Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ciekawe projekty domów

IP: *.30.14.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.12, 13:16
    Czy ktoś może mi wskazać, gdzie mogę znaleźć jakieś niestandardowe projekty domów 1-rodzinnych? Wszędzie takie same chatki z poddaszami. Przeszukałam już chyba większość stron z polskimi projektami i nie znalazłam nic co by mi się szczególnie podobało.
    Wiele ciekawych projektów jest na stronach amerykańskich lub brytyjskich, natomiast na polskich wszystko to samo.

czy znacie w Polsce jakies strony z gotowymi ciekawymi projektami?
    Obserwuj wątek
      • krzysztof3214 Re: Ciekawe projekty domów 12.07.12, 00:24
        Ja ewentualnie mogę polecić stronę inbudo.pl, kiedy będziesz się już zabierać za budowę. Znajdziesz tam wszystkie potrzebne materiały budowlane, a także możesz zlecić budowę firmie.
      • Gość: cromwell hahahahahhaha IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 22:20
        Na rynku wiele chłamu proponuje skontaktuj się ze mną a ja wg towjego gustu przygotuje wizualizacje, nie mam papierów ale zrobie wszystkie wyliczenia musisz znaleźć potem architekta który się pod tym podpiszę, tanio i solidnie
        A dopilnuje wykonania
        cromwell.blog.pl/
        • nawalonych7krasnali Re: hahahahahhaha 23.09.13, 13:08
          "jestem zjawiskowo, zajebiści,e kurde balans zdolny" z takimi referencjami nie dałbym Ci zaprojektować nawet budy dla psa... sorki, ale opisane zdolności takimi słowami nie budzi zaufania choć być może jesteś zdolny.
      • Gość: niebieskiptak Re: Ciekawe projekty domów IP: *.play-internet.pl 15.07.12, 17:46
        a zaglądałaś na dom.eu?? Tam jest sporo projektów, firm, nieruchomości z każdej części Polski.
      • sylwia_371 Re: Ciekawe projekty domów 16.07.12, 12:12
        Witam,
        jestem architektem i wraz z mężem projektujemy domy i wnętrza.
        Wymarzonego domu nie znajdziecie w katalogu. Zgłasza się do nas wiele ludzi, którzy przejrzeli setkę katalogów z domami ale nic w 100% nie pasuje. Na projekt domu składa się wiele rzeczy, począwszy od stylu życia mieszkańców czy wymogi architektoniczne klienta, no i ergonomia całego domu żeby się dobrze mieszkało.
        Koszt indywidualnego projektu domu jest wyższy od gotowego. Ale zakupiony projekt trzeba jeszcze dostosować do działki i uzyskać pozwolenie, to tez kosztuje.
        My jako architekci zawsze polecamy projekty indywidualne. Zależy nam żeby powstawały ciekawe domy i mieszkańcy byli zadowoleni. A zaprojektujemy dom w stylu angielskim również i nie tylko. I powiemy jakie koszty wiążą się z taką architekturą.
        Proszę przemyśleć wszystko i zapraszamy do współpracy.

Pozdrawiamy serdecznie
        Sylwia i Marcin Bachman
        509 214 847

www.ms-architekci.pl
        pracownia@ms-architekci.pl
      • Gość: Ewa Re: Ciekawe projekty domów IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 00:09
        www.doomo.pl - polecam bardzo - super odjechane projekty, fajnie pokazane, zupełnie jak nie w Polsce ;)
      • Gość: lena Re: Ciekawe projekty domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 12:53
        Polecam pracownie www.domdlaciebie.com.pl. My kupiliśmy tam projekt domu Franek, duży wybór projektów - bardzo zróżnicowanych od tradycyjnych po nowoczesne i bardzo dobra obsługa.
        Pozdrawiam
      • Gość: lukkos Re: Ciekawe projekty domów IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.13, 22:11
        jeśli chcesz mogę przesłać kilka zdjęć mojego projektu domu robionego na indywidualne zamówienie, o powieszchni użytkowej około 300m2
      • Gość: Muminek Re: Ciekawe projekty domów IP: *.res.pl 04.03.13, 14:24
        Mówisz o czymś w tym stylu: www.dobry-dom.pl/projekty-domow/13969-0-rugby-iii-dcbl33.html ?
        Bo nie sprecyzowałaś czego szukasz oprócz tego że to nie ma być "chatka z poddaszem" ;)
      • Gość: rumba Re: Ciekawe projekty domów IP: *.globema.pl 05.06.13, 14:52
        Z czystym sercem mogę polecić biuro projektowe Futur z Warszawy. Projektują dobrze i tanio. Robią też architekturę.
      • 3gocha123 Re: Ciekawe projekty domów 02.11.14, 22:53
        MG Project to bardzo fajne projekty naprawdę nowoczesnych domow. Teraz też organizują konkurs na zdjęcie budowy domu www.mgprojekt.com.pl/konkurs-fotograficzny-iii-edycja - można połączyć przyjemne z pożytecznym. Wybudować dom i wygrać interesujące nagrody.
      • pinac.olada Re: Ciekawe projekty domów 31.01.15, 10:17
        Może wejdź sobie w program do projektowania wnętrz online i zaprojektUj swoje wnętrza samodzielnie, wtedy będzie najbardziej ciekawie i oryginalnie ;)
        • bas79 Re: Ciekawe projekty domów 02.02.15, 20:38
          Jako osoba nie będąca architektem, może zmarnować wiele przestrzeni, ale zawsze mozna pokazac w ten sposób swój pomysł architektowi by on juz udoskonalił reszte.
      • bogdanooss Re: Ciekawe projekty domów 05.02.15, 14:03
        ja z kolei rekomenduje biuro projektowe Hausmann. z tymi ludzmi swietnie sie wspolpracuje! widac, ze to ich pasja, w kazdy projekt wkladaja maximum zaangazowania i pasji. Dla mojej firmy wykonali projekt biura, realizacja jest obecnie w toku i z dotychczasowych efektow jestem bardzo zadowolony
      • marcinsz32 Re: Ciekawe projekty domów 31.05.15, 21:54
        www.mgprojekt.com.pl/ może tu coś znajdziesz ciekawego. Ja jestem bardzo zadowolony z projektów tego biura projektowego. Odpowiada mi nowoczesny styl budowy , a także nie ukrywam ceny są bardzo kuszące.
        • agne_s26 Re: Ciekawe projekty domów 04.09.15, 12:48
          Hejka, zgodnie z prośbą jeszcze ja prześlę stronkę od siebie: www.dompasjaprojekty.pl . Świetne i tanie projekty, ja się zdecydowałam na jeden :)
          • dompp.pl Re: Ciekawe projekty domów 05.09.15, 15:57
            www.dompp.pl - projekty nowoczesne, niebanalne, w 100% wykonane na indywidualne zamówienia Inwestorów, a następnie, w limitowanej ilości, przeznaczone do sprzedaży, dzięki czemu potencjalny kupiec ma pewność, że projekty są kompletne. wykonane rzetelnie i profesjonalnie.
            Dodatkowo jeszcze tylko dziś i jutro zniżka 10% od ceny podanej na stronie.
            Zapraszamy ! :)
            www.dompp.pl
            • ziolag2 Re: Ciekawe projekty domów 14.10.15, 21:16
              projekt domu to bardzo ważny element ale jeszcze ważniejsze jest wykończenie domu, np warto zainwestować w łazienkę, ważne jest aby była schludna i czysta, można to uzyskać stosując zestaw podtynkowy do wc, łazienka zyska elegancji, ja osobiście korzystałem z produktów producenta KKPOL na kkpol.com
      • dompp.pl Re: Ciekawe projekty domów 19.10.15, 13:34
        Nowoczesne i niebanalne projekty domów można znaleźć na www.dompp.pl

Wszystkie projekty powstały na indywidualne zamówienia Inwestorów, a następnie, w limitowanej ilości, zostały przeznaczone do dalszej sprzedaży, dzięki czemu Kupujący ma pewność, że projekty są w 100% kompletne i wykonane rzetelnie.

Zapraszam do zapoznania się z ofertą.

www.dompp.pl
        www.majchrzakpp.com.pl
      • kiku0066 Re: Ciekawe projekty domów 20.03.16, 21:14
        Co sądzicie o tym projekcie wybieramprojekt.pl/projekt-domu-e6-g1-economic-wersja-a-bo57/ ? Jesteśmy z żoną na etapie wybierania projektów i jej podoba się właśnie ten. Możecie coś doradzić ?
      • inspektornadzoru3 Re: Ciekawe projekty domów 15.04.16, 11:04
        Witam.
        Polecam się na pełnienie funkcji Kierownika Budowy, Inspektora Nadzoru lub odbiór budynku.
        Doradzimy Państwu, które etapy budowy warto skontrolować oraz wyjaśnimy ewentualne wątpliwości techniczne.
        Koszty uzależnione są od rodzaju usługi oraz wielkości inwestycji. Jestem na głównych etapach budowy: m.in. fundamenty, konstrukcja stropu, konstrukcja wieńca, konstrukcja dachu. Podczas wizyt kontroluje prowadzone prace i wypełniam dziennik budowy. Doradztwo techniczne w cenie nadzoru.

Oferujemy usługi:
        - kierownik budowy;
        - inspektor nadzoru inwestorskiego;
        - przeglądy techniczne obiektów budowlanych (kontrole okresowe) roczne, półroczne i pięcioletnie;
        - ekspertyzy techniczne, opinie i oceny techniczne obiektów budowlanych;
        - świadectwa charakterystyki energetycznej;
        - odbiory budynków i mieszkań;
        - doradztwo techniczne;
        - kosztorysy;
        - legalizacje samowoli budowlanych;
        - inwentaryzacje;
        - badania kamerą termowizyjną.

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt:
        mgr inż. Mirosław Kruczyński 505-950-412.
        miroslaw.kruczynski@wp.pl
        www.mirbud-nadzory.pl
        Pozytywne opinie znajdą Państwo też na stronie www.kierownikbudowy2.oferteo.pl
        Pozdrawiam.
      • szymonka87 Re: Ciekawe projekty domów 30.04.16, 18:23
        Moim zdaniem na stronie domo.com.pl jest sporo ciekawych i nieszablonowych projektów, zwłaszcza tych dotyczących domów nowoczesnych. Mnie się bardzo podobają, ale to oczywiście kwestia gustu :)
      • shumpert44 Re: Ciekawe projekty domów 27.04.17, 18:37
        Witam.. Bardzo ciekawe projekty znajdziesz na stronie www.dom.pl Ja jestem zadowolony z zakupu gotowego projektu, więc polecam.
      • 8migotka8 Re: Ciekawe projekty domów 22.09.17, 18:31
        Ja na pintereście znalazłam mnóstwo inspiracji jeśli chodzi o budowę i wystrój wnętrz
      • nata_bysko Re: Ciekawe projekty domów 23.09.17, 18:34
        Koło mojej działki deweloper stawia osiedle domów jednorodzinnych i nie dość, że są upchane na niewielkiej powierzchni, to jeszcze mają kanciaste, nudne bryły. Jak już biorę kredyt to nie chcę, żeby moje ciężko zarobione pieniądze poszły na takiego klocka, jakich pełno w okolicy. Właśnie do mnie przyszedł katalog zwww.homekoncept.com.pl i właśnie mają takie projekty, które mi się bardzo podobają - duże przeszklenia i osłonięty z trzech stron taras. Już widzę oczami wyobraźni jak piję na nim kawę o poranku. Do tego w środku mój wymarzony kominek oddzielający salon od jadalni, schody dywanowe z widokiem na taras i pojemna garderoba. Nigdy nie chciałam też pralki w łazience, a tutaj mam miejsce w kotłowni wydzielone na pralnię. Ps. jakby ktoś chciał podejrzeć to projekt nazywa się HomeKONCEPT-40. Pozdrawiam!
      • brunak Re: Ciekawe projekty domów 25.08.18, 01:26
        Myślę, że jak chcesz mieć bardzo indywidualny dom, to warto porozmawiać z różnymi biurami projektowymi, pokazać projekty domów jakie podobały ci się w amerykańskich katalogach i oni przygotują Ci indywidualny projekt. Możesz też poprosić o przerobienie gotowego projektu, co może być nieco tańsze niż dedykowany projekt.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka