Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:09 poproszę namiary na sprawdzone, godne polecenia internetowe sklepy meblowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natapaw Re: internetowy sklep meblowy 07.05.16, 20:32 Mogę polecić sklep: modnekrzesla.pl/ Zakupu dokonałem już dwukrotnie. W ofercie są nie tylko krzesła, ale także inne produkty: stołki barowe, stoły, ławy, sofy, krzesła biurowe, a nawet materace i łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
zapa213 Re: internetowy sklep meblowy 27.11.16, 17:09 Polecam sklep z akcesoriami meblowymi xxlmeble.pl Sprawdzona obsługa, ceny niskie w porównaniu do innych sklepów, szybka wysyłka. Z ręką na sercu mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza060 Re: internetowy sklep meblowy 11.12.16, 09:02 Jak dla mnie to Flori Meble jest najbardziej rzetelnym i godnym polecenia sklepem. Od dawna kupuję u nich, zresztą gro moich znajomych również i nie narzekamy, meble są naprawdę bardzo dobrze wykonane i w rozsądnych cena, a i chętnie pomagają w doborze. Ostatnim razem kupiłam w ich stól i krzesła do jadalni i jak raz trafiłam na wyprzedaż, kilka set oszczędności za drewniane meble to jednak okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
foshil Re: internetowy sklep meblowy 13.12.16, 20:27 Polecam www.instagram.com/nadin.home/ Odpowiedz Link Zgłoś
ala.nie.ma.kota Re: internetowy sklep meblowy 14.12.16, 14:39 We Wrocławiu jest jedna duża galeria meblowa Domar na Braniborskiej - jak jesteś z okolic możesz ją odwiedź. Większość sklepów, które tam są mają też swoje strony internetowe i możesz coś zamówić. Mają duży wybór z podziałem na pokoje, co ułatwia szukanie właściwego sklepu :) Sprawdź na ich stronie: domar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
basia13.07 Re: internetowy sklep meblowy 30.12.16, 21:25 Możesz śmiało zajrzeć na stronę sklepu Ergoexpert.pl - wybór mebli naprawdę spory, my zamawialiśmy tam meble biurowe, do pracy w domu (biurka i fotele) i meble ogrodowe z technorattanu :) Można u nich negocjować ceny, a gwarancja na meble jest nawet do 5 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
przytulnie17 Re: internetowy sklep meblowy 03.01.17, 13:58 Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić domers.pl. Mają tam meble do różnych wnętrz, u mnie padło na zakup elementów wyposażenia jadalni (ławy, narożnika i foteli), które spisują się świetnie do dnia dzisiejszego. Bardzo solidna firma - szybka wysyłka, dbałość o klienta, no i przede wszystkim konkurencyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
przytulnie17 Re: internetowy sklep meblowy 03.01.17, 14:00 Poprawka - meble do salonu, nie do jadalni :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek8310 Re: internetowy sklep meblowy 02.02.17, 15:39 Gorąco polecam sklep internetowy York www.york-meble.pl/ Duży wybór i cenę też można fajną wynegocjować;) Kupiłem już tam narożnik skórzany i na prawdę w takiej cenie trudno znalezc coś lepszego www.york-meble.pl/narozniki-skorzane/1712-naroznik-skorzany-z-funkcja-spania-doblo.html Przesyłka solidnie zabezpieczona Odpowiedz Link Zgłoś
prosbud24.pl Re: internetowy sklep meblowy 06.02.17, 09:32 Zapraszam do odwiedzenia sklepu internetowego polskiego producenta mebli z litego drewna sosnowego -> prosbud24.pl/ Solidne meble, łóżka w atrakcyjnej cenie prosto od producenta! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia342 Re: internetowy sklep meblowy 07.06.17, 15:50 bez zastanowienia polecam sklep: www.mirjan24.pl/ :) znajdziesz tu wszystko i urządzisz za niewielkie pieniądze swój cały dom! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj2211 Re: internetowy sklep meblowy 10.06.17, 01:31 Ja z czystym sumieniem mogę polecić www.piolo-meble.pl kupowaliśmy tam kuchnie i meble do sypialni i nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo mili, czas dostawy relatywnie szybki Odpowiedz Link Zgłoś
li.fe Re: internetowy sklep meblowy 23.06.17, 21:41 A ja polecam mebest.pl - urządziłam u nich prawie cały dom! przystępne ceny i super jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakaminska80 Re: internetowy sklep meblowy 29.06.17, 09:30 ja ostrzegam przed zakupami na allegro od firmy wumex ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartekk_1980 Re: internetowy sklep meblowy 31.01.22, 14:21 Witaj z całym szacunkiem mogę polecić Stoliki kawowe szyte na miarę stoliki kawowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monday1 Re: internetowy sklep meblowy 06.04.22, 10:27 ja polecam bardzo sklep internetowy resmar.pl. Kupiłam u nich meble prawie do całego domu. mają bardzo duży wybór i dostała rabaty przy takich dużych zakupach. Naprawde warto. Przeglądnij sobie www.resmar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
decoratorum21 Re: internetowy sklep meblowy 13.04.22, 12:38 Witam. Zapraszamy Do Zakupów Mebli w Najniżsych Cenach na Rynku. Sklep Meblowy Online. ----> lukmebel.pl/ <-- Odpowiedz Link Zgłoś
lozka-sypialnie.pl Re: internetowy sklep meblowy 26.04.22, 22:23 Polecam sklep z łóżkami do sypialni www.lozka-sypialnie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lozka-sypialnie.pl Re: internetowy sklep meblowy 28.04.22, 20:07 Polecam piękne łóżka tapicerowane do sypialnia polskiego producenta www.lozka-sypialnie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia2 Re: internetowy sklep meblowy 16.05.22, 13:53 ja ostatnio robiłam remont mieszkania i też szukałam tanich i dobrych jakościowo mebli. Bardzo polecam sklep internetowy www.merkurymarket.pl/meble/ jest bardzo duży wybór mebli a dodatkowo jeszcze posiadają inspiracje, które pomogą znaleźć pomyśl na zagospodarowanie domowej przestrzeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
olka_7612 Re: internetowy sklep meblowy 28.05.22, 09:24 Polecam tartak-meble.com.pl/. Mam od nich łóżko i jestem bardzo zadowolona. Meble widziałam na żywo w sklepie i też wyglądały na solidne Odpowiedz Link Zgłoś