Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Ignasiak - słaby wykonawca,bardzo słaby....

IP: *.home.aster.pl 25.05.12, 08:39
    Zatrudniłam do budowy i remontu Tomasza Ingasiaka z Warszawy i Grzegorza Kosubuckiego z Gliwic. Odradzam ich usługi, gdyż uciekli z budowy, pobrali zaliczki i pracują na czarno bez faktur. Prac nie skończyli a to co po sobie zostawili to same niedoróbki i usterki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Majka Re: Tomasz Ignasiak - słaby wykonawca,bardzo słab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 18:43
        No to sobie pogratuluj że nie spisujesz umowy z wykonawcami, nie żądasz faktur czy rachunków i zatrudniasz ludzi na czarno.
      • Gość: ola Re: Tomasz Ignasiak - słaby wykonawca,bardzo słab IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 13:33
        Ja też zatrudniłam do budowy i remontu Tomasza Ingasiaka kom.501543519 z Warszawy lat ok. 40-45, a ten przesłał współpracownika oszusta Marcina Mazurka z Lublina, obecnie Dublin, lat ok. 34. Odradzam ich usługi, gdyż uciekli z budowy, pobrali zaliczki i pracują na czarno bez faktur. Prace rozbabrali nic nie skończyli . Urząd Skarbowy powinien im dobrać się do skóry za prace bez faktur.
        • adam12344321 Re: Tomasz Ignasiak - słaby wykonawca,bardzo słab 16.02.22, 09:23
          Gość portalu: ola napisał(a):

> Ja też zatrudniłam do budowy i remontu Tomasza Ingasiaka kom.501543519 z Warsza
          > wy lat ok. 40-45, a ten przesłał współpracownika oszusta Marcina Mazurka z Lubl
          > ina, obecnie Dublin, lat ok. 34. Odradzam ich usługi, gdyż uciekli z budowy, p
          > obrali zaliczki i pracują na czarno bez faktur. Prace rozbabrali nic nie skońc
          > zyli . Urząd Skarbowy powinien im dobrać się do skóry za prace bez faktur.

Kolejna... pisze Pani z konkurencji czy aż tak nie ogarnia rzeczywistości? Co ma Tomasz Ignasiak do jakiegoś Mazurka? Jedynie może do ciasta mazurka, może o to pani chodzi? Remont robił u pani Pan Tomek czy Marcin Mazurek? Zaliczkę płaciła pani Panu Tomkowi czy Mazurkowi? Od wielu lat współpracuję z PANEM TOMKIEM, nie Mazurkiem i nikt nigdy nie narzekał, wręcz odwrotnie, więc naprawdę proszę się ogarnąć...
      • elagur Super fachowiec 12.03.14, 12:30
        Nie wiem jakim fachowcem jest Pan Grzegorz Kosubucki, ale Pan Tomasz Ignasiak i jego wpółpracownik byli jedną z ekip, która wykańczała moje mieszkanie. I złego słowa o nich powiedzieć nie można.Wszystko wykonane profesjonalnie i bez zarzutu. A jako ciekawostkę dodam, że obca firma, która zajęła się inną pracą w moim mieszkaniu, również chwaliła profesjonalizm Pana Tomasza Ignasiaka "Wiadomo, że fachowcom rzadko zdarza się chwalić pracę kogoś innego" .Z tego co wiem wcale nie pracuje na czarno, tylko zupełnie legalnie.A jeśli chodzi o zaliczki to chyba wiedziała Pani na co się umawia i za co daje zaliczki. U mnie kwestie finansowe były dogadane od razu i problemu żadnego nie było. Serdecznie polecam Pana Tomasza Ignasiaka.
        • jagnajaneczka Re: Super fachowiec 23.06.17, 19:10
          Ja rownież bardzo polecam Pana Tomasza Ignasiaka. Fachowiec konkretny, słowny i bardzo pomocny. Remont łazienek szybciutko i sprawnie sie odbył a z efektów jestem bardzo zadowolona :) polecam wszystkim moim znajomym kontakt z Panem Tomaszem, w rodzinie juz tez jest zamówiony u Niego termin. pracuje teraz z Panem Rafałem, który rownież bardzo solidnie wykonuje prace. Obaj panowie to świetni faceci, można wszystko ustalić i nie ma przykrych niespodzianek. Ekipa zgrana i konkretna, informacje na bieżąco o etapach prac. Polecam serdecznie :) Joanna C
      • elagur Re: Tomasz Ignasiak - słaby wykonawca,bardzo słab 12.03.14, 12:31
        Nie wiem jakim fachowcem jest Pan Grzegorz Kosubucki, ale Pan Tomasz Ignasiak i jego wpółpracownik byli jedną z ekip, która wykańczała moje mieszkanie. I złego słowa o nich powiedzieć nie można.Wszystko wykonane profesjonalnie i bez zarzutu. A jako ciekawostkę dodam, że obca firma, która zajęła się inną pracą w moim mieszkaniu, również chwaliła profesjonalizm Pana Tomasza Ignasiaka "Wiadomo, że fachowcom rzadko zdarza się chwalić pracę kogoś innego" .Z tego co wiem wcale nie pracuje na czarno, tylko zupełnie legalnie.A jeśli chodzi o zaliczki to chyba wiedziała Pani na co się umawia i za co daje zaliczki. U mnie kwestie finansowe były dogadane od razu i problemu żadnego nie było. Serdecznie polecam Pana Tomasza Ignasiaka.
      • magda337 Re: Tomasz Ignasiak - słaby wykonawca,bardzo słab 07.12.15, 10:36
        Witam.
        Ja również korzystałam z usług Pana Tomasza Ignaciuka.poleciła mi go moja serdeczna koleżanka u której Pan Tomasz wykonywał remont całego mieszkania,który wyszedł rewelacyjnie.
        Wszystko dopięte na ostatni guzik.
        U mnie również remont wyszedł doskonale ,glazura,terakota,wszystko wszystko.
        Fachowo i solidnie.
        Nie wiem czuje ktoś obraża tak dobrego fachowca jak Pan Tomasz,prowadzi on swoją firmę i nie pracuje na czarno.Polecam!
      • adam12344321 Re: Tomasz Ignasiak - słaby wykonawca,bardzo słab 16.02.22, 09:21
        Pisze Pani odnośnie Pana Tomasza, a wpis traktuje o jakimś Grzegorzu z Gliwic, co ma piernik do wiatraka? Jak ja Pani polecę kupić meble z IKEI i coś z nimi będzie nie tak to ja jestem złym elektrykiem? Proszę swoje żale wylewać na Pana Grzegorza albo w sądzie, a nie na niewinnych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka