Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pościel JOOP

23.09.10, 17:39
    Interesuje się zakupem pościeli Joop. Jest bardzo droga, a nie wiem czy warta swojej ceny. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc. Pościel znalazłam w sklepie intern.
    www.sklep.maxcotton.pl/advancedSearch.php?name=&attributes[1]=87&attributes[3]=0&attributes[10]=0&minimalPrice=&maxPrice=
    Obserwuj wątek
      • Gość: alibabka Re: Pościel JOOP IP: 217.97.182.* 24.09.10, 10:39
        droga! ale myśle, że jesli gatunek mają taki jak przy ciuchach to bedzie ci służyła całe lata...
        wybrałaś już jakiś wzór...
        fajnie ze maja normalny salon i można dotknąć i zobaczyć na miejscu...
        napisz jaki masz kolor sypialni
        • jama_jka Re: Pościel JOOP 25.09.10, 10:56
          Sypialnia jest w kolorach srebra, dodatki mam w kolorze bieli, łóżko jest czarne. Myślałam żeby dodać tam jeszcze jakiś kolor i nie mogę się zdecydować jaki. Zastanawiałam się nad pościelą z Joopa szara z fuksją

www.sklep.maxcotton.pl/Po%C5%9Bciel%20satynowa%20JOOP!%204026%20Play%20of%20colours,produkt,100,w50.html
          Nie jestem tylko pewna czy warto wydawać tyle kasy za pościel. Większość pościeli z satyny bawełnianej jakie mam to po kilku praniach zmechaciła się i straciła lekki połysk. Znacie markę Joop???
          • niki-ta86 Re: Pościel JOOP 26.09.10, 16:04
            Słyszałam, że pościel tej marki jest bardzo dobra gatunkowo ale nie miałam okazji sprawdzić. Za niedługo zbliżają się moje urodziny i chyba sobie zażyczę taką pościel. Myślę, że czasami warto wydać więcej kasy bo to przekłada się na jakość pościel i długość użytkowania.
            Co sądzisz o tej pościeli, wydaje mi się, że będzie pasować do Twojej sypialni

www.sklep.maxcotton.pl/Po%C5%9Bciel%20satynowa%20Modern%20Look%202897,produkt,216,w147129.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka