  popełniłem coś strasznego.

P.S. informuję, że hymn odśpiewałem w wersji tradycyjnej.
                  • Gość: kk23 Ale mamy piłkarzyków !! duma rozpiera Ku.. mać ! IP: *.chello.pl 10.06.06, 12:07
                    A JAKI TRENER MUNDRY I CO MIESIAC UCZCIWIE TE 50 TYS INKASUJE ZA DOBRZE WYKONANĄ
                    ROBOTE !
                    • king-dong nie deptać leżących, dać im odejść na emeryturę 10.06.06, 12:39
                      • sadystka_z_tvn24 CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!!!!!!!! 10.06.06, 12:46
                        Jeżeli chłopaki wypełnią to zadanie
                        i pokonają w środę w obecności Prezydenta
                        tę podprzcietną drużynę tubylców
                        Mogą jechać do domu !!!!!!

A z ich Sławy i Pieniędzy
                        Bedą profitować jeszcze
                        ich prawnuki !!!!

ps
                        wbrew głosom malkontentów
                        grali bardzo dobrze !!!
                        zabrakło im szczęścia :(
                        Futbol to także Loteria !!!
                        • sadystka_z_tvn24 Re: CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!!! 10.06.06, 12:51
                          sadystka_z_tvn24 napisał:

> Jeżeli chłopaki wypełnią to zadanie
                          > i pokonają w środę w obecności Prezydenta
                          > tę podprzcietną drużynę tubylców
                          > Mogą jechać do domu !!!!!!
                          >
                          > A z ich Sławy i Pieniędzy
                          > Bedą profitować jeszcze
                          > ich prawnuki !!!!
                          >
                          > ps
                          > wbrew głosom malkontentów
                          > grali bardzo dobrze !!!
                          > zabrakło im szczęścia :(
                          > Futbol to także Loteria !!!

Niemcy to mocno przereklamowany
                          podprzeciętny zespół !
                          dobry do walki z
                          republikami bananowymi :)
                          • zloczewianin Jak się łamie idoli 10.06.06, 13:28
                            Najgorsze z reprezentacją jest to, że Janas wprowadził mnie i wielu w
                            traumatyczny stan, który zaczął się w chwili oglosenia skladu kadry na MŚ.
                            Przecież co najwyżej średnio grającej drużynie zostały tylko nadzieje, a te nie
                            siedzą teraz nawet na ławce.
                            Gdyby grali(siedzieli na ławie) Dudek, Frankowski, Saganowski to przynajmniej
                            byłaby iskierka, która pozwoliłaby dać nadzieję na parady bramkarskie(Liverpool-
                            Milan) i na te gole Franka na "pięć minu przes odjazdem pociągu". A tak zostaną
                            schizofreniczne napady podczas snów, w których zlany zimnym potem będę tłukł
                            pięściami po ścianie.

Najgorsze jest też to, że Janas przez swoją decyzje zamknął usta Frankowi i
                            Dudiemu. Żal bierze gdy widzę ich gdy siedzą i bąkają coś, pilnując się żeby
                            przez jakąś wypowiedź nie urazić kolegów z zespołu, żeby nie dać znać żalu po
                            tym że siedzą i nie mogą nic zrobić. CO kolwiek powiedzą i tak będzie "nie halo"

Pozdrawiam
                            • robertw18 Głupota Zupełna !!! 10.06.06, 13:44
                              Oni nawet wstydzili się polskich napisów na koszulkach. Ten "zurawski" nie
                              zaznał "ż".
                              Już zawczasu myślą, że są podludźmi, a ich wielbiciele w Polsce wielbią Hitlera
                              (bo taki mają rozum).
                              Pozdr.
                              • Gość: polaczek-mazepa Re: CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!!! IP: *.dsl.hstntx.swbell.net 10.06.06, 16:10
                                sadystka_z_tvn24 napisał:

> Jeżeli chłopaki wypełnią to zadanie
                                > i pokonają w środę w obecności Prezydenta
                                > tę podprzcietną drużynę tubylców
                                > Mogą jechać do domu !!!!!!
                                >
                                > A z ich Sławy i Pieniędzy
                                > Bedą profitować jeszcze
                                > ich prawnuki !!!!
                                >
                                > ps
                                > wbrew głosom malkontentów
                                > grali bardzo dobrze !!!
                                > zabrakło im szczęścia :(
                                > Futbol to także Loteria !!!

na forum jęki i labiedzenie
                                jak w synagodze !!
                                ciury, łachmyty, folxdojcze
                                i inne degeneraty bez charakteru
                                wylewają pomyje na własną reprezentacje !!

która grała bardzo dobrze !
                                ale miała pecha !
                                w sporcie też trzeba miec szczęście !
                                • Gość: kol@ Re: CEL NR 1 = Wpier...dolić Kartoflom :)!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 16:22
                                  poje..y jakis jestes, skoro z ekwadorem widziaues dobrze grajaca reprezentacje
                                  polski..
                                  • Gość: ququ Uwazam sezon polowania na janasa i repr za otwarty IP: *.gl.digi.pl 10.06.06, 17:26
                                    mozna odstrzelic trenerka i 3/4 skladu repry hehehe
                  • Gość: almag Re:Balcerowicz musi odejść zostaną szmaciarze,ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:07
                    Balcerowicz musi odejść zostaną szmaciarze,ale napasieni, patrz komisja bankowa!
                    Mordy naszych polityków u koryta.
                    Mordy klechów!
                    Mordy działaczy!

S_Z_A_M_B_0_0_B_R_O_N_A_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • maciek20001 Wszystko za nami 10.06.06, 12:20
                    bo to już koniec mistrzostw dla Polaków.Ciekawe tylko gdzie popełniono błąd.A
                    zresztą nieważne .Po prostu jesteśmy bardzo słabi.
              • nasipilkarze Polacy Jesteśmy z Wami ! 10.06.06, 11:41
            • Gość: noik z nikim..bo nikt nie powinien przyjsc.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 04:13
              j.w
              • zima0001 P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka 10.06.06, 11:27
                Nie przegraliście jeszcze do końca w sercach kibiców.
                SKOCZCIE DO GARDEŁ NIEMCOM.
                To sprawa honoru, macie napis na autokarze "Waleczni i niebezpieczni".
                Pokażcie że to coś znaczy.
            • Gość: kowal Re: Żyć sie nie chce IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.06, 11:15
              prawda chocbym mial z anglii na to okecie przyleciec to z tym zawsze pomoge,a
              mialem isc na kolanach do czestochowy jak polska wygra mistrzostwa a tu tylko
              wstyd przed wszystkimi anglikami w pracy..
          • Gość: super Ale wygraliscie z krzyzakami ! IP: *.p.pppool.de 10.06.06, 01:08
            • Gość: marek Re: Ale wygraliscie z krzyzakami ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:36
              Polska - Ekwador mecz był- to tak dla przypomnienia.

Pozdrowienia z Heimatu - BUCU !!!
          • Gość: Ryszard Re: Żyć sie nie chce IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 10.06.06, 15:02
            Janas jesli tak myslisz to jestes nie normalny.
        • d_arek_d Re: Żyć sie nie chce 10.06.06, 00:31
          Hej!! Nie jest źle! Janas w ten sposób podpuszcza Niemców! Będą myśleli, że
          mają do czynienia ze słabym przeciwnikiem, ale my ich zaskoczymy i nie damy
          strzelić sobie więcej niż 4 gole! Janas=Geniusz!

A tak na serio biedny człowiek - będzie musiał poszukać dobrego chirurga
          plastycznego, bo jeśli po tym wszystkim spotka go na ulicy jakiś kibic - i
          rozpozna... Drugą alternatywą byłaby przeprowadzka do jakiegoś miłego-ciepłego
          kraju, np. do Ekwadoru. I jedna, i druga alternatywa trochę będzie kosztować,
          ale naszemu kochanemu Pawłowi po pracowitej nocy przed ogłoszeniem składu
          pieniążków nie powinno w życiu już brakować.

I szkoda tylko polskiej piłki. A Górski w grobie się przewraca. Może i dobrze,
          że nie doczekał takich czasów :(...
          • Gość: marek Re: Żyć sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:42
            Spoko, Spoko

Paweł ma FOSĘ we Wronkach (taką REAL na poważnie z wodą, nie żeby wyschnięta była a na dodatek most zwodzony i "Smoczycę której nie zawaha się użyć", że o kilku załadowanych FUZJACH nie wspomnę) tak, że bez amfibii nie podejdziesz :)) No chyba że masz MI 24 albo Apache'a :))))

ALe to już inna bajka :)))

PS.
            Wakacje w Ekwadorze to on już dawno zabookował :)

• frais niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... 10.06.06, 01:01
          WSTYD!!! Niemal rozkazalem wszytskim moim znajomym ogladac ten mecz *nawet tym,
          ktorzy nie intersuja sie futbolem) sa wsrod nich bialorusini, gruzini, anglicy,
          holendrzy i przede wszytskim Francuzi. Teraz czuje tylko przeogrommny wstyd!
          Jak moglem ich w ten sposob torturowac?? Przeciez ja ich lubie i darze
          szacunkiem, a sprawilem im 2 godziny najwiekszej futbolowej meczarni w historii
          mundialu.
          Nie widzialem reprezentacji od ostatniego meczu z Anglia, po ktorym zebrani w
          angielkim pubie w Paryzu Anglicy gratulowli mi awansu i dobrej gry polaków.
          Liczylem, ze byc moze nie stracili zbyt wiele z tych strzepkow pilkarskich
          umiejetnosci.
          To byl koszmar!!! Tragedia. Kompromitacja. Jak pomysle, ze ogladaly to
          dziesiatki milionow ludzi na calym swiecie, to skreca mi sie w zoladku.
          Rzad, za ktory musze sie wstydzic i szukac usprawiedliwien.
          Infrastrukura i gospodarka, ktorej nawet nie probuje usprawiedliwiac.
          Polska wersja katolicyzmu.
          Spiskowe teorie dziejow.
          Ciag nieszczesc i potkniec
          Syf, kila i mogila!
          A teraz reprezentacja...

JAK DO JASNEJ CHOLERY MAM BRONIC POLSKE NA ARENIE MIEDZYNARODOWEJ???

Wychowanie patriotyczne po takim wyskoku naszy "Orlow", to chyba najlepszy z
          najglupszych pomyslow. Bo tylko to bedzie w stanie na tyle wypaczyc historie,
          aby mozna bylo taka kompromitacje przelknac.

Pozdrawiam z Francji.

Polsce gratulujemy dopingu (oby do samego konca kulturalnego)
          • Gość: mk Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:08
            frais napisał:

> WSTYD!!! Niemal rozkazalem wszytskim moim znajomym ogladac ten mecz *nawet
            tym,
            >
            > ktorzy nie intersuja sie futbolem) sa wsrod nich bialorusini, gruzini,
            anglicy,
            >
            > holendrzy i przede wszytskim Francuzi. Teraz czuje tylko przeogrommny wstyd!
            > Jak moglem ich w ten sposob torturowac?? Przeciez ja ich lubie i darze
            > szacunkiem, a sprawilem im 2 godziny najwiekszej futbolowej meczarni

Nie masz czym sie martwić, przecież Janas powiedział, ze całą odpowiedzialność
            bierze na siebie.
            Hahahaha (gorzkie hahhahaha...)
          • Gość: Miliard Miliard widzow TV ogladalo mecze !! IP: *.p.pppool.de 10.06.06, 01:12
          • Gość: Lodzik frais- choć przez 1tydz nie pier.dziel o polityce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:36
          • Gość: Tomek Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 10.06.06, 03:59
            Swietny tekst.Ja mieszkam w USA i czuje sie podobnie.Mialem kilku znajomych w
            mieszkaniu.Wstyd.Kto na mundial nie bierze Dudka ktory jest filarem psychicznym
            tej druzyny i Franka dzieki ktoremu sie tam znalezlismy.Podobne uczucia co do
            rzadu.Jakby mi Marionetkowicz dopingowal i spotkal sie ze mna przed meczem tez
            nie mialbym motywacji
            • Gość: Kefir Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.06.06, 09:28
              Ciężko jest dzisiaj być Polakiem na obczyźnie, bo nasz kraj nie daje nam żadnych
              powodów do dumy. Jesteśmy takim narodem rozbitym, który usilnie wyczekuje
              jakiegoś sukcesu na arenie międzynarodowej, aby podbudować swoje morale i
              pewnośc siebie, ale ciągle ze wszystkich stron serwuje się nam kolejne szpile i
              upokorzenia. Czy wy widzieliście wczoraj tych wszystkich spragnionych sukcesu
              kibiców na stadionie, którzy gotowi byli oddać serce za swóją reprezentację? Oni
              wszyscy przyszli, aby być świadkami wygranej reprezentacji swojego kraju, aby
              wreszcie mieć powód do dumy z bycia Polakiem, aby móc wreszcie bez kompleksów
              spojrzeć w oczy swoim znajomym z innych krajów. Ta wygrana była potrzebna
              wszystkim jak woda rybie, a co dostaliśmy w zamian, wielkiego kopa w d...!

Ja sam jestem dumny z bycia Polakiem, bo moi rodzice wychowali mnie w duchu
              polskiej kultury, ale wszystko ma swoje granice.

- w kraju panuje bezrobocie na skalę światową
              - nikt nie potrafi nad tym zapanować, co powoduje u mnie przekonanie, że jako
              naród jesteśmy po prostu głupi
              - infrastruktura leży i kwiczy
              - w rządzie wszyscy ze sobą walczą o ch... wie co i nigdy nic z tego nie ma
              - cały kraj to jedno wielkie bagno, kiedykolwie dzwonie do Polski to wszyscy
              mówią mi abym nigdy tam nie wracał
              - co dzień to jakiś nowy strajk
              - wszyscy masowo wyjeżdżają z kraju za chlebem, bo jako naród nie potrafimy
              sobie zapewnić możliwości do życia u siebie
              - w rezultacie co jakiś czas muszę czytać relacje o dzikich zachowaniach Polaków
              w innych krajach i tzw. Polish Jokes
              - teraz jeszcze reprezentacja zbiera baty od przeciętnego Ekwadoru

Nic tylko strzelić sobie w łeb. Dziękujemy ci Polsko. Wcale się nie dziwę
              dlaczego Giertych chce wprowadzić wychowanie obywatelskie w szkołach. Sam kraj
              nie daje nikomu powodów do dumy dlatego trzeba im wmawiać od najmłodszych lat,
              że mają być dumni, bo 1000 lat temu byli potęgą w jakiejś tam dziedzinie. Jakby
              w kraju było normalnie, to żadne wychowanie obywatelskie nie byłoby potrzebne.
            • wlodwoz Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... 10.06.06, 11:29
              Dudek tylko dlatego tam nie pojechal,bo nie chciano by skompromitowal sie z
              takimi szmaciarzami.
          • Gość: evaped61 Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.rev.stofanet.dk 10.06.06, 09:00
            Przezylam to samo tylko, ze w Dani. Dokladnie jak to napisales i pomysl ilu nas
            takich na calym swiecie!!! Tylko plakac!
            • Gość: Wes Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: 59.13.60.* 10.06.06, 11:32
              A ja w Korei. Koreanczycy ogladali ze mna mecz. A zaczal sie o 4 rano
              tutejszego czasu. Po wszystkim glosy byly tak podzielone. 1. Chorzy. Moze
              Niemcy im cos dosypali do jedzenia (cos slyszeli o Polsko-Niemieckiej
              historii). 2. Glupi. Ale, jakkolwiek nie ma na to lekarstwa, to moze za 4, 8,
              16, 32, 64... lata im (wnukom) sie poprawi. 3. Sprzedali mecz. Tylko czym ci
              biedni oponenci mieli Polakom zaplacic? Ja sam juz nie mam zdania. Wstyd mi za
              Polske. I za wlasna glupote, ze namowilem kilku ludzi do ogladania
              tege...tego...
          • Gość: dix Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.bulldogdsl.com 10.06.06, 11:34
            > JAK DO JASNEJ CHOLERY MAM BRONIC POLSKE NA ARENIE MIEDZYNARODOWEJ???
            >

Chłopie, mam ten sam ból. W poniedziałek nie idę do roboty, bo zabiją mnie
            śmiechem. Chociaż, może to i lepiej - nie będzie meczu Polska-Anglia, a to już
            byłaby kompromitacja i wstyd nie do przejścia ...

Pozdrawiam z UK
          • Gość: miernota Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: 82.160.69.* 10.06.06, 11:44
            Wszyscy nasi NAZJDOLNIELSI obywatele (ci, którzy wyemigrowali) zamiast wstydzic
            sie za naszych piłkarzy, powinni sami dawac przyklad. Albowiem widac, ze grają u
            nas w piłkę miernoty i zakompleksieni nieudacznicy, więc kwiat naszej emigracji
            niech wraca do kraju, zapisuje się do trampkarzy i za kilka lat nikt już nie
            będzie się musiał tłumaczyć i bronić wizerunku Polski na "arenie międzynarodowej".
            • oraw ciszej nad tą...trumną====================== ====== 10.06.06, 11:49
              Kochani, zal mi tych moich znajomych,którzy wczoraj nie odbierali telefonów bo
              byli w NIEMCACH.
              Jeden nawet odebrał i bardzo przepraszał,że nie załatwi ze mną sprawy
              biznesowej bo do poniedziałku jest ZA GRANICĄ!!!!!!!!!
              A PIŁKARZYKOM juz odpuśćmy!!!!!
              Denerwują się tylko Ci z nas,którzy wbrew rozsądkowi,BEZPODSTAWNIE wierzyli.....
              sorry.............................................
              POLSKAAA,BIAŁOCZERWOOOONIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Marta Re: niby-pilkarze utrudnili prace MSW....... IP: *.adsl.hansenet.de 10.06.06, 17:37
              Niestety ale kwiat naszej emigracji tez wyjechal za chlebem, tak jak i my. I do
              tego nie ma co sie dziwic! Jakbym byla pilkarzem, to jeszcze do tego bym sie
              wstydzila skompromitowac z Janasem i cala reszta!

Mnie tez wczoraj wszyscy zalowali i snuli teorie: dlaczego????
              Atmosfera na stadionie wspaniala, kibice wychodzili z siebie, az do lez!

Pozdrawiam z Hamburga
        • Gość: pieknie bylo Polacy we wszystkim wygrywaja - ale geba IP: *.p.pppool.de 10.06.06, 01:06
      • christina.milian nie przesadzaj 09.06.06, 23:45
        nie przesadzaj, będzie mnóstwo świetnych spotkań... tylko nasi odpadną, ja
        kibicuję kilku drużynom, zapowiada się ciekawie
        • Gość: pacal Kazimierz Górski wiedziałco robi... n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:22
          • anna-dark Janas to ma nasrane we łbie... !!! 10.06.06, 00:26
            Janas to ma nasrane we łbie... !!!
            • oktawianc Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! 10.06.06, 00:29
              E tam, nie ma co przesadzać, po prostu nasza drużyna jest zupełnie beznadziejna,
              ale tu nie ma żadnej niespodzianki. Taką "technikę" gry prezentują od baaardzo
              dawna. Ostatnie dobre mecze naszych widziałem jako dziecko...

anna-dark napisała:

> Janas to ma nasrane we łbie... !!!
              • anna-dark Dobre mecze były w eliminacjach - z Frankiem... 10.06.06, 00:37
                Dobre mecze były w eliminacjach - z Frankiem...

oktawianc napisał:

> E tam, nie ma co przesadzać, po prostu nasza drużyna jest zupełnie beznadziejna
                > ,
                > ale tu nie ma żadnej niespodzianki. Taką "technikę" gry prezentują od baaardzo
                > dawna. Ostatnie dobre mecze naszych widziałem jako dziecko...
                >
                >
                > anna-dark napisała:
                >
                > > Janas to ma nasrane we łbie... !!!
                >
                >
                • Gość: Labo Przestań się tym Frankiem onanizować IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:30
                  • Gość: marek Re: Przestań się tym Frankiem onanizować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:55
                    Poprosze bez p... o dupie Maryny.

Zamiast Franka pojechał Rasiak

Widziałeś go na boisku ???

• Gość: oszukali nas!!! Re: Przestań się tym Frankiem onanizować IP: *.inter / *.inter-c.pl 10.06.06, 09:29
                      Franek tez by ch..a zrobił.
              • Gość: morfeo Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! IP: 81.210.22.* 10.06.06, 08:12
                Po jaka cholere trzymal na boisku Zurawia (80min) i Szymkowiaka (cale
                spotkanie!!!) jak obydwaj byli beznadziejni. Jelen sie pojawil z Brozkiem i
                momentalnie cos sie zmienilo. Wprowadzenie Kosowskiego za Krzynowka to kolejny
                ciekawy (czytaj: IDOTYCZNY) pomysl Janasa.
            • Gość: kibic Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:30
              janosik wracaj w góry a trenerke zostaw fachowcom!!
            • Gość: tominio Re: Janas to ma nasrane we łbie... !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:32
              nasi w srodku pola nie grali źle ale jak byli pod bramka to kopali już tylko
              sobie w czoło. trener jest do bani grzecznie mówiąc. on tez przecież ma płacone
              z naszych podatków więc mógłby się bardziej wysilic niz tylko "wygramy jeśli
              strzelimy jednego gola więcej" Abstrachując od kontrowersyjnych decyzji
              kadrowych, nie był w stanie ich zmotywować- moim zdaniem olał sprawę myśląc
              głównie o sobie a nie o milionah oglądających mundial.

pozdrawiam reprezentację - do boju !
              1410 grunwald
              2006 <gerzenkirszen :)>
        • Gość: inter Re: nie przesadzaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:41
          Masz racje ja man synowa z Brazylii kazalem jej przyslac flage bede im
          kibicowal (a ludzilem sie ze bedziemy grac z Brazylia i powalczymy ,ale to
          niemozliwe oni pilke maja we krwi)
      • Gość: Pieknie bylo Re: Żyć sie nie chce IP: *.p.pppool.de 10.06.06, 01:05
        No nie, przeciez wygraliscie z krzyzakami !
      • Gość: marek Re: Żyć sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:05
      • Gość: Blanka Re: Żyć sie nie chce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.06, 08:00
        Ja za to pamiętam doskonale rok 1974 ! Jacy my(Polacy) byliśmy wtedy
        szczęśliwi! Takich dni naprawdę sie nie zapomina. Pamietam, ze troche przez te
        MS pokrecila sie moja kariera szkolna. Nastepnego dnia po meczu z RFN (ktory
        przegralismy) mialam egzamin wstepny na studia. Tak sie przejelam przegrana
        Polakow, ze studia rozpoczelam z rocznym opoznieniem (bo egzamin oczywiscie
        oblalam).

Naprawdę mogą żałować, ci, którzy wtedy nie zyli i nie widzieli na żywo
        Polakow, ktorzy szli jak burza i zadziwiali cały świat swoja postawa. Jak
        pokonywali samych najlepszych: Argentyńczyków, Włochów, Brazylijczyków,
        wcześniej Anglików. Sugeruje sięgnąć po dyskietki (widziałam w marketach) z
        meczu na Wembley, czy innego z tamtych czasów. Naprawdę jest sie czym
        zachwycać. A do tego komentarz Jana Ciszewskiego!

• Gość: Kasper Re: Żyć sie nie chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:48
        Strasznie przesadzacie! Prawda jest taka, że to jest sport. Kto w '98 obstawiał,
        że Francja powiezie Brazylię 3:0? Tak samo jest teraz. Rozpykali nas. Odpadamy z
        mistrzostw, ale świat się na tym nie kończy. Naszą reprezentację wg mnie
        pozbawił szanas trener Paweł J. powołaniami. Jak tylko usłyszałem, że jedzie
        Mila, Giza, Gancarczyk i inni śmieszni kolesie którzy w piłkę grają średnio a w
        reprezentacji grają mizernie to nie miałem dobrych przeczuć. Nie zmienia to
        faktu, że kibicuję naszym i jestem przynajmniej kilku piłkarzom wdzięczny za to,
        że zostawili masę zdrowia wczoraj (Smolarek, Bąk, Krzynówek, Jop). Głowy do góry!
        • Gość: mk Re: Żyć sie nie chce IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:01
          I gol, proszę państwa, bramka!!!
          SEN_SA_CJA w DORTMUNDZIE!
      • Gość: hary Re: Żyć sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:51
        legia tylko i wylacznie nie chce mi sie wiecej pisac
      • Gość: ACM Żyć sie nie chce - ale za to rzygac sie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:52
        wczoraj po prostu wbiliscie Wszystkim Kibicom pilki kopanej w Polsce noz w
        plecy, serce i glowe. a teraz najlepsze - mam nadzieje ze w najblizszych 2
        meczach dostaniecie extra mocne manto! i do domu - ale wszyscy, a my was na
        okeciu przywitamy butelkami z bezyna i kamieniami... aha - PZPN oraz "nasi"
        reprezentanci - zwroccie pieniadze za bilety tym co pojechali do Gelsenkirchen;
        i jeszcze obiad powinniscie im postawic, chociaz... ja bym przy was nic nie
        zjadl, co innego pawia puscil.
      • nasipilkarze Re: Żyć sie nie chce - bo jesteś prawdziwym kibcem 10.06.06, 12:02
        Gość portalu: pabian napisał(a):

> Żyć sie nie chce

Bo pabian jesteś prawdziwym kibicem!
        Pozdrawiam Prawdziwych Kibiców!
      • Gość: Jacek Re: Żyć sie nie chce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:40
        Mieszkam od 20 lat w Niemczech i czekam na ta chwile srodowego zwyciestwa
        POLSKI. Jednak po wczorajszym meczu widze to w czarnych kolorach...
        Zycze sobie w czwartek isc do pracy z podniesiona glowa i nie czuc sie tak jak
        dzisiaj.....
      • holtze ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilke! 10.06.06, 14:05
        ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilke!
        dzieki borucowi i janasowi slascy kibice nie maja juz watpliwosci komu
        kibicowac w tych mistrzostwach.
        boruc obrazil nas na stadionie slaskim,
        zobaczysz wiec ciolku co znacza slazacy jak staniesz oko w oko z podolskim i
        klose
        niech zyje gorny slask!
        • Gość: tominio Re: ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:39
          holtze napisał:

> ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilke!
          > dzieki borucowi i janasowi slascy kibice nie maja juz watpliwosci komu
          > kibicowac w tych mistrzostwach.
          > boruc obrazil nas na stadionie slaskim,
          > zobaczysz wiec ciolku co znacza slazacy jak staniesz oko w oko z podolskim i
          > klose
          > niech zyje gorny slask!
          ty chyba jakiś nawiedzony jesteś - moze zmien obywatelstwo? jak tak
          mozna...chore.
          pozdrawiam prawdziwych kibiców z nadzieja ze na slasku patriotyzm nie wygasł,
          bo jak to Giertych przeczyta i pośle specjalną grupę patrio-wszech-polską na
          śląsk to juz na pewno wszystkie wątpiliwości rozwieje :)
          • holtze Re: ha ha jutro slazacy pokaza wam prawdziwa pilk 10.06.06, 16:07
            he
            niby dlaczego mam zmieniac obywatelstwo?
            jestem gornoslazakiem z polskim i niemieckim paszportem
            choc moze masz racje, chyba zmienie obywatelstwo na czeskie (czechy to kraj
            ktory uznaje slaska narodowosc)

chore?
            to twoja polska jest chora obiecujac nam autonomie po powstaniach, przetrwala
            15 lat i zostala zniszczona przez przedwojennych wszechpolakow (autonomia
            slaska). wiec giertychem czy jak mu tam nas nie strasz, my czekamy...
    • jola_z_klewek [...] 09.06.06, 23:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sztudent1 [...] 09.06.06, 23:47
      • Gość: piotr [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 00:01
        • jola_z_klewek [...] 10.06.06, 00:06
          • oktawianc Re: Korekta nazwiska 10.06.06, 00:30
            Och, gdyby nie ty...

jola_z_klewek napisała:

> Koszerni sie polapali i poprawili nazwisko sSzarmacha po mojej interwencji i
            > h.uj w d.pe
            • Gość: mk Re: Korekta nazwiska IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:54
              to wszystko przez kibiców - gwizdali!
              Gdyby reprezentacja grała na Legii to...ohohoho!!!:)
    • Gość: ->DROGA DO DOMU... ->DROGA DO DOMU.. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 09.06.06, 23:40
      WSZYSTKO PRZED NAMI - DROGA DO DOMU.
      na szczęście nie mamy daleko...
      • Gość: załamka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:28
        • Gość: Historyk Re: ->DROGA DO DOMU.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 01:02
          A wszystkiemu sa jak zawsze winni Zydzi i Niemcy !

Co ojciec Rydzyk na to ???
    • alex200 Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:40
      Panu Janasowi już dziękujemy :-)
      • Gość: Kangoor5 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.chello.pl 10.06.06, 00:09
        Listkiewiczowi!
      • Gość: Nikito Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.fbx.proxad.net 10.06.06, 00:51
        To nie wina Janasa ,nawet Mourinho nic by nie potrafil zrobic z taka slaba ekipa
        jak Polska.............
        • Gość: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:10
          bzdury, po coś chyba był ten okres przygotowawczy?
          Z jakiegoś powodu janas zabrał przecież rasiaka (zamiast sagana, franka lub
          piechny).
          • Gość: ANDZIK Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:05
            OGLĄDAŁEM TEN MECZ WCZORAJ Z ŻONĄ(DYLETANT W TYCH SPRAWACH),I ZADAŁA MI JEDNO
            ZNAMIENNE PYTANIE-DLACZEGO NASI BIEGAJĄ ZA PIŁKĄ,A TAMCI GRAJĄ PIŁKĄ?NASZ
            MISTRZ VON JANAS ZAUWAŻYŁ,ŻE NASI ODPIERDZIELAJĄ KASZANĘ DOPIERO W 85
            MINUCIE,WPROWADZAJĄC NOWE "SIŁY"(PRIMADONNA NIE ZABRAŁ PIECHNY I FRANKA BO
            GWIAZDA JEST JEDNA "VON JANAS").NAPRAWDĘ REFLEKS GODNY
            POZAZDROSZCZENIA!!!.DAJMY MU BOLID F1,Z TYM REFLEKSEM DA RADE.KIBICE W
            CHORZOWIE JEDNAK SIĘ NIE MYLILI WYGWIZDUJĄC TEN CYRK VON JANASA.ZAL SMOLARKA
            (JAK ON SIĘ MĘCZY GRAJĄC W TAKIEJ"KADRZE")I KIBICÓW,KTÓŻY JAK ZAWSZE
            DOPISALI.CIEKAWE CZY PAN BORUC TERAZ PRZYZNA,ZE TO ONI TERAZ ODSTAWILI WIOCHE.A
            W OGÓLE NIECH POLACY WNIOSĄ PROTEST,ŻE EKWADORCZYCY BIEGALI ZA SZYBKO I ZA DUŻO
            GRALI PIŁKĄ.PRZECIEŻ TAK NIE WOLNO.I TAK IM BĘDĘ W MECZU Z NIEMCAMI
            KIBICOWAŁ.CIEKAWE CZY BĘDA JAJA.POZDRAWIAM
        • Gość: Kung Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: 194.150.97.* 10.06.06, 17:24
          słaba ekipa to jedno, ale Ekwador wcale nie miał przecież mocnej. Nieprawda, że
          to nie wina Janasa, widać było po prostu brak jakiegokolwiek pomysłu na grę,
          futbol sprzed ćwierćwiecza i brak zaangażowania (polecam wypowiedź Lubańskiego
          o braku koncentracji i jej przyczynach). To nie od tego jest trener?? Skoro nie
          trener, to kto "zadecydował" o tym, że Polacy, przegrywając 0:1 sprawiali
          wrażenie, że grali na czas??
    • abyss Won 09.06.06, 23:40
      Janas, Listkiewicz, banda działaczy i zawodnicy won na bezrobocie.
      Banda leni i przygłupów.
    • Gość: bobi Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:41
      janas pozdrowienia od Dudka i Frankowskiego................
      • wlk.brytania Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:50
        A co by ten twoj dudek zmienil ? On juz sie zasluzyl w Korei
        • Gość: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:12
          a za co ty niby janasa bronisz?
          Dał plamę jak kretyn.
          Całe eliminacje graliśmy dwoma napastnikami, a na mundialu jednym i to
          cofniętym!
          Żurawski rozgrywł, ale nawet jak miał piłkę to nie miał komu podać, bo NIKOGO
          przed nim nie było.
          No bo kogo janas miałby postawić przed Zurawiem?
          Jeleń wg janasa ma robić za skrzydłowego, Smolarek był skrzydłowym, Brożek
          niedoświadczony, marny egzekutor.
          a może Rasiak? Bez komentarza.
          A może lepiej byłoby postawić przed Żurawiem Franka, Sagana, Piechnę nawet?
          Jaki sens miało ustawianie się defensywnie na meczu z Ekwadorem i w
          efekcie "zdobycie" 1 (jednego) celnego strzału przez cały mecz?
          Janasialdo dopiero pod koniec meczu zmienił taktykę, ale to niewiele dało, bo
          Brożek czy Jeleń to niemalże debiutanci w kadrze, a tu potrzeba doświadczenia
          było.
          Który normalny trener zmienia wcześniej wyćwiczoną taktykę po meczu szczęśliwie
          wygranym z Chorwacją, gdzie oddaliśmy jeden celny strzał?
          • Gość: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:19
            i który normalny trener robi rewolucję w kadrze i zaczyna niemal od zera?
            Wg janasa - cieniasa: boruc ma się zgrywać z obroną i uczyś się ją ustawiać NA
            MUNDIALU,
            Polacy mają się uczyć nowej taktyki NA MUNDIALU,
            Brożek i Jeleń mają się zgrywać z reprezentacją NA MUNDIALU...
            Bo mundial to wg Cieniasa jakiś okres przygotowawczy, jakiś sparing, który
            zaprocentuje w przyszłości niby (każdy trener kadry polski w przeciągu ost. 15
            lat gadał o przyszłości, a zaden nie siągał wyników w teraźniejszości).
      • anna-dark Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! 10.06.06, 00:27
        Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!!
        • Gość: WAWIAK Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:10
          NIE TYLKO PRZEZ jANASA. dODAM JESZCZE pREZYDENTA, PREMIERÓW... NAWET DO FINAŁU
          eUROWIZJI NIE WESZLIŚMY.
          • Gość: tominio Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:42
            NIE TYLKO PRZEZ jANASA. dODAM JESZCZE pREZYDENTA, PREMIERÓW... NAWET DO FINAŁU
            > eUROWIZJI NIE WESZLIŚMY.

całe szczęście bo ten chory samogloryfikujący się spektakl to kaszana
        • Gość: POLAK Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:05
          Ja nigdy sie nie wstydzilem tego ze jestem POLAKIEM
          • Gość: Polak od zawsze Re: Przez Janasa wstydzimy się być Polakami !!! IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 14:21
            Wstyd ze to oni sa polakami, nie wstydze ze sam jestem polakiem!!!!
    • Gość: A Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:42
      ogladalam mecz z kolegami. moze i nie znam sie na pilce, ale zbyt wiele to my
      Polacy nie pokazalizmy \.najlepsi to brozek, jelen smolarek ...
    • Gość: pf Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.upc.chello.be 09.06.06, 23:42
      I co? Czekamy na naszych Orłów. :-)
    • Gość: owlas Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:42
      A mnie szkoda samego siebie
      • Gość: kibic Wszystko za nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:46
        Ja też miałem nadzieję ale ... nadzieja znowu okazała się być matką głupich.
        • Gość: Zdenek Krytyków nigdy za wielu IP: *.chello.pl 10.06.06, 00:11
          Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.

Pacany co wyzywają trenera i piłkaży od idiotów i leni niech spier..lają,
          kretyńskich krytykantów nigdy w tym kraju nie brakowało.

Jest mi przykro po porażce, powtarza się historia z Korei: pierwszy mecz 0:2,
          drugi z najsilniejszą (teoretycznie) drużyną w grupie, trzeci mecz na otarcie łez.
          Ale to nie powód, żeby anonimowo wieszać psy na Drużynie Narodowej.

Szkoda, szkoda...

Ps: Radwańska w dwóch finałach w Paryżu!!
          • Gość: mk Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:21
            wsadź sie w doope te bzdety.
            Cały świat się dziś z nas śmieje, a ty bredzisz, że klaskać należy.
            • anna-dark Rasiak nas zbawi... 10.06.06, 00:29
              Rasiak nas zbawi...
              • Gość: mk Re: Rasiak nas zbawi... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:46
                janas z tego rasiaka to powinien się publicznie wyspowiadać.
                O co chodzi?
                Non stop go powoływał, nawet gdy Rasiak był bezrobotny, nawet gdy nie trenował,
                bo nie miał klubu grał w pierwszym składzie w meczu Polska - Anglia.
                janas stawiał na rasiaka non stop, wziął go na mundial kosztem innych
                napastników.
                Wszyscy protestowali, ale byli i tacy, którzy mówili, że coś w tym musi być, że
                coś w tym rasiaku janas widzi, ze w niego wierzy, że może rasiak ma do
                odegrania jakąś rolę.
                I gdyby janas był konsekwentny i naprawdę miał jakiś rasiakowy plan to by
                rasiaka dziś wystawił!
                A janas jednak nie odważył się tego zrobic, czyli rasiak to lipa i ściema, za
                słaby, zeby grać na mundialu - nwet wg janasa!
                No i kto był mądrzejszy? kibice czy janas?
                • Gość: dude Re: Rasiak nas zbawi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:17
                  może ma dużego...?
                  • Gość: tominio Re: Rasiak nas zbawi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:44
                    hehehehe...to dobre
            • Gość: Tomek_M Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:51
              Nikt nie każe klaskać. Ale kibicowanie, to nie wyjście do teatru, gdzie sztuka
              się może nie podobac i można wyklaskać aktorów. Kibicowanie to emocje, z
              drużyną się jest na dobre i na złe. "Wierni po porażce". Po co to wyżywanie się
              i leczenie kompleksów? Mocni w gębie...
              Mało optymistycznie, ale jednak z iskierką wiary przed meczem z Niemcami...
              • Gość: tomik11 Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 02:03
                krytyka jest potrzebna bo to tylko moze otworzyc oczy pajacom z pzpn.
              • Gość: mk Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:03
                gadasz jak listkiewicz,
                że jak jest źle to też dobrze.
                • Gość: Tomek_M Re: Krytyków nigdy za wielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:44
                  Gdzie napisałem, że jest dobrze. "mało optymistycznie, ale z iskierka nadziei"
                  To jest gadanie, ze jest dobrze?
                  Po prostu uważam, że teraz drużynie potrzebne jest wsparcie, a nie kopanie
                  leżącego. To każdy potrafi w takich sytuacjach, każdy jest mocny w gębie. Nie
                  mówię, że należy chwalić kadrę, ale bez przesady. Po prostu zachowajmy się jak
                  prawdziwi kibice - "wierni po porażce".
    • Gość: Gawron Polska nie wyjdzie z grupy IP: *.ds.univ.gda.pl 09.06.06, 23:43
      Będzie jak cztery lata temu, wieilkie oczekiwania i nic z tego. Można się
      obawiać najbliższego spotkania z Niemcami.
      • anna-dark Niemcy - Polska 4:0 Kostaryka - Polska 3:2 10.06.06, 00:31
        Ekwador -Polska 2:0
        Niemcy - Polska 4:0
        Kostaryka - Polska 3:2

i toby było na tyle...

Gość portalu: Gawron napisał(a):

> Będzie jak cztery lata temu, wieilkie oczekiwania i nic z tego. Można się
        > obawiać najbliższego spotkania z Niemcami.
        • Gość: wuj Re: Niemcy - Polska 4:0 Kostaryka - Polska 3:2 IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 10.06.06, 02:33
          Bożę kobito uspokuj sie no stop Twoje komentarze i nod kiedy pamietam to kazdy
          durniejszy siadz se przed tv i poogladaj "m jak cos tam....." i nie pokazuj sie
          wiecej a forum zdziro
      • Gość: jojo Re: Polska nie wyjdzie z grupy IP: *.bulldogdsl.com 10.06.06, 10:38
        PODOLSKI ,KLOZE,..? KIBICUJCIE NASZYM!!!PYRSK!
    • Gość: Naugrim Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:43
      Sami sobie na tą porażke zasłużyliśmy . Daliście dzisiaj
      d... ,niestety ,prawda w oczy kole ,ale to był beznadziejny mecz w Waszym
      wykonaniu ...
      • Gość: tominio Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 14:47
        nie waszym tylko naszym. graliśmy słabo ale dwulicowe kibicowanie jest dobre
        dla cippek. przeżywasz albo przegrywasz. pzdr
    • christina.milian Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków 09.06.06, 23:43
      jasne, wszystko przed nami. Po meczu z Niemcami zejdą z murawy z 6 golami w dupie.
      • zablokowany Re: Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków 09.06.06, 23:45
        i niech im jeszcze Kostaryka dorzuci 3 i będzie najlepszy autorski występ
        trenera ciamajdy.
        • Gość: mk Re: Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:31
          dzisiaj pokazali, że grać potrafią (Kostaryka), a nasi, że nie, także przy
          takiej bieganinie bezmyślnej i bezsensownej jak dzisiaj o remis z Kostaryką
          będzie trudno.
      • koham.mihnika wariant optymistyczny 10.06.06, 01:54

• Gość: troglo-b Re: Mecz z Niemcami - 6 goli w dupę dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:54
        Tylko nam zostalo DREWNALDINIO wnim nadzieja!!!!!!!!
    • sztudent1 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:44
      Ten Janas to debil jaki czy co? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ale on chyba z
      Niemcami chce wygrać....:)))))))))) no bo niby co jeszcze przed nami?
      • Gość: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 04:00
        janas nie zauważył, że mistrzostwa się zaczęły, myśli, że to sparing był i
        trochę sobie poeksperymentował.
    • Gość: mikimar Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.lublin.mm.pl 09.06.06, 23:45
      Żurawski i Szymkowiak tak samo jak w poprzednich dwóch meczach nic nie pokazali.
      Dziwie się że Janas tak długo zwlekał ze zmianami. Po wejsciu Jelenia i Brożka
      coś się zaczeło dziać i mało brakowało a zmienili by wynik. Ogromne brawa dla
      Ebiego Smolarka najlepszy gracz na boisku
      • Gość: elmo Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.06.06, 23:50
        dokładnie tak. poza tym te podania do tyłu. ta chęć na wjechanie z piłką do bramki zamiast strzałów. oni chyba nigdy w fife nie grali ;)
      • Gość: voytass Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:59
        Zgadzam się z kolegą w 100%. Smolarek 6, Jeleń 5, Brożek 5, reszta na 2.
        Smolarek biegał, próbował walczył po prostu - dlaczego inni zawodnicy nie biorą
        z niego przykładu? To skandal! Jak można tak grać! To co było w Chorzowie to nie
        wypadek przy pracy!. PZPN i te układy psuja polską piłkę. Mówimy NIE agentowi
        Listkiewiczowi!!
        • Gość: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:14
          a ja się pytam: skoro było tak beznadziejnie to czemu janas nie wypuścił swoich
          asów - gizę, rasiaka i milę?
          Bo się nie nadają do gry!
          A po ch.j tam pojechali?
          • Gość: pj Rasiak jest dobry !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 06:27
            - powiadaja bobry.
        • Gość: pacal głupoty gadacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:19
          cała nasz drużyna dała ciała. Poza Smolarkiem.

ustawienie 4-5-1, 2 skrzydłowych a Szymkowiak dalej rzuca prostopadłe piłki do
          nikogo, bo Żuraw akurat się cofnął. Żurawia w ogóle nie widziałem. Baszczyński
          zawalił obie bramki (przy 1 nie upilnował Tenorio, przy 2 został z tyłu i przez
          niego nie było spalonego).
          Brożek i Jeleń coś tam pokazali, tylko dlatego, że było już 2:0 i Ekwador się
          cofnął i zaczął bronić wyniku całą drużyną.

Mieliśmy 2-3 zawodników którym w tym meczu się chciało biegać. A 11 takich
          biegających wystarczyłoby spokojnie na cieniutki Ekwador. Ale widocznie
          reprezentowanie całego kraju przed miliardem widzów to dla nich za mała
          motywacja...
          • ki Re: głupoty gadacie 10.06.06, 00:41
            A po co im motywacja. Gwiazdorzy wyszli na mecz z kelnerami z Ekwarodu,
            przeciez przed meczem w kolko kladli im do glowy, ze Arena auf Schalke nie lezy
            na wysokosci 3000m n.p.m. dlatego mieli spokojnie wygrac. Wiec zaczeli
            spokojnie, a gdy sie juz obudzili to bylo za pozno.
            Zle ustawienie
            Zle wykonawcy
            Brak pomyslu
            Ale w sumie po co sie starac w kadrze? Wszak klub wazniejszy, bo wiecej placi...
            Tylko jak im teraz nie wsyd, te mydlenie nam wszystkim oczu?? Ze niby beda
            walczyc?? Oj powalczyli, powalczyli...
            A ja tylko wspolczuje tym wszystkim, ktorzy kibicowali im na zywo i ten wyjazd
            tyle ich kosztowal
            • Gość: Marciach A ci Ekwadore to silne chłopy, wybiegane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:28
              Przecież lekkoatleci jeżdżą na obozy wysokogórskie aby wydolność łapać. I
              jeszcze siła, dynamika, zdecydowanie. Taki np Espinoza 184cm - 85kg w mięśniach.
              Coś ten Pele chyba sie nie pomylił
    • Gość: kakofoniks znowu wracamy jako pierwsi?? IP: *.Red-81-33-3.staticIP.rima-tde.net 09.06.06, 23:45
      znowu wracamy jako pierwsi??
    • Gość: mejlmi pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 203.76.49.* 09.06.06, 23:45
      Kibice na Stadionie Slaskim wiedzieli co robia. To pilkarze odstawiaja wioche.
      Primadonny, gwiazdy...smiechu warte. Slazacy jednak trzezwo patrza na zycie!
      • uruk-hai Re: pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.06, 23:48
        Ktoś kiedyś powiedział: JA NAS nie widzę - w samej rzeczy, ale wstyd ..... dali
        ciała, widać że odstają ....
        • Gość: mk Re: pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:52
          na ślaskim reprę wygwizdali (nie zasłużyli na to) i na Schalke też wiele zagrań
          naszych asów zostało niewiadomo czemu wygwizdanych.
          Nasi piłkarze powinni zatem grać tylko na stadionie Legii (również podczas
          MŚ):))), jak to pisali niedawno zaślepieni kibice, bo tam jest najlepsza
          atmosfera dla tych reprezentantów:)))
      • Gość: kibic od lat Re: pilkarze odstawili WIOCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.std.tsi.tychy.pl 10.06.06, 08:29
        > Kibice na Stadionie Slaskim wiedzieli co robia. To pilkarze odstawiaja wioche.
        > Primadonny, gwiazdy...smiechu warte. Slazacy jednak trzezwo patrza na zycie!

Wszyscy obrazili się na kibiców ze Śląska za gwizdy ,lecz nikt nie zauważył, że
        właśnie te gwizdy miały być bodźcem dla naszej reprezentacji. Tu nie ma
        klaskania jak na Legii za każdą kichę odstawioną przez naszych kopaczy tylko
        jest krytyka i trzeba wyciągnąć wnioski. Kibice na Śląskim pokazali Janasowi co
        myślą o jego drużynie i tzw. pomyśle na mistrzostwa z ekperymentalnym składem.
        Gdyby to było na Legii znów warszawka krzyczała by "nic sie nie stało" czy
        "jesteśmy z wami". Więc już za kilka dni będą sobie mogli pokrzyczeć na Okęciu
        te bzdety , razem z przedstawicielami mediów poklepać po plecach Janasa i
        "największe nieporozumienie w PZPN" Listkiewicza. Proponuję by po Mundialu
        złożyć podanie o przeniesienie do instytucji, która nazywa się FIFI i grają tam
        drużyny nie zrzeszone w FIFA czyli Tybet,Grenlandia czy Republika Sankt Pauli
        (dzielnica Hamburga) . Tam mamy szanse jeśli nie trafimy na drużynę z Sankt
        Pauli oczywiście :-)))))
    • Gość: frynio Panie Janas, wszystko już za nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:46
      niestety
      • Gość: ma-ryja Re: Panie Janas, wszystko już za nami IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.06, 23:49
        Moze jeszcze Rydzyka i paru biskupow wyslac, aby poblogoslawili trawe i
        zawodnikow. Niemcy jako narod bezbozny sie przestrasza i przegraja. A Romus
        Konski pysk nie moglby jakiejs gadki palnac o patriotyzmie? Czy pan Janas
        pomyslal o alternatywach na wszelki wypadek?
        -----------------------
        Pomoz sobie sam, to i Bog ci pomoze
        • Gość: PH on Tour Re: Panie Janas, wszystko już za nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:08
          Niech ktoś mi powie że kibice na Śląsku odstawili wioskę a oni co odstawili
          wczraj panienki gwiazdeczki rozkapryszone za ten mecz powinny być gwizdy a w
          tunelu klaps od kibiców
    • Gość: carlos Szkoda< Walczymy dalej> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.06, 23:47
      głowy do góry, jedziemy do Berlina
      • Gość: Michał Re: Szkoda< Walczymy dalej> IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 10:23
        Zmywać naczynia.
    • Gość: -_- Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dyn.optonline.net 09.06.06, 23:48
      powtorka z korei

DNO i tyle
      • henryczek-czewa Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 09.06.06, 23:49
        nie znam sie na piłce i co myśle?
        w zespole nie ma woli walki
        boszzzzzzz zero charyzmy, tylko jeden smolarek sie strał ale co moze zrobić sam?a ten żurawski ?kto go tak promuje?ociężały jak stara lokomotywa i po każdym nie udanym strzale/akcji te jego zawodzące miny
        ciekawe o czym tak gadali przez te komórki jeszce na trawie?kochanie wstaw kolacje zaraz wracam?
        • Gość: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:28
          Nie jest winą Żurawia, że ustawił go janas jako cofniętego napastnika, który
          miał niby wywalczać piłki i ... nie wiadomo co dalej.
          W eliminacjach podawał do szpicy - Franka, tutaj szpicy nie było, była pustka.
          Ten mecz przegraliśmy przede wszystkim taktycznie.
          Janas podjarał się przypadkowym zwycięstwem z Chorwacją, gdzie oddaliśmy 1
          celny strzał i ustawił drużynę w ten sam sposób myśląc, ze trener Ekwadorczyków
          to taki sam idiota jak on i da się na to nabrać.
          Ekwador miał nas w małym paluszku, wiedział dokładnie co gdzie i kiedy.
      • Gość: bokaj Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:52
        Bąk: "na stadionie śląskim powinny być tylko koncerty"
        Ja: "na stadionie śląskim chcemy oglądać tylko ambitnych piłkarzy!!!"

czy wy wiecie, cioły jedne, ile wstydu my sie przez was w europie najemy teraz? przez to wasze "mi się nie chce, ja nie potrafię"?
        • Gość: mk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:57
          ciekawe co powie boruc i bąk po tym meczu?
          "kibice odstawili lekką wieś?"
      • Gość: gp Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.06, 06:46
        janasa na szfot - jeszcze tak idiotycznych posuniec nie widzialem. potencjalnie
        z druzyna z ktora trzeba bylo wygrac i kazdy glupek wiedzial ze to jest mecz o
        awans, dzis, to on kur... wystawia 4-5-1 jakby juz kurna prowadzil 5:0 i tego
        wyniku bronic chcail - do d z janasem, mam nadzieje ze mu ta kwasna mina nie
        zniknie nigdy w zyciu... i ze sobie poobgryza tak paznokcie ze nie bedzie co
        juz gryzc...
    • Gość: Wojciech Kwaśniak Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:49
      Myślę, że nasi piłkarze "odstawili lekką wioskę." A może nawet ciężką. I to na
      cały świat.
    • awersja Jest dobrze... 09.06.06, 23:49
      ...i jestem przekonany, że po wprowadzeniu dwóch drobnych zmian wygramy te
      mistrzostwa...

...zmiany...?

1. nie powinniśmy grać w ustawieniu 4-5-1... bardziej korzystne będzie
      ustawienie 8-8-6...

2. dokładniej powinniśmy wykorzystywać stałe fragmenty gry - strzały z autu i z
      rzutów bramkowych...
      • Gość: gosc z Ameryki wstyd . IP: *.dyn.optonline.net 10.06.06, 01:20
        Nam w Ameryce jest podwojnie wstyd, wielu z nas pracuje z Ekuadorczykami i
        zakladalismy sie z nimi, ze nie maja szans. Teraz bedziemy swiecic oczami i
        sluchac docinek. Na zadnej wygranej nie zalezalo mi tak bardzo w tych
        mistrzostwach jak na wygranej z Ecuadorem i oczywiscie Nasi pilkarze zawiedli
        Nie zamierzam ogladac juz ich meczow jak wielu moich znajomych. Zaczynam
        kibicowac Angli, poniwaz wybralem druzyne z Europy. Dla naszej druzyny
        narodowej Good Luck.