Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

meble kuchenne od ręki

IP: 212.244.180.* 13.01.04, 10:11
    Witam
    Gdzie w Warszawie, lub pod można kupic w miarę tanio meble kuchenne. Chodzi
    mi o takie sklepy gdzie mebelki mozna obejrzeć i po zapłacie odebrać z
    magazynu.
    Byłem w kilku punktach ale jak mi powiedziano że trzeba zcekac na mable
    miesiąc albo i dłużej to mi rece opadły.
    pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: t Re: meble kuchenne od ręki IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 13.01.04, 10:38
        sprawdź Leroy Merlin (w Ursusie mają wybór chyba 20 różnych frontów) i inne
        markety budowlane - tam meble po prostu bierzesz z pólki - i są raczej tanie
      • malcur21 Re: meble kuchenne od ręki 13.01.04, 20:16
        Coś takiego?! Pierwszy raz widzę by ktoś polecał Merlina. Ani tanio, ani uprzejmie, a na pewno nie szybko.
        A może, jeśli nie masz dwóch lewych - kup korpusy w np Conforamie,i zamów sobie porządne (dąb, jesion) fronty.
        • mopit Re: meble kuchenne od ręki 14.01.04, 11:50
          Zajrzyj na www.extrameble.com
        • Gość: t Re: meble kuchenne od ręki IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 15.01.04, 10:58
          meble bierzesz z półki - więc o co ci chodzi z tą szybkością - napewno jest
          szybciej, niż czekać 4 - 6 tygodni aż jakiś gościu w zakładzie skręci 3 płyty
          na krzyż ze sobą - jeśli chodzi o uprzejmość, zostałem obsłuzony lepiej (wycena
          kuchni) niż np. w Walther Meble, gdzie sprzedaja niemieckie kuchnie za
          kilkanaście tysiecy zł.

• malcur21 Re: meble kuchenne od ręki 20.02.04, 23:56
            Z szybkością to chodzi o to, że przez cztery miesiące czekałem na zrealizowanie reklamacji, a potem jeszcze przez dwa na jej powtórkę. Jasne mebellki z półki w paczkach... jak kotki w worku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka