dori_wawa 03.03.07, 22:37 Żądam powrotu baru AGATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: Bar AGATA 03.03.07, 22:40 Choc zjechalem juz pol swiata Tesknie do Baru Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik pierogów Re: Bar AGATA IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.07, 13:53 Nie ma co żądac powrotu. Bar Agata został przeniesiony w okolice dworca PKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Bar AGATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 01:48 Jakaś pierogarnia otwiera się w Kupcu na Witosa, czy to przypadkiem nie Agata? Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Bar AGATA 12.03.07, 07:53 Gość portalu: Danny napisał(a): > Jakaś pierogarnia otwiera się w Kupcu na Witosa, czy to przypadkiem nie Agata? Dostałem info od jednego szpiega z Krainy Deszczowców, że przeniosą się na Dworcową. Tam jest o wiele większy lokal niż przy PKS. I większy ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Bar AGATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 05:09 AGATA - to se ne vrati... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Bar AGATA 13.03.07, 21:44 W Kraku jest kilka takich "agat"... w poblizu mojej kwtery śa dwa - w promieniu 100 m... kawałek dalej na Krakowskiej i na Dietla/Starowislna - chodze do nich głównie na gołabki - dwa duze 3,30... no i swietne sa... Mniam.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Bar AGATA 13.03.07, 21:53 czesc forumo! prawda ze stary bar agata juz nie wroci, pamietam, bo jadalem tam swego czasu takze, szymona gietego , nigdy nie prosil by mu ktos cos kupil do jedzenia, ale jak sie mu juz porcje pierogow przynioslo, nigdy nie odmowil. i pomyslec ze kiedys pokazal mi swoje wiersze? czytalem je , aon byl naprawde dumny ze swojej tworczosci, chociaz to naprawde nie bylo nic ciekawego. swiat sie zmienia! nie ma szymona, nie ma starego baru agata, ale tak wlasnie powinno byc! stare musi ustapic miejsca nowemu. a swoja droga, ten pomysl baru agata przy dworcu , bardzo ciekawy! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś