Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wymiana okien

17.10.14, 17:50
    witam,
    Zamykamy stan surowy domu. Poszukujemy obecnie okien. chciałabym dowiedzieć się czegoś o producentach stolarki PVC. Firm jest tak dużo, ze trudno wybrać. Może ktos poleci mi dobrą i sprawdzoną firme , najlepiej w okolicach Śląska.
    Kinga
    Obserwuj wątek
      • mire-k22 Re: wymiana okien 19.10.14, 20:41
        ja wymieniałem okna jakoś 3 lata temu w firmie Izoterm - teraz podobno zmienili nazwę na Stolbud. ale jakość okien bardzo dobra, wybrałem profil 5 komorowy - choć z biegiem czasu teraz wiem mogłem trochę zainwestować i wybrać tak polecane okna 6-komorowe. Obsługa profesjonalna -jeżeli chodzi o podejście do klienta. Miałem tylko małe zastrzeżenia do montażu ale po krótkich bojach udało się wszystko załatwić pozytywnie. na maila mogę wysłac zdjęcia jeżeli będzie Pani chciała.
        pozdrawiam
        • 06mia35 Re: wymiana okien 20.10.14, 21:14
          mogę potwierdzić to ta sama firma . W marcu tego roku zamówiłam w Stolbudzie okna. posłuchałam rady doradcy i do swojego mieszkania wybrałam okna 6-cio komorowe z trzema szybami a to wszystko dlatego że mieszam przy bardzo ruchliwej drodze. Okna świetnie wygłuszyły hałas. pozdrawiam
          • kriss447 Re: wymiana okien 21.10.14, 10:13
            Perfectline profil 5-komorowy mam je zamontowane od jakiegoś czasu i jestem z nich zadowolony ,wyglądają całkiem fajnie i mają dobre właściwości termoizolacyjne nic złego się z nimi nie dzieje .Dobrze wykonane okna i starannie zamontowane będą spełniać swoje funkcje oczywiście wszystko zależy gdzie te okna są wyprodukowane ,ja po długich poszukiwaniach zleciłam to firmie IZOTERM teraz już podobno STOLBUD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka