Gość: Fazzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 21:43 Czy Ktoś na forum ma jakieś doświadczenia z firmą Tom San Koszalin ? Mają ofertę drzwi co Mnie interesuje Jednak rozbieżne są opinie .Czy warto z nimi handlować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moonster Re: Tom San Koszalin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.14, 16:21 6 grudnia zamówiłem u nich napęd do bramy garażowej HORMAN (z montażem). Termin na umowie - do 3 tygodni. Do dzisiaj (8 tygodni) brak towaru i wciąż ta sama bajeczka. Brak kontaktu - nie odbierają telefonów, nie informują o opóźnieniach. Pojechałem osobiście i na miejscu dzwonię z komórki. Trójka pracowników siedzi (klientów zero) i sobie żartuje a telefon dzwoni. Tydzień temu napęd miał być na pewno. Umawiam się na montaż we wtorek. W piątek mieli potwierdzić termin. Oczywiście brak kontaktu. W poniedziałek jadę i pytam się na którą godzinę montaż a oni zdziwieni "jaki montaż?"... Po awanturze okazało się, że nie opłacało im się ściągać jednego napędu... ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masza Re: Tom San Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 12:22 A jak funkcjonuje ich punk w Kołobrzegu ? Czy to to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Tom San Koszalin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.14, 00:34 Wszystkie punkty tak samo. Przecież to prowadzi jeden właściciel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzęp nerwów Re: Tom San Koszalin IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.14, 00:33 Kolobrzeg tez masakra. drzwi 2 razy po terminie. potem walka z sprzedajacym,który odsylal mnie do materów,a oni do sprzedawcy. i tak w kolko.pozniej drzwi nie zostaly wstawione dobrze. dalem sobie spokoj ,bo nie mam czasu, ani nerwow na kolejne przepychanki (nie bylo ma mnie w kraju dlugo). nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roomster Re: Tom San Koszalin IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.06.14, 22:26 Czytając twój post i to że wchodzisz do sklepu i dzwonisz aby sprawdzić czy ktoś odbierze to dopiero żenada. Nie bronię tej firmy ale od takich klientów z daleka. Chyba się nudzisz człowieku. Zamówiłeś jakiś napęd a trujesz jakbyś robił osiedle domków w bramach garażowych. Nie z dziwię się gdybyś obsmarował na necie żabkę na twoim osiedlu bo bułki czerstwe były. Sorry ale nie mogłam się powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
4panek Re: Tom San Koszalin 13.01.15, 20:41 PRZESTRZEGAM przed Tom-San! Bujam się z nimi od października zeszłego roku. Napęd bramy wysiadł i do tej pory nie przyjechali na oględziny gwarancyjne. Brama i napęd Wiśniowski. Zero kontaktu, sprawa u Rzecznika Konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś