Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zobaczcie na forum Muratora

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 10:42
    Ciekawe sceny dzieją się na forum Muratora.Kilka bubli genetycznych takich jak (
    agnicha 1704,baba ,opal,Franki,yemiołka i ketiso) się zklonowało na tym forum i
    wpieprzają się do każdej wypowiedzi w celu nabijania liczników i ustanawiania
    rekordow wypowiedzi.A najgłubsze są te niedorozwinięte baby które nie mają
    zielonego pojęcia o budowaniu ale zabierają głos na każdy temat.Przecież to nie
    targowisko tylko porządne forum.Poza tym jeżeli ktoś chce się wypowiedzieć
    anonimowo na temat ,to go lekceważą i mu ubliżają.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Robi Re: Zobaczcie na forum Muratora IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 12:26
        Byłem tam kiedyś ,co zauwazyłem to to że tam siedzą przedstawiciele firm i
        naganiają sobie klientów na dane materiały.
        • Gość: Fazi Re: Zobaczcie na forum Muratora IP: 217.9.186.* 21.03.02, 17:35
          Przecież to forum reklamowe.
        • buleczka_77 Re: Zobaczcie na forum Muratora 21.03.02, 19:52
          Ali klonie Robiego ( czy tam na odwrót, bo przecież to ta sama osoba ) daruj
          sobie tego typu uwagi. Jeśli Ci nie odpowiada to forum to poprostu tam nie
          zaglądaj, a nie wypisujesz głupoty na temat ludzi, których wogóle nie znasz!!!

Pozdrawiam
          Bułka
          • Gość: aga Re: Zobaczcie na forum Muratora IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 21:04
            smieszne z tym klonem!
            co to w ogole ma znaczyc? jakies zarty chyba...
            • Gość: Jola Re: forum Muratora IP: 158.66.46.* 22.03.02, 16:40
              Ali vel Robi!
              Chyba coś Ci się pomyliło? Na forum MURATORA Redakcja, jak troskliwa matka,
              czujnym swym okiem sprawdza "jak się bawią dzieci". A jak już dzieci pójdą
              spać, układa zabaweczki na półeczkach.
              Polecam, może nie Tobie Ali vel Robi, ale wszystkim zainteresowanym.
              • Gość: KK Re: forum Muratora IP: *.murator.com.pl 26.03.02, 13:44
                Forum Muratora wyróżnia się uporządkowaniem wątków - osobno o doświadczeniach,
                ludziach, pieniądzach, prawie, ogrodzie. Można też spotkać się z innymi
                forumowiczami we Wrocławiu czy Gdańsku. Wśród forumowiczów wielu to fachowcy. To
                są chyba zalety, a nie wady tego Forum.
                • Gość: klient Re: forum Muratora IP: *.acn.waw.pl 26.03.02, 17:47
                  jakiekolwiek moderowanie formum to ograniczanie
                  kontytucyjnych wolnosci słowa,
                  na muratorze pachnie przy tem kolesiostwem i
                  moderowaniem pod znajomych królika...
                  • Gość: Jola Re: forum Muratora IP: 158.66.46.* 27.03.02, 08:52
                    co za bzdura!!!
                    nie jestem znajomą królika, a na organizowane spotkania każdy - zainteresowany -
                    był zaproszony!
                    • Gość: KK Re: forum Muratora IP: *.murator.com.pl 02.04.02, 13:40
                      Forum Muratora daje mi to, czego nie mam na innych grupach. Można zaprzyjaźnić
                      się z ludżmi, którzy są tam często, którzy mają wiedzę i ciekawe doświadczenia.
                      Podoba mi się, że gdzieś w rynsztokowym Internecie można spotkać grupę ludzi
                      życzliwych sobie.
                      • Gość: Adam Re: forum Muratora IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 19:27
                        A to zabawne. Oczywiscie, ze KK sie murator podoba.
                        Przecież droga KK tam pracuje (adresik widac jak na dłoni)!
                        ... a ja zawodzie wikinga najbardziej sobie cenię ... gwałcenie!
                        Moderować i jeszcze raz moderować pod kolesiów reklamodawców-chlebodawców.
                        • opty Re: forum Muratora 02.04.02, 21:35
                          Gość portalu: Adam napisał(a):

> A to zabawne. Oczywiscie, ze KK sie murator podoba.
                          > Przecież droga KK tam pracuje (adresik widac jak na dłoni)!
                          > ... a ja zawodzie wikinga najbardziej sobie cenię ... gwałcenie!
                          > Moderować i jeszcze raz moderować pod kolesiów reklamodawców-chlebodawców.

Adam masz racje tak samo jak w czasopismie ,,Murator" wszystkie materiały są
                          dobre niema złych tak również jest na forum wszystkie rady są udzielane przez
                          osoby reprezentujące producentów.W soboty i niedziele mają wolne dlatego forum
                          zamiera.Zaś jeżeli chodzi o cenzure na tym forum to można ją porównać do czasów
                          stalinowskich.
      • Gość: Agnicha Re: Zobaczcie na forum Muratora IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 14:34
        Naprawdę nie wiem co odpowiedzieć. Zatkało mnie.
        1. Z forum, jak i z muratorem zetknęłam się przypadkiem ponieważ rozpoczełam
        wraz z mężem budowę domu. Gdyby nie ta gazeta i ludzie z forum to wielu rzeczy
        nie wiedziałabym o budowaniu.
        2. Zaprzyjaźniłam się z ludźmi na forum co zaowocowało spotkaniem (dla
        wszystkich chętnych) więc stwierdzenie kolesiostwo jest na miejscu tylko jeśli
        weźmie się pod uwagę, że na forum zawiązały się przyjaźnie, których bez forum
        nie byłoby.
        3. Skończyłam UW w kierunku prawo i administracja, dzięki czemu mogę radzić
        zainteresowanym w sprawach prawnych na ile potrafię - kto nie chce słuchać -
        nie ma obowiązku.
        4. Nigdy nikomu nie ubliżałam więc w podziękowaniu znalazłam się na czele listy
        sklonowanych i genetycznie bublowatych głupich bab - myślę, że autor ma
        problemy emocjonalne - najpierw terroryzował nas na forum, a teraz przeszedł na
        inne strony i propaguje to samo.
        5. Nie zauważyłam, żeby murator reklamował się i swoich chlebodawców bardziej
        niż inne pisma - taka jest cena demokracji - pytanie czy potrafimy z niej
        korzystać. Zastanawiam się jednak, czy anonim (pod taką nazwą występuje na
        forum) czy też al czasem nie jest pracownikiem konkurencyjnej gazety budowlanej.
        A fe.
        Nie będę się odnosić do iego personalnie - nie sądzę, żeby to dało jakikolwiek
        efekt. Powiem tylko jako ZWYKŁY (podkreślam z całą stanowczością) użytkownik,
        że forum jest da tych którzy chcą skorzystać, jest świetne - jeśli ktoś nie
        chce korzystać nie musi.
        A liczniki wypowiedzi???? Ustaliła je redakcja a nie my. Ja jestem z natury
        gadatliwa i towarzyska i czy liczniki są czy nie i tak będę się wypowiadać.
        pozostawiam do rozważenia
        pozdrowienia
        Agnicha
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka