Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JW Construction & TBM Batory

IP: 10.1.11.* / 193.41.231.* 09.08.01, 15:11
    Cześć!
    Czy ktoś wie coś na temat inwestycji w Ursusie róg ul. Regulskiej i Bodycha?
    Czy 2 etap ma być oddany terminowo? A może ktoś ma informacje na temat
    możliwości wynajęcia mieszkania w Ursusie (tak do ca. 40 m2)na pół roku? Dzięki
    z góry i z dołu!
    Obserwuj wątek
      • Gość: mirek Re: JW Construction & TBM Batory IP: 157.25.200.* 13.08.01, 18:57
        Z tego co wiem, drugi etap ma być oddany w grudniu 2001 planowo. Nawet fitnes
        center i basen maja podobno być do końca roku (w to akurat nie wierzę). Ciekawą
        kwestią jest parking wielopoziomowy w cenie mieszkania (chyba). Toż to
        namiastka garażu ;-) Za to piwnica płatna 350 USD za m2 extra. Zostało jeszcze
        trochę mieszkań 2 i 3 pokojowych. Dla mnie te 2 pokojowe jakieś dziwne (pokoje
        straszne kiszki - długie i wąskie). Ale to rzecz gustu. Do końca roku cena
        podawana w USD jest przeliczana na PLN po kursie 4,00 PLN za 1 USD (to taka
        promocja). A mieszkanie z widną kuchnią kosztuje z tego co pamiętam 693 USD za
        m2. Atutem tego osiedla jest niezły dojazd. Ale już okolica niespecjalna.
        Pozdrawiam,
        • Gość: marek Re: JW Construction & TBM Batory IP: 10.1.11.* / 193.41.231.* 31.08.01, 14:53
          Dzięki za informację. W JW mówili mi, że II będzie oddawany na przełomie
          września i października, ale taki poślizg jest chyba do przyjęcia. Czy mógłbyś
          mi powiedzieć dlaczego okolica jest niespecjalna (nie znam Ursusa).
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka