akashia1
19.12.11, 14:06
Wykupiłam usługę wykonania świadectwa energetycznego na Grouponie. W ramach oferty miało być wykonane świadectwo energetyczne budynku wraz z dojazdem, który wliczony był w cenę usługi. Oferta złożona była przez firmę Zarko - p. Arkadiusza Ogonka.
Pan Ogonek poprosił o wpłatę dodatkowo za dojazd do mojego domu - co było niezgodne z ofertą. Przez dwa tygodnie nie odzywał się, choć pracę miał wykonać w ciągu 7 dni.
Po mojej interwencji, uzyskałam odpowiedź, że świadectwo jest wykonane. I tyle.
Nie pojawił się na umówionym spotkaniu - w celu przekazania dokumentów i twierdził, że sama sobie mogę odebrać. Zaproponowałam, że skoro nie pojawił się na spotkaniu, żeby wysłał je listem poleconym lub przywiózł mi dokumenty do domu. Pan Ogonek stwierdził, że może mi wysłać dokumenty kurierem, ale na mój koszt.
Dodatkowo stwierdził, ze jestem nienormalna, że oczekuję, że on mi "przyniesie dokumenty w zębach", że mam usługę za tak żenująco niską cenę i rzucił słuchawkę.
Poczułam się przez p. Ogonka kompletnie zlekceważona i wręcz oskarżona, iż oczekuję wykonania usługi. Nazywając mnie nienormalną – obrażał mnie. Niestety jego chamskie zachowanie jest świadectwem jego kultury osobistej. Po co umieszczał ofertę, skoro później miał pretensje do klientów? Zdecydowanie odradzam firmę ZARKO