Dodaj do ulubionych

DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ?

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.07.05, 16:57
DLACZEGO NIE VARIUS MANX?DNI TYMBARKU SA SUPER I MIASR\TECZKO TEŻ -KOCHAM JE
ALE DALCZEGO WYDRA BEDZIE GWIAZDA A NIE VARIUSI?
Obserwuj wątek
    • Gość: aśka Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:08
      jak miło ;-))))))))) ja jestem z Tymbarku ;-) Wydra nie jest najgorszy, zawsze
      to lepsze niż VOX jak w ubiegłym roku. Gorąco pozdrawiam z Serca Natury ;-))))
      • Gość: marek Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.07.05, 18:26
        ja jestem z wawy ale co wakacje jezdze tam na te dni tymbarku i jest zajebiscie-
        super impreza i super ludzie!pozdrawiam piękne tymbarczanki!
        • Gość: eee tam Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:03
          ty jesteś edek, który udaje marka
        • Gość: aśka Re: DNI TYMBARKU -SZYMON WYDRA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:39
          ;-) w tym roku jednak nie bedą tam gdzie zwykle :( a szkoda, jakbyś chciał to
          www.tymbark.forumer.pl - ;-) a tymbarczanki jasne że są śliczne ;-))))))))
          pozdrawiam
          • Gość: fi ale dureń, teraz babę udaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:53
            a wszystko po to, że by imprezę zareklamować - żenada
            • Gość: aśka Re: ale dureń, teraz babę udaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:11
              ........ a wszystko po to żeby komuś dogryźć!!!! weż sie schowaj fi jak nie
              masz nic konkretnego do powiedzenia.
              • Gość: maciej uwierzyłem jak zobaczyłem! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.07.05, 21:26
                Tymbark jest zajebisty a tymbarczanki najpiekniejsze a jak nie wierzycie to
                przyjedzcie i zobaczcie ..tutaj 90% dziewczyn na 100% jest pieknych!sam nie
                wierzyłem aż nier pojechałem do kuzyna który tam mieszka i naprawde the best
                tam jest a babki sa zajebiste i takie maja piekne cery a nie to co u nas w
                wawie-co druga wypudrowana i bez gudtu-przeprowadzam sie do tymbarku chyba!
                • Gość: aśka Re: uwierzyłem jak zobaczyłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:11
                  ;-))) ja sie wyprowadzam na studia do krakowa ale rasowoą tymbarczanką
                  pozostane ;-) nawet zaciągam tak śmiesznie jak wszyscy tutaj ;-))) pozdrawiam ;-
                  )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka