Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ELEKTROLUX- warto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:13
    zamierzam kupić lodówkę, kuchenkę el.,zmywarkę i okap. Czy przepłacam za
    markę, czy płacę za jakość. Jakie macie doświadczenia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Judyta Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.acn.pl 19.04.04, 19:36
        Już nie pierwszy raz na tym forum wychwalam Electroluxa. Naprawdę jest wart
        swojej ceny. Electroluxa mam prawie wszystko z wyjątkiem zmywarki - doradzono
        mi w Euro Bosch'a - model Silence Comfort i jestem bardzo zadowolona.
        • Gość: qwer dzięki za odp.nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:40
      • Gość: xxx Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:50
        Nie polecam wyrobów firmy Elektrolux. Moja mama ma okap Elektroluxa - gniot
        (przepraszam
        za określenie), teściowie mają lodówkę - brzęczy niemiłosiernie. Ja mam pralkę
        i już 3 razy w ciągu roku musiałem naprawiać (niestety po gwarancji) wymiana
        pompy kosztowała 500 PLN !!! Niedość, że cena jest dość wysoka to jeszcze
        zapłacisz za tzw. autoryzowany serwis. Warto kupić solidny sprzęt: Amica,
        Polar. Idź do Mix-Electronics - pracownicy znają się na sprzęcie i doradzą Ci.
        Wiem, że niektórzy są zadowoleni z Elektrolux-a (może lubią grzebać w
        sprzęcie???)
        • Gość: AHA Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.state.gov 22.04.04, 16:34
          Ojej, a ja chacialem kupic sobie okap elektroluxa. Powiedz, co w nim takiego
          jest, ze nazywasz go gniotem? Czy chodzi glosno? Ja chcialem kupic model ze
          szklana tafla o szerokosci 60 cm.

pzdr
        • Gość: Judyta Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.acn.pl 22.04.04, 16:51
          Słuchaj xxx - nie strasz forumowiczów - to po pierwsze.
          Po drugie MATOLE naucz się sam formuować wypowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          LUDZIE - zajrzyjcie do wątku PŁYTA GAZOWA PROMETEUSZ FIRMY AMICA !!!!!!!!!!!!!!!
          "Cwaniak" nie potrafi opisać problemu swoimi słowami a bierze się za
          krytykowanie sprzętu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Pralka MĄDRALO zepsuła się, bo nie umiałeś jej obsługiwać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: qwert Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 15:22
        no to pech, kupiłem już w/w
      • Gość: AHA Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.state.gov 22.04.04, 16:41
        Ja na Twoim miejscu nie kupowalbym wszystkich sprzetow jednej marki. Elektrolux
        jest istotnie dobra marka, ale to wcale nie oznacza, ze kazdy sprzet tej firmy
        jest dobry. Wiem, ze robia bardzo dobre kuchenki elektryczne, sam mam taka, ale
        przy lodowce to juz bym sie zastanowil. Stosujac te zasade nie kupisz na
        przyklad telefonu komorkowego firmy Panasonic, bo wiadomo, ze ta firma jest
        bardzo dobra, ale tylko w zakresie sprzetu video i HiFi, a nie w telefonii
        komorkowej.
        Pzdr
        • Gość: qwert Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 17:42
          kupiłem wszystko razem, bo dostałem duży rabat. myślę, że jak człowiek ma pecha
          to i mu się amica zepsuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka