maxlenkos 22.05.15, 12:55 Zamieniliśmy się na mieszkania, z 2 pokojowego na 3 pokojowe z dopłatą. Możecie mi polecić jakąś firmę od przeprowadzek w naszym mieście (Łódź), której można by było zlecić zniesienie, przewiezienie i wniesienie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellll Re: Przeprowadzka w Łodzi 25.05.15, 15:31 Mnie jakiś czas temu przeprowadzali panowie z firmy Run. A mieli co robić bo padał wtedy deszcz, po drodze była jeszcze brama. Meble z salonu i jadalni + meble z pokoju dziecęcego. Nie policzyli sobie zbyt dużo, cena normalna. Tutaj masz do nich namiar: www.run.biz.pl/site/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
biankowamama Re: Przeprowadzka w Łodzi 06.07.15, 14:16 Z tego co wiem o to w naszym mieście jest kilka sprawdzonych firm. Musisz tylko dobrze się rozejrzeć. Podpytaj może kogoś kto przeprowadzki w łodzi ma już za sobą. Chociaż ja niedawno słyszałam o firmię Fortis. Wiec może do nich się zgłoś, bo wiem że ceny nie mają wygórowane Odpowiedz Link Zgłoś
lejdis.7 Re: Przeprowadzka w Łodzi 25.11.16, 10:18 Jeśli mogę polecić firmę z Łodzi to Pana Krzysztofa i Roberta z "przeprowadzek nr1" to ich strona: przeprowadzki-nr1.pl Sama szukałam transportu..... wszędzie ceny dantejskie! A Panowie przyjechali zabezpieczyli mi cały mój dobytek pięknie opakowali, nic się nie zniszczyło nic się nie urwało, nic nie pękło, nic się nie porysowało. A do tego był duży samochód z winda i wszystko zabrano mi na raz. Całą przeprowadzkę Panowie zrobili mi z uśmiechem na ustach do tego pogadali chwile, pożartowali i ustawili wszystko tam gdzie chciałam. Do tego wnieśli moje pakuny na 4 piętro bez słowa ani bez dodatkowych kosztów "za piętro" jak inni. Byłam mega zadowolona!!! A że zaczynam zaraz remont to z panami się spotkam na pewno w następnym tygodniu by przewieźli mi lodówkę , płytki i płyty karton gips :) Przeszłam przez przeprowadzkę wiec wiem co to znaczy. Bałam się ze nie ogarne tego ale, ta firma pomogła mi i to bardzo- spowodowała że czułam jakiś komfort psychiczny i odwagę że "dam radę". Mogę jeszcze wspomnieć Panowie pracują chyba 7 dni w tygodniu i 24godz.na dobę - bo ja do nich dzwoniłam w Niedziele wieczorem a na następny dzień rano samochód już czekał pod moim domem. Praktycznie przeprowadzka na "już" lub jak kto woli "na wczoraj" :):) Wiec naprawdę mogę polecić tą firmę bo zadbała o mój komfort psychiczny a najbardziej o MÓJ PORTFEL. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdis.7 Re: Przeprowadzka w Łodzi 25.11.16, 10:19 www:przeprowadzki-nr1.pl tak miało być :) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdis.7 Re: Przeprowadzka w Łodzi 25.11.16, 10:20 www.przeprowadzki-nr1.pl/ teraz jest poprawnie :) Odpowiedz Link Zgłoś