kuliguli5 14.12.12, 22:27 Szukam pomysłu na urządzenie małej łazienki, bardzo chciałabym mieć bidet ale nie wiem czy się zmieści, zastanawiam się nad toaletą Wellness jest to deska sedesowa z funkcją bidetu[/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K.K. Re: mała łazienka IP: *.204.54.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.12, 09:40 Witam, Jeśli masz problem z ustawieniem małej łazienki zapraszam na MieszkajMiło gdzie znajdziesz kilka propozycji z aranżacjami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitajec Re: mała łazienka IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 11:39 Ciekawe rozwiązanie, ale jeśli ktoś kupuje małe mieszkanie to raczej z biedy. A tu trzeba tyle kasy wywalić za deskę! Ale jak kogoś stać to pewnie! Do tego szklane grzejniki www.drono.pl/produkty/grzejnik-radiatorowy-szklany-girona-500-w,153.html i można szyku zadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
rgmaria Re: mała łazienka 22.12.12, 21:56 Zainstaluj bidetkę, na forum sa już takie rozwiązania, bateria umywalkowa z podłączona racxzką prysznicową. Odpowiedz Link Zgłoś
kotoling Re: mała łazienka 07.01.13, 23:26 są też bardziej budżetowe opcje, sam się nad tym zastanawiam. Znalazłem taką stronę www.bidety.pl, oni oferują deski sedesowe z bidetem, takie, jak ta: bidety.pl/bidety-i-toalety/details/18/6/bidety-i-toalety/luksusowy-bidet-elektroniczny-yb-770-z-pilotem no i druga trochę tańsza: bidety.pl/bidety-i-toalety/details/23/6/bidety-i-toalety/podstawowy-bidet-elektroniczny-bid-2200#tab=1 czy ktoś ma doświadczenia z takimi bidetaim? Odpowiedz Link Zgłoś
forelementsblox Re: mała łazienka 08.01.13, 04:14 Zapraszam więc do przejrzenia tego linka, jest sporo rad dotyczących małej łazienki: forelements.blox.pl/2012/10/Jak-zaaranzowac-mala-lazienke-czyli-mini-pokoj.html Odpowiedz Link Zgłoś
witamja Re: mała łazienka 12.01.13, 22:16 Do małej łazienki warto wybrać funkcjonalne meble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: mała łazienka IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 11:45 W małej łazience (czyli takiej jak moja) idealnie sprawdziła się Oras Electra. Dzięki swoim małym gabarytom idealnie wpasowała się w mniejszą umywalkę a to, że posiada w sobie fotokomórkę jest jej niezaprzeczalnym atutem. Wystarczy podłożyć ręce pod kran a woda sama leci. To proste i funkcjonalne zarazem. Polecam każdemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
fura102 Re: mała łazienka 26.11.13, 12:39 Myślę, że w małych łazienkach warto montować duże lustra, ponieważ jedną z najważniejszych cech luster jest ich zdolność do optycznego powiększania pomieszczenia, w którym się znajdują więc przy zachowaniu odpowiedniego smaku i umiaru można zdziałać prawdziwe cuda w małych łazienkach. Odpowiedz Link Zgłoś