Gość: woytek IP: *.wwpwp.it.pl 05.03.02, 12:43 Ścięłem duży konar lipy (fi 40 cm). Przeznaczyć na opał czy jakos inaczej to wykorzystać? Jest sens dawać do tartaku i jakieś deski itp. robić. Z dymem puścić trochę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: Lipa IP: *.devs.futuro.pl 05.03.02, 17:54 Gość portalu: woytek napisał(a): > Ścięłem duży konar lipy (fi 40 cm). Przeznaczyć na opał czy jakos inaczej to > wykorzystać? Jest sens dawać do tartaku i jakieś deski itp. robić. Z dymem > puścić trochę szkoda... Jedyne co mi przychodzi do głowy to to,że lipa się nadaje najlepiej by sobie w niej porzeźbić. (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytek Re: Lipa IP: *.wwpwp.it.pl 06.03.02, 12:14 no tak, też tak słyszałem, wyrzeźbię posągi jak na wyspie wielkanocnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akson Re: Lipa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 14:58 Z lipy robi się ławy do sauny. Wystarczy więc zamówić kabinę saunową ( sauna@interia.pl ) i zrobić ławy z Twojej lipy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś