dodzo 08.06.04, 19:43 Co sądzicie o tych kosmetykach dla dzieci. Czy są dobre,nie uczulają? Przymierzam się właśnie do zkupu kremu do opalania dla dzieci od 6miesiąca. Może ktoś go już używał?Jakie macie o nim zdanie? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anul1 Re: Kosmetyki Ziaji 12.06.04, 10:30 Cześć Dodzo, w ubiegłym roku kupiłam synkowi(wówczas rocznemu)emulsję do opalania"Petitini"firmy Ziaja i byłam z niej bardzo zadowolona.Miała bardzo delikatny zapach,dobrze sie rozprowadzała,a mały miał śliczną oliwkową skórę.Natomiast co do uczulenia,trudno mi się wypowiedzieć,bo synek nigdy nie był na nic uczulony...Po używaniu tej emulsji też się nic nie działo.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kosmetyki Ziaji 16.06.04, 08:08 Ja sobie je chwale. A teraz na dodatek wygrałam w Dziecku cały zestaw tych kosmetyków wiec będzie jak znalazł. Lubie kremy i płyn do kąpieli. A Ziaja chyba nikogo nie uczula. To delikatne kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Kosmetyki Ziaji 18.06.04, 13:07 kupilam mojemu synkowi krem ziaji na kazda pogode -mroz i slonce- mial bardzo podrazniona skore ,wiec ja zaczelam go uzywac i tez czerwone plamy mialam chociaz nigdy nie bylam na nic uczulona.w koncu krem wyladowal w koszu na smieci.osobiscie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Kosmetyki Ziaji 23.06.04, 12:01 My używamy właśnie kremu Petitini i jesteś my bardzo zadowolone. Moja córka miała bardzo suchą skórę na buźce, zaczerwienioną i skłonną do podrażnień (już wyrasta, ale suchą ma nadal) i krem Ziai był jedyny, który nie powodował zaostrzenia (płaczu i krzyku, że piecze i szczypie). Niestety inne kremy (dla dzieci!) podrażniały jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Kosmetyki Ziaji 05.07.04, 15:45 Cała seria dla dzieci firmy ZIAJA ma pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka i dobrze wypadła w badaniach. Odpowiedz Link Zgłoś