Dodaj do ulubionych

Doberek!....

04.12.02, 12:04
kciałam powiedzieć i ZMYKAM ;( urwanie nie powiem czego mam....

Czorcie chyba dzisiaj nie dam rady... choć stajem już na rzensach mych! ;((((
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:11
      bry!:)
      • silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:22
        cze pasiasty ;)
        • randia_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:23
          Sylvi musisz być bo nic nie zrozumiałam z wczorajszego sms..........
          • silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:25
            to przeczytaj go raz jeszcze.... tylko po kolei!!! ;))))
            • tygrysek_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:26
              co tam u ciem nerwusko!?:)
              • silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:29
                wszystko ok ;) tylko lont mi siem zaczyna palić.... i jak nie zdążem ze
                wszystkim to wybuchnem...
            • randia_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:33
              sylwus zaczynam kojarzyc....... ale jak bedziesz mogla bedziesz ????
              • silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:36
                KCIAŁABYM BARDZO!!! ale tak pisałam motor w d.... włączony (ups... powinnam to
                inaczej ująć... Motor nie o Tobie mówię ;)))) rzęsy od stawiania siem połamały
                a ja mam jeszcze kuuupa roboty ;((((( buuuu.... jeszcze nie wiem...
                • randia_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:42
                  łoki :)
                  a tak apropo, nie wiem cio na to motor !!! :))))))
                  • silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:59
                    no mam nadziejem, że siem na mnie nie obrazi!!!! ;)))) po przemyśleniach
                    zrozumiała co było napisane??? ;)
    • saqqara dzien-doberek mowie 04.12.02, 12:26
      bo widze ze jeszcze nie zmyklas:))
      • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 12:31
        a wiesz co to takiego nałóg? ;))))
        • czort Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 12:40
          musisz byc i juz - samochod na 17 z minutamy zamowiony - rency mi odpadnom!!!!
          naprawdem!
          • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 12:57
            to o której mam być???? o 17???
            • czort Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:04
              jak najwczesniej! zaraz po 17!!!
              • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:09
                NO bomba!!! i dopiero teraz mi to mówisz??? ;))) oka ... pomyślem... jak mnie z
                roboty wywalom to bierasz mnie do siebie!!!!
                • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:12
                  sluchajcie, jak sie do czorta wprowadzaja takie osoby, to ja tez chce z Wami zamieszkac!
                  • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:18
                    CMOKAS ogromniasty za to Martucha! ;)))
                    • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:26
                      hehe, z jezyczkiem? ;))))))
                      gicio by sie mieszkalo, jakie imprezki i doborowe towarzycho!!!!!
                      • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:30
                        JASNE! jeśli tylko masz ochotem na mookro... ;)))))))))))

tia.... ciekawam tylko kto by do roboty chodził i kasem na te imprezki
                        przynosił....
                        • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:34
                          zawsze moznaby sobie takiego sponsora poszukac. poczekamy, zobaczymy, przetestujemy i wybierzemy
                          jednego......... albo dwoch!!!!
                          • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:36
                            EEE.... jeden nie da nam rady! nawet szans nie ma! ;)))))))
                        • randia_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:37
                          Jakto kto???
                          Pytek!!! :)
                          • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:39
                            sponsor to jedno, kochanek to drugie ;)))) nie mozna laczyc funkcji, zaistnialby konflikt interesow :)
                            • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:43
                              Randia! no coś ty! na TAKIE stado bab???? nie dam rady za cholere!!!! ;))))))))

no i zaczynajom siem pierwsze problemy... jak kochanek, to czyj... jak sponsor
                              to czyj... a potem będzie...

bo zupa była za słona... ;)))
                              • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:51
                                spoko, to ostatnio domena Ulalki ;))))))
                                • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:52
                                  co dokładnie masz na myśli???? ;)
                                  • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:53
                                    nie bardzo wiem, bo lozko bylo zle poscielone??? ;))))))))))
                                    • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:55
                                      aaaaa no w końcu przyznałaś siem skąd to podbite limo!!! ale no wiesz.... tak
                                      siem boronić przed Ulalkom! toż to grzech!!! ;))))
                                      • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:09
                                        ehhhhh, i juz tajemnice wydalam ;))))))))
                                        tylko nie mow nikomu ;))))))))
                                        • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:15
                                          no coś Ty! a po co miałabym komuś opowiadać, co żeście po pijanemu w nocy ze
                                          soboą robiły! ;))))))))))))))))))) buhahhhhaaahahaha
                                          • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:17
                                            no to ciiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo wszyscy beda od razu chcieli ;)))))))))))
                                            • ulalka Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:27
                                              Sylvii :)) dziendoberek :))))) w przerwie :)))
                                              musi rzesy masz za krotkie, pozyczyc Ci kawalek moich?? ;)))

Martucha!!.. qrde flak, no!.. juz nie przyjade wiecej do Ciebie, bo Ty
                                              wszystkich do naszej alkowy wpuszczasz ;))))) no..!... ;))))
                                              • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:29
                                                no juz tak sie nie rumien, bo Ci jeszcze uwierza, zes taka swieta! ;)))))))))
                                                • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:40
                                                  hahahahaha! BABY!!! nie kłóćta siem!!! tłumaczom siem tylko winni!!!! ;))))
                                                  • martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:54
                                                    ja jestem winna, lubie sobie wypic od czasu so czasu i wcale sie z tym nie kryje ;)))))))))))
                                                  • silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 15:03
                                                    Masz racjem Martuś! nie przyznawaj siem, że wtedy byłaś trzeźwiuteńka jak dzika
                                                    świnia... ;))) bo w to koło tyż nikt nie uwierzy.... ;)))))))
    • _silver_ Re: Doberek!.... 06.12.02, 10:14
      a dzisiaj musiałabym napisać to samo o!!!! jak ja nie cierpię końcówki
      roku! .... niedługo "pracownika miesiąca" będę musiała robić... ;((((

Witam piątkowo! Dla niektórych od jutra wolne, a ja w sobotę gdzie? DO ROBOTY! ;
      (((

buuuuuuuuuuu..... ;(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka