Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PROBLEM Z WYBOREM M

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 10:59
    Mam do wyboru dwa mieszkania, doradżcie które wybrać, bo głowa mi pęka.
    1. Lepiej zlokalizowane, komunikacyjnie i pod względem okolicy,ale bez
    własnego terenu, lepszy widok z okna.
    Ale dwupoziomowe (mam wątpliwości) i z maleńkim balkonem.
    2/Nieco gorzej położone, ale zpodwórkiem zammykanym, za to gorszy widok z
    okna. Natomiast rozkład idealny i wielki taras.
    LIczę na waszą pomoc!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONA Re: PROBLEM Z WYBOREM M IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 16:22
        ?????????
      • Gość: kass Re: PROBLEM Z WYBOREM M IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.04, 16:31
        dla mnie taras to podstawa- wlasnie dlatego a w sumie dla ogrodu wyprowadzamy
        sie na wies/jozefoslaw/
        • dc22 Re: PROBLEM Z WYBOREM M 27.07.04, 13:43
          Kass - gdzie do jozefoslawia jesli mozna zapytac? tez zamierza zamieszkac "na
          wsi" :))

Dla mnie rowniez taras to wazny element mieszkania - chetnie zamienie na taras
          nawet przydomowy malenki ogrodek.

Wybralabym opcje 2:)

Pozdrawiam i powodzenia!
      • Gość: i.marsjanka Re: PROBLEM Z WYBOREM M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:37
        nr 1
        • Gość: MONA Re: PROBLEM Z WYBOREM M IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 18:48
          Dzięki szczerze mowiąc też skłaniam się bardziej do wersji nr 2
          • merusia Re: PROBLEM Z WYBOREM M 28.07.04, 09:01
            wyprowadzamy sie na wiosene do mieszkania w "willi" z malym ogrodkiem...
            osiedle nazywa sie "zielony Sad"- i polecam...werbuje sasiadow:)
            • dc22 Re: PROBLEM Z WYBOREM M 28.07.04, 09:26
              skoro przeprowadzasz werbunek to daj troche wiecej szczegolow:)
              gdzie ten sad?:)
              • ksas do dc22 28.07.04, 09:59
                sorki , o sadzie napisalam z nickiem mojej siostry:) no wiec ten zielony sad
                jest w jozefoslawiu na ulicy ...chyba osiedlowej lub ogrodowej, inwestycja
                bedzie zakonczona na wiosne, wiecej szczegolow, developer solidny -
                SEDNO,www.sedno.com.pl, buduja dosc tradycyjnie. osiedle sklada sie z 4 domow
                typu blizniak w kazdym 4 rodziny , kazda z wlasnym ogrodkiem, osiedle
                zamkniete, zreszta szczegoly sa na stronie wykanczaja porzadnie pod
                klucz /mozna z tego oczywiscie zrezygnowac ale moim zdaniem sie nie oplaca,
                lepiej doplacic do lepszych materialow ,a wykoncznie zostawic im/, sa mili i
                dosc elastyczni w negocjacjach , no i przede wszytskim te ogrodki... , nie do
                konca stac nas na dom , a nie chcielismy sie zarznac finansowo wiec ten zielony
                sad bardzo nam na dzien dzisiejszy odpowiada!
                jesli masz jakies jeszcze pytania, to moze na priv:
                ksas@gazeta.pl
                pozdrawiam,
                k.
                • dc22 Re: do dc22 28.07.04, 10:14
                  dzieki:)
                  no to bedziemy odleglymi ale jednak sasiadami - ja podpisalam w zeszlym
                  tygodniu umowe na mieszkanie w Przylesiu (przy Magnolii). Skusilo mnie m.in. to
                  ze mieszkanie wlasciwie jest juz prawie do odbioru. Jakos nie moge sie dac
                  przekonac do inwestycji ktore na razie sa ziemia pod budowe...

Powodzenia i do zobaczenia :)
                  • ksas Re: do dc22 28.07.04, 10:31
                    zielony sad juz wyrosl ponad ziemie, a czy nie zaniepokoila Cie ta strona
                    internetowa mieszkancow? bo ja mialam obawy:), ale moze oni przesadzaja...
                    pozdrawiam, k.
                    • dc22 Re: do dc22 28.07.04, 10:41
                      zaniepokoila:) na szczescie ja najpierw przypadkiem trafilam do przylesia a
                      dopiero potem zaczelam szukac informacji na temat tej lokalizacji. widzialam
                      wczesniej oddane budynki, rozjerzalam sie po okolicy. gdyby bylo odwrotnie -
                      noga moja w przylesiu by nie powstala, to trzeba tej stronie przyznac:)))

Poza tym znalazlam na forum przesympatyczna mieszkanke przylesia ktora napisala
                      w mailu "co Ci bede pisac, wpadnij na kawe to Ci wszystko opowiem" :) Mam tez
                      za soba spotkanie z administratorem i zarzadem wspolnoty, znam wiec troche
                      sprawe od podszewki. no i wnisek wyciagnij sama skoro podpisalam umowe:)

Kiedy sie wprowadzacie?

Pozdrawiam serdecznie

• ksas Re: do dc22 28.07.04, 10:45
                        no to dobrze, ze to sprawdzilas , my nie bylismy zdecydowanio na to osiedle
                        wiec nie drazylismy , my zamieszkanmy dopiero w kwietni/maju...ale poki co
                        przestawiam sciany na planie:)
                        pozdr,k.
                        • dc22 Re: do dc22 28.07.04, 10:48
                          znam ten bol:)
                          btw - urzadzacie mieszkanie sami czy maci w planach skorzystanie z projektanta?
                          • ksas Re: do dc22 28.07.04, 11:27
                            szukam projektanta, a w miedzyczasie korzytsam z rad mojej przyjaciolki-
                            architekta,ktora ma odlotowe pomysly,,,
                            pozdr,k.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka