Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

internetowy sklep meblowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:09
    poproszę namiary na sprawdzone, godne polecenia internetowe sklepy meblowe.
    Obserwuj wątek
      • natapaw Re: internetowy sklep meblowy 07.05.16, 20:32
        Mogę polecić sklep: modnekrzesla.pl/
        Zakupu dokonałem już dwukrotnie. W ofercie są nie tylko krzesła, ale także inne produkty: stołki barowe, stoły, ławy, sofy, krzesła biurowe, a nawet materace i łóżka
      • zapa213 Re: internetowy sklep meblowy 27.11.16, 17:09
        Polecam sklep z akcesoriami meblowymi xxlmeble.pl
        Sprawdzona obsługa, ceny niskie w porównaniu do innych sklepów, szybka wysyłka.
        Z ręką na sercu mogę polecić.
      • zuza060 Re: internetowy sklep meblowy 11.12.16, 09:02
        Jak dla mnie to Flori Meble jest najbardziej rzetelnym i godnym polecenia sklepem. Od dawna kupuję u nich, zresztą gro moich znajomych również i nie narzekamy, meble są naprawdę bardzo dobrze wykonane i w rozsądnych cena, a i chętnie pomagają w doborze. Ostatnim razem kupiłam w ich stól i krzesła do jadalni i jak raz trafiłam na wyprzedaż, kilka set oszczędności za drewniane meble to jednak okazja.
      • foshil Re: internetowy sklep meblowy 13.12.16, 20:27
        Polecam www.instagram.com/nadin.home/
      • ala.nie.ma.kota Re: internetowy sklep meblowy 14.12.16, 14:39
        We Wrocławiu jest jedna duża galeria meblowa Domar na Braniborskiej - jak jesteś z okolic możesz ją odwiedź. Większość sklepów, które tam są mają też swoje strony internetowe i możesz coś zamówić. Mają duży wybór z podziałem na pokoje, co ułatwia szukanie właściwego sklepu :) Sprawdź na ich stronie: domar.pl/
      • basia13.07 Re: internetowy sklep meblowy 30.12.16, 21:25
        Możesz śmiało zajrzeć na stronę sklepu Ergoexpert.pl - wybór mebli naprawdę spory, my zamawialiśmy tam meble biurowe, do pracy w domu (biurka i fotele) i meble ogrodowe z technorattanu :) Można u nich negocjować ceny, a gwarancja na meble jest nawet do 5 lat :)
      • przytulnie17 Re: internetowy sklep meblowy 03.01.17, 13:58
        Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić domers.pl. Mają tam meble do różnych wnętrz, u mnie padło na zakup elementów wyposażenia jadalni (ławy, narożnika i foteli), które spisują się świetnie do dnia dzisiejszego. Bardzo solidna firma - szybka wysyłka, dbałość o klienta, no i przede wszystkim konkurencyjne ceny.
        • przytulnie17 Re: internetowy sklep meblowy 03.01.17, 14:00
          Poprawka - meble do salonu, nie do jadalni :)
      • marek8310 Re: internetowy sklep meblowy 02.02.17, 15:39
        Gorąco polecam sklep internetowy York www.york-meble.pl/
        Duży wybór i cenę też można fajną wynegocjować;) Kupiłem już tam narożnik skórzany i na prawdę w takiej cenie trudno znalezc coś lepszego www.york-meble.pl/narozniki-skorzane/1712-naroznik-skorzany-z-funkcja-spania-doblo.html
        Przesyłka solidnie zabezpieczona
      • prosbud24.pl Re: internetowy sklep meblowy 06.02.17, 09:32
        Zapraszam do odwiedzenia sklepu internetowego polskiego producenta mebli z litego drewna sosnowego -> prosbud24.pl/
        Solidne meble, łóżka w atrakcyjnej cenie prosto od producenta!
      • ewcia342 Re: internetowy sklep meblowy 07.06.17, 15:50
        bez zastanowienia polecam sklep: www.mirjan24.pl/ :) znajdziesz tu wszystko i urządzisz za niewielkie pieniądze swój cały dom! ;)
      • mikolaj2211 Re: internetowy sklep meblowy 10.06.17, 01:31
        Ja z czystym sumieniem mogę polecić www.piolo-meble.pl
        kupowaliśmy tam kuchnie i meble do sypialni i nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo mili, czas dostawy relatywnie szybki
      • li.fe Re: internetowy sklep meblowy 23.06.17, 21:41
        A ja polecam mebest.pl - urządziłam u nich prawie cały dom! przystępne ceny i super jakość.
      • ilonakaminska80 Re: internetowy sklep meblowy 29.06.17, 09:30
        ja ostrzegam przed zakupami na allegro od firmy wumex ;/
      • bartekk_1980 Re: internetowy sklep meblowy 31.01.22, 14:21
        Witaj z całym szacunkiem mogę polecić Stoliki kawowe szyte na miarę stoliki kawowe. Pozdrawiam
      • monday1 Re: internetowy sklep meblowy 06.04.22, 10:27
        ja polecam bardzo sklep internetowy resmar.pl. Kupiłam u nich meble prawie do całego domu. mają bardzo duży wybór i dostała rabaty przy takich dużych zakupach. Naprawde warto. Przeglądnij sobie www.resmar.pl/
      • decoratorum21 Re: internetowy sklep meblowy 13.04.22, 12:38
        Witam.
        Zapraszamy Do Zakupów Mebli w Najniżsych Cenach na Rynku.
        Sklep Meblowy Online. ----> lukmebel.pl/ <--
      • lozka-sypialnie.pl Re: internetowy sklep meblowy 26.04.22, 22:23
        Polecam sklep z łóżkami do sypialni www.lozka-sypialnie.pl/
      • lozka-sypialnie.pl Re: internetowy sklep meblowy 28.04.22, 20:07
        Polecam piękne łóżka tapicerowane do sypialnia polskiego producenta www.lozka-sypialnie.pl
      • ewunia2 Re: internetowy sklep meblowy 16.05.22, 13:53
        ja ostatnio robiłam remont mieszkania i też szukałam tanich i dobrych jakościowo mebli. Bardzo polecam sklep internetowy

www.merkurymarket.pl/meble/

jest bardzo duży wybór mebli a dodatkowo jeszcze posiadają inspiracje, które pomogą znaleźć pomyśl na zagospodarowanie domowej przestrzeni :)
      • olka_7612 Re: internetowy sklep meblowy 28.05.22, 09:24
        Polecam tartak-meble.com.pl/. Mam od nich łóżko i jestem bardzo zadowolona. Meble widziałam na żywo w sklepie i też wyglądały na solidne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka