Gość: edek IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.07.05, 16:57 DLACZEGO NIE VARIUS MANX?DNI TYMBARKU SA SUPER I MIASR\TECZKO TEŻ -KOCHAM JE ALE DALCZEGO WYDRA BEDZIE GWIAZDA A NIE VARIUSI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aśka Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:08 jak miło ;-))))))))) ja jestem z Tymbarku ;-) Wydra nie jest najgorszy, zawsze to lepsze niż VOX jak w ubiegłym roku. Gorąco pozdrawiam z Serca Natury ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.07.05, 18:26 ja jestem z wawy ale co wakacje jezdze tam na te dni tymbarku i jest zajebiscie- super impreza i super ludzie!pozdrawiam piękne tymbarczanki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee tam Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:03 ty jesteś edek, który udaje marka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:39 ;-) w tym roku jednak nie bedą tam gdzie zwykle :( a szkoda, jakbyś chciał to www.tymbark.forumer.pl - ;-) a tymbarczanki jasne że są śliczne ;-)))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi ale dureń, teraz babę udaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:53 a wszystko po to, że by imprezę zareklamować - żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: ale dureń, teraz babę udaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:11 ........ a wszystko po to żeby komuś dogryźć!!!! weż sie schowaj fi jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej uwierzyłem jak zobaczyłem! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.07.05, 21:26 Tymbark jest zajebisty a tymbarczanki najpiekniejsze a jak nie wierzycie to przyjedzcie i zobaczcie ..tutaj 90% dziewczyn na 100% jest pieknych!sam nie wierzyłem aż nier pojechałem do kuzyna który tam mieszka i naprawde the best tam jest a babki sa zajebiste i takie maja piekne cery a nie to co u nas w wawie-co druga wypudrowana i bez gudtu-przeprowadzam sie do tymbarku chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: uwierzyłem jak zobaczyłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:11 ;-))) ja sie wyprowadzam na studia do krakowa ale rasowoą tymbarczanką pozostane ;-) nawet zaciągam tak śmiesznie jak wszyscy tutaj ;-))) pozdrawiam ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś