Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mała łazienka

14.12.12, 22:27
    Szukam pomysłu na urządzenie małej łazienki, bardzo chciałabym mieć bidet ale nie wiem czy się zmieści, zastanawiam się nad toaletą Wellness jest to deska sedesowa z funkcją bidetu[/url]
    Obserwuj wątek
      • Gość: K.K. Re: mała łazienka IP: *.204.54.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.12, 09:40
        Witam,
        Jeśli masz problem z ustawieniem małej łazienki zapraszam na MieszkajMiło gdzie znajdziesz kilka propozycji z aranżacjami.

Pozdrawiam
      • Gość: kitajec Re: mała łazienka IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 11:39
        Ciekawe rozwiązanie, ale jeśli ktoś kupuje małe mieszkanie to raczej z biedy. A tu trzeba tyle kasy wywalić za deskę! Ale jak kogoś stać to pewnie! Do tego szklane grzejniki www.drono.pl/produkty/grzejnik-radiatorowy-szklany-girona-500-w,153.html i można szyku zadawać.
      • rgmaria Re: mała łazienka 22.12.12, 21:56
        Zainstaluj bidetkę, na forum sa już takie rozwiązania, bateria umywalkowa z podłączona racxzką prysznicową.
        • kotoling Re: mała łazienka 07.01.13, 23:26
          są też bardziej budżetowe opcje, sam się nad tym zastanawiam. Znalazłem taką stronę www.bidety.pl, oni oferują deski sedesowe z bidetem, takie, jak ta:

bidety.pl/bidety-i-toalety/details/18/6/bidety-i-toalety/luksusowy-bidet-elektroniczny-yb-770-z-pilotem
          no i druga trochę tańsza:

bidety.pl/bidety-i-toalety/details/23/6/bidety-i-toalety/podstawowy-bidet-elektroniczny-bid-2200#tab=1
          czy ktoś ma doświadczenia z takimi bidetaim?
      • forelementsblox Re: mała łazienka 08.01.13, 04:14
        Zapraszam więc do przejrzenia tego linka, jest sporo rad dotyczących małej łazienki: forelements.blox.pl/2012/10/Jak-zaaranzowac-mala-lazienke-czyli-mini-pokoj.html
      • witamja Re: mała łazienka 12.01.13, 22:16
        Do małej łazienki warto wybrać funkcjonalne meble
      • Gość: Anita Re: mała łazienka IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 11:45
        W małej łazience (czyli takiej jak moja) idealnie sprawdziła się Oras Electra. Dzięki swoim małym gabarytom idealnie wpasowała się w mniejszą umywalkę a to, że posiada w sobie fotokomórkę jest jej niezaprzeczalnym atutem. Wystarczy podłożyć ręce pod kran a woda sama leci. To proste i funkcjonalne zarazem. Polecam każdemu :)
      • fura102 Re: mała łazienka 26.11.13, 12:39
        Myślę, że w małych łazienkach warto montować duże lustra, ponieważ jedną z najważniejszych cech luster jest ich zdolność do optycznego powiększania pomieszczenia, w którym się znajdują więc przy zachowaniu odpowiedniego smaku i umiaru można zdziałać prawdziwe cuda w małych łazienkach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka