Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WILBUR - BAUUNDTECHNIK

25.04.04, 16:37
    Obserwuj wątek
      • zainteresowana2 Re: WILBUR - BAUUNDTECHNIK 25.04.04, 16:47
        Zainteresowani osiedlem Bukowy Dworek w Jablonnej kolo Legionowa. Czy ktos
        interesuje sie mieszkaniem na tym osiedlu? Jezeli tak to dajcie mi troche
        danych. Ja bylam zainteresowana mieszkaniem (2 pokoje) w budynku budowanym
        przez Bau und Technik, ze wzgledu na wiarygodnosc tej firmy. Jednak od kilku
        tygodni z tym budynkiem nic sie nie dzieje. Jestem z Legionowa i przynajmniej
        raz w tygodniu jestem kolo tego bloku jak wracam z pracy w Warszawie. Jezeli
        ktos cos wie co jest powodem zastoju to prosze o informacje. Mam nadzieje, ze
        nie bedzie to podobna sytuacja jak z Wilburem. W agencji handlujacej tymi
        mieszkaniami mowia, ze nie ma sie czego obawiac gdyz Bau und Technik finansuje
        budowe i prace czaly czas sie tocza. Jestem ciekawa o jakich pracach mnie caly
        czas informuja, gdyz tych ktorych celem jest budowa bloku nie jestem w stanie
        zauwazyc od ponad miesiaca. Prosze o informacje.
        • Gość: a Re: WILBUR - BAUUNDTECHNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:16
          Do zainteresowanej. Jeżeli chcesz się dowiedzieć konkretnych rzeczy to nie
          pytaj nikogo z Wilburu. Bau und technik ma stronę internetową z mailam i
          telefonem, lepiej tam się udaj po informacje.
          Wilbur do banda oszustów i naciągaczy ( z jednym wyjątkiem ), kłamią prosto w
          oczy a później się z tego śmieją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka