Gość: qwert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:13 zamierzam kupić lodówkę, kuchenkę el.,zmywarkę i okap. Czy przepłacam za markę, czy płacę za jakość. Jakie macie doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Judyta Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.acn.pl 19.04.04, 19:36 Już nie pierwszy raz na tym forum wychwalam Electroluxa. Naprawdę jest wart swojej ceny. Electroluxa mam prawie wszystko z wyjątkiem zmywarki - doradzono mi w Euro Bosch'a - model Silence Comfort i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:50 Nie polecam wyrobów firmy Elektrolux. Moja mama ma okap Elektroluxa - gniot (przepraszam za określenie), teściowie mają lodówkę - brzęczy niemiłosiernie. Ja mam pralkę i już 3 razy w ciągu roku musiałem naprawiać (niestety po gwarancji) wymiana pompy kosztowała 500 PLN !!! Niedość, że cena jest dość wysoka to jeszcze zapłacisz za tzw. autoryzowany serwis. Warto kupić solidny sprzęt: Amica, Polar. Idź do Mix-Electronics - pracownicy znają się na sprzęcie i doradzą Ci. Wiem, że niektórzy są zadowoleni z Elektrolux-a (może lubią grzebać w sprzęcie???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.state.gov 22.04.04, 16:34 Ojej, a ja chacialem kupic sobie okap elektroluxa. Powiedz, co w nim takiego jest, ze nazywasz go gniotem? Czy chodzi glosno? Ja chcialem kupic model ze szklana tafla o szerokosci 60 cm. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.acn.pl 22.04.04, 16:51 Słuchaj xxx - nie strasz forumowiczów - to po pierwsze. Po drugie MATOLE naucz się sam formuować wypowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE - zajrzyjcie do wątku PŁYTA GAZOWA PROMETEUSZ FIRMY AMICA !!!!!!!!!!!!!!! "Cwaniak" nie potrafi opisać problemu swoimi słowami a bierze się za krytykowanie sprzętu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pralka MĄDRALO zepsuła się, bo nie umiałeś jej obsługiwać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 15:22 no to pech, kupiłem już w/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.state.gov 22.04.04, 16:41 Ja na Twoim miejscu nie kupowalbym wszystkich sprzetow jednej marki. Elektrolux jest istotnie dobra marka, ale to wcale nie oznacza, ze kazdy sprzet tej firmy jest dobry. Wiem, ze robia bardzo dobre kuchenki elektryczne, sam mam taka, ale przy lodowce to juz bym sie zastanowil. Stosujac te zasade nie kupisz na przyklad telefonu komorkowego firmy Panasonic, bo wiadomo, ze ta firma jest bardzo dobra, ale tylko w zakresie sprzetu video i HiFi, a nie w telefonii komorkowej. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: ELEKTROLUX- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 17:42 kupiłem wszystko razem, bo dostałem duży rabat. myślę, że jak człowiek ma pecha to i mu się amica zepsuje:) Odpowiedz Link Zgłoś