Gość: malut71 IP: *.daewoo.com.pl 09.03.04, 13:03 Witam. Chcę kupić pralkę marki Electrolux, a konkretnie (jak na razie) ELECTROLUX EWT 1011. Czy jest to dobry wybór? Proszę o szybką odpowiedź. Inne propozycje mile widziane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: judyta Re: PRALKA ELECTROLUX IP: *.acn.pl 17.03.04, 01:14 Nie znam wszystkich modeli Elektroluxa na pamięć. Firmę Electrolux polecam w ciemno. Moja mama ma pralkę tej firmy 40 cm. (ładowana od góry) 5 lat - bezawaryjna. Podobnie lodówka - ma 3 lata, również bezawaryjna. Z ww. powodów mam zaufanie do tej firmy. Ja przeprowadziłam się i cały sprzęt (oprócz zmywarki - polecono mi Boscha - jako jeszcze lepszego od Electroluxa, ale tylko w zmywarkach)mam Electroluxa - lodówka, pralka, płyta ceramiczna, piekarnik, okap i odkurzacz - jestem b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: PRALKA ELECTROLUX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:43 czy to ten model z "bajerami"?tzn. elektroniczny wyswietlacz czasu itp? jesli tak-POLECAM!!!!!!!!!MAM I BARDZO SOBIE CHWALE, A PIORE CZESTO, CHODZI CICHUTKO, DOBRZE WIRUJE,GENERALNIE OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta Re: PRALKA ELECTROLUX IP: *.acn.pl 17.03.04, 14:17 Tak Anno - to ten model z "bajerami" - 60cm. Rzeczywiście jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś