zoja232
28.04.14, 13:44
Witam, poszukuje porad na temat sprzedaży domu. Na wstępie opiszę swój dom- rok budowy 2002, 96m2, działka budowlana 500m2 ładnie zaaranżowana, gotowy do zamieszkania, parter salon, kuchnia, łazienka, hall, schody na piętro na piętrze 2 sypialnie. Stan wykończenia, panele, gładż, jasne kolory(biel i beż) okna pcv, Dom ocieplony, pokryty tynkiem strukturalnym. Kuchnia 3 letnia w zabudowie gratis. Dom znajduje się w dużej wsi (na wsi są sklepy, poczta, szkoła, przedszkole, kościół), przy drodze krajowej ,3km do małego miasta, do większych 4 miast do każdego ok 20km. Sprzedaję już dom ponad rok, wystawiałam na wielu portalach (oto dom, allegro, nieruchomości online, tablica-olx), zaczynałam z ceną 290 tys,i systematycznie schodze od 250 tys zaczęli pojawiać się klienci, obecnie cena 190, było ok 90 klientów wszyscy jednogłośnie-bardzo ładny dom, kilku już miało brać kredyt, ale nic z tego nie wyszło i brak tego konkretnego. Sąsiedztwo jak na wieś super, nikt nikomu w drogę nie wchodzi. Dom nie znajduję sie przy gł ulicy. Proszę o porady co jeszcze mogę zrobić, bo muszę sprzedać dość szybko.