nafinafi 22.09.09, 14:31 znacie moze jakies strony www gdzie mozna dobrac elewacje domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ale_xa Re: elewacja? 22.09.09, 21:25 nie wiem jak odpowiedziec na tak lakonicznie zadane pytanie. poszukaj materialow ktore cie interesuja - szklo systemowe, blacha, panele drewniane, drewno, tynk, tynk strukturalny, boniowanie na tynku, cegla klinkierowa, plytki klinkierowe, ceramika...wszystko to znajdziesz w marketach budowlanych, mozna przyjsc i dotknac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdek Re: elewacja? IP: *.chello.pl 14.04.10, 01:10 Ja Ci mogę polecić fototapety od firmy Mamita - tutaj masz stronę ich www.mamita.pl . Teraz fototapety są bardzo popularne , nie są tak drogie , a potrafią zmienić kąt patrzenia na pomieszczenie o 180 stopni ! POlecam . Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: elewacja? 04.10.14, 14:05 fototapety na elewacji..hm ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jbdesign Re: elewacja? 23.09.09, 11:30 Ciekawe, oryginalne i tanie projekty kolorystyki elewacji budynków! Również możliwość realizacji. Zapraszam! tel: 693 107 350 Odpowiedz Link Zgłoś
szarystary Re: elewacja? 03.10.14, 13:56 ta firma wykonuje nowoczesne elewacje, może się zainspirujesz ich realizacjami jam-pol.eu/PL/oferta/nowoczesne-elewacje Odpowiedz Link Zgłoś