olenka7606 24.04.14, 12:23 Czy ktoś może polecić firmę (dobrą i niedrogą), która robi markizy (nad taras), Bemowo- Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet-a1980 Re: markizy 31.05.15, 10:24 Najlepsze jakościowo i cenowo MARKIZY znalazłam w firmie PIOGAL. Gwarancja 7-letnia i najwyższa jakość montażu. Dostałam kontakt z polecenia od znajomych u których też była instalowana markiza. Jestem bardzo zadowolona. www.rolety-piogal.pl Szczerze polecam! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
asia.k21 Re: markizy 03.06.15, 10:56 Nie znam, ale możesz również zakupić tzw. gotowce :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompa12 Re: markizy 02.05.18, 10:27 Tu masz markizy w Warszawie www.salonstolbud.pl/produkt/markizy/ W tym salonie kupiłem już okna drewniane, mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić tam też markizy. Odpowiedz Link Zgłoś
angela90_wawa Re: markizy 08.06.18, 16:23 Hej Ola, jeśli szukasz dobrej i niedrogiej firmy w Warszawie to ciężko będzie - wiem co mówię bo sama szukałam i niestety wszystkie ceny z kosmosu. Zrób tak jak ja i poszukaj firmy pod Warszawą. Zobaczysz, że 15 minut drogi autem to z 30% różnicy w cenie. Ja tak zrobiłam i firma z Sulejówka wyceniła mi markizy dużo taniej niż wszystkie firmy z Warszawy. Tu możesz zobaczyć zdjęcia: www.oslonydookien.pl/produkty/ogrod/markizy/ Okazało się, że to przedstawiciele polskiego producenta Vertex wiec i jakość jest na poziomie i cena bardzo przystępna :) Odpowiedz Link Zgłoś