jan-e-k 24.09.12, 10:01 Proszę o radę jaki odkurzacz polecacie kupić do mieszkania 55mkw. Nie mam dywanów. Jak się sprawdzają odkurzacze bezworkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinkamajkowska Re: Jaki odkurzacz 24.09.12, 19:41 Witaj, ja osobiście nie zajmuję się sprzątaniem. Może to zabrzmi zabawnie ale wynajmuję co jakiś czas kogoś do sprzątania. Bo mam bardzo duży dom i nie dałabym rady sama tego wszystkiego ogarnąć bez pomocy. Polecam ci zajrzeć tutaj magenta.info.pl/ może też byś wynajął kogoś do sprzątania bo ceny są korzystne i nie trzeba tracić czasu na wykonywanie tej czynności samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jaki odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 21:03 No i sprzątaczka chodzi z własnym odkurzaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jaki odkurzacz IP: *.gratka-technologie.pl 23.11.12, 13:24 Bezworkowy odkurzacz też musi zbierać śmieci i musisz je wyciągnąć z odkurzacza;) Lepiej kupić mały mocny odkurzacz np. Philips FC 9170. W moim mieszkaniu spisuje się idealnie. www.youtube.com/watch?v=7R85Hn8etuY Odpowiedz Link Zgłoś
martinforgery Re: Jaki odkurzacz 24.11.12, 16:03 z mojego doświadczenia wiem, że najlepsze odkurzacze są z miele Odpowiedz Link Zgłoś
tutaja25 Re: Jaki odkurzacz 07.12.12, 18:59 Może wodny odkurzacz ze szczotką przeznaczoną do parkietów sprawdzi się u Ciebie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
igguana2 Re: Jaki odkurzacz 07.12.12, 21:45 Kup sobie electroluxa UltraSilencer , ja mam taki model i na prawdę jest cichy, zwrotny, ma długi kabel itd. Odpowiedz Link Zgłoś