agnesp76 04.03.02, 10:15 Czy ktoś wie gdzie można kupić. Interesują mnie nietypowe rozmiary. Najlepiej w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp1 Re: Rolety bambusowe 04.03.02, 15:55 Mozna kupic w kazdej IKEI. Na Twoim miejscu bym sie jednak zastanowil - mialem takie i wywalilem po miesiacu. Zbieraja nieprawdopodobne ilosci kurzu, a wyczyscic ich nie bardzo jest jak :( Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Rolety bambusowe 05.03.02, 10:10 W takim razie może poleciłbyś coś innego. Zamierzałam wykorzystać je jako osłonięcie szafki wiszącej w ubikacji (zamiast drzwiczek) - wydaje mi się, że pasowałyby tam. Szafka jest wąska ok. 28 cm i 115 cm wysoka (mniej więcej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Rolety bambusowe IP: 192.168.1.* 05.03.02, 12:07 ja mam takie i nie mam na nich kurzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp1 Re: Rolety bambusowe IP: *.comarch.pl 05.03.02, 13:15 To juz IMHO lepiej zastosowac tutaj zwykla, szmaciana rolete (taka jak jest na przyklad przy oknach dachowych)? Widzialem chyba w OBI cos takiego - byloby nawet latwiej w razie potrzeby dostac sie do szafki. Drugie rozwiazanie - zalozyc sosnowe, azurowe drzwiczki (tez mozna kupic gotowe w OBI itp) - tanie i ladne :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Rolety bambusowe 05.03.02, 13:40 Gość portalu: mp1 napisał(a): > To juz IMHO lepiej zastosowac tutaj zwykla, szmaciana rolete (taka jak jest na > przyklad przy oknach dachowych)? Widzialem chyba w OBI cos takiego - byloby > nawet latwiej w razie potrzeby dostac sie do szafki. Byłam w OBI, ale znalazłam tam najwęższe 60cm (myślałam również o materiałowych, z tym że są one droższe, a cena też ma dla mnie znaczenie) > Drugie rozwiazanie - zalozyc sosnowe, azurowe drzwiczki (tez mozna kupic gotowe > > w OBI itp) - tanie i ladne :) Może i masz rację, chociaż chciałam uniknąć drzwiczek. Jeszcze pomyślę o tym Odpowiedz Link Zgłoś