Gość: kasiek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 19:42 hej, gdzie w Wawie jest duzy wybor luksferow, i jak ksztaltuja sie ich ceny??? z gory dzikeuje i pozdrawiam... k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zagatka Re: luksfery!!! 13.07.04, 11:12 duży wybór luksferów jest w liroy merlin (czy jak mu tam) na modlinskiej. a ceny - zaczynaja sie od 6, 7 zł za sztukę, najdrożdze były za około 30 zł... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
magmmma Re: luksfery!!! 25.08.04, 09:32 Witam, nie wiem, czy jeszcze interesujesz sie gdzie kupic luksfery, ale moge Ci podpowiedziec, ze w Lomiankach jest wielka hurtownia luksferow i przecietnie ceny sa nizsze o 30-40% niz w sklepach warszawskich. Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: luksfery!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 09:36 o dzieki wielkie, a blizsze namiary na ta hurtownie , jesli moglabys...? Odpowiedz Link Zgłoś
magmmma Re: luksfery!!! 26.08.04, 13:10 Prosze bardzo...tu znajdziesz szczegoly www.nomos.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: luksfery!!! 26.08.04, 09:07 Mam nadzieję, że liczysz się z ogromnym wydatkiem związanym z luksferami; ja za postawienie ścianki w łazience 5 x 12 luksferów zapłaciłam 1.200 zł. + luksfery po około 12 zł. / szt. ( i tak były jednymi z tańszych - jakaś promocja - towar z Czech ). Efekt - super - tylko daje po kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon-ya Re: luksfery!!! IP: 195.94.201.* 26.08.04, 11:14 Ogromny wybór jest na Bartyckiej w HYDROTEXie. Rózni producenci, rozne kolory, ceny, ksztalty i wielkosci. Do wyboru, do koloru! Ale jesli szukasz najzwyklejszych i niekoniecznie najpiekniejszych na swiecie, to na pewno najtaniej bedzie w jakims hipermarkecie budowlanym. Nam akurat zalezalo na ladnych, bo potrzebowalismy niewiele. Porownalismy polskie (tanie) z wloskimi (2x drozsze) i... kupilismy jednak te wloskie, bo roznica w jakosci i kolorze (a niby oba biale...) byla GIGANTYCZNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: luksfery!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 14:22 jak najbardziej chce te najladniejsze, bo to do lazienki , a cena nie jest najwazniejsza:) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
pre_pl Re: luksfery!!! 27.08.04, 09:43 cereusfoto napisała: > Mam nadzieję, że liczysz się z ogromnym wydatkiem związanym z luksferami; zgadza się koszta są raczej dość wysokie.... > ja za > postawienie ścianki w łazience 5 x 12 luksferów zapłaciłam 1.200 zł. + luksfery > > po około 12 zł. / szt. ( i tak były jednymi z tańszych - jakaś promocja - towar > > z Czech ). Efekt - super - tylko daje po kieszeni. A ja za postawienie ścianki okrągłej (prysznic), o długości około 3,5m i wysokiej 2,5 (podłoga-sufit) zapłaciłem 500 zł. Najdroższe były pustaki szklane, niecale 15 zł za sztuke (kupione "połówki" : 19x9) Scianka sklada się z 270 pustaków Do tego trzeba doliczyć zbrojenie, klej .... też trochę dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
martaigla Re: luksfery!!! 30.08.14, 01:35 A sprawdzales na stronie nomos.com.pl? Mają chyba największy wybór luksferów oraz pustaków szklanych w najwyzszej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
pawelszmidt9 Re: luksfery!!! 20.11.14, 15:12 O tak, widzę, że ktoś tutaj już Ci polecił stronę nomos.com.pl :) Również śmiało mogę Ci ich polecic, warto, naprawde, profesjonalisci Odpowiedz Link Zgłoś