silvii 04.12.02, 12:04 kciałam powiedzieć i ZMYKAM ;( urwanie nie powiem czego mam.... Czorcie chyba dzisiaj nie dam rady... choć stajem już na rzensach mych! ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:23 Sylvi musisz być bo nic nie zrozumiałam z wczorajszego sms.......... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:25 to przeczytaj go raz jeszcze.... tylko po kolei!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:29 wszystko ok ;) tylko lont mi siem zaczyna palić.... i jak nie zdążem ze wszystkim to wybuchnem... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:33 sylwus zaczynam kojarzyc....... ale jak bedziesz mogla bedziesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:36 KCIAŁABYM BARDZO!!! ale tak pisałam motor w d.... włączony (ups... powinnam to inaczej ująć... Motor nie o Tobie mówię ;)))) rzęsy od stawiania siem połamały a ja mam jeszcze kuuupa roboty ;((((( buuuu.... jeszcze nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:42 łoki :) a tak apropo, nie wiem cio na to motor !!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Doberek!.... 04.12.02, 12:59 no mam nadziejem, że siem na mnie nie obrazi!!!! ;)))) po przemyśleniach zrozumiała co było napisane??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 12:31 a wiesz co to takiego nałóg? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 12:40 musisz byc i juz - samochod na 17 z minutamy zamowiony - rency mi odpadnom!!!! naprawdem! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:09 NO bomba!!! i dopiero teraz mi to mówisz??? ;))) oka ... pomyślem... jak mnie z roboty wywalom to bierasz mnie do siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:12 sluchajcie, jak sie do czorta wprowadzaja takie osoby, to ja tez chce z Wami zamieszkac! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:18 CMOKAS ogromniasty za to Martucha! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:26 hehe, z jezyczkiem? ;)))))) gicio by sie mieszkalo, jakie imprezki i doborowe towarzycho!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:30 JASNE! jeśli tylko masz ochotem na mookro... ;))))))))))) tia.... ciekawam tylko kto by do roboty chodził i kasem na te imprezki przynosił.... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:34 zawsze moznaby sobie takiego sponsora poszukac. poczekamy, zobaczymy, przetestujemy i wybierzemy jednego......... albo dwoch!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:36 EEE.... jeden nie da nam rady! nawet szans nie ma! ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:39 sponsor to jedno, kochanek to drugie ;)))) nie mozna laczyc funkcji, zaistnialby konflikt interesow :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:43 Randia! no coś ty! na TAKIE stado bab???? nie dam rady za cholere!!!! ;)))))))) no i zaczynajom siem pierwsze problemy... jak kochanek, to czyj... jak sponsor to czyj... a potem będzie... bo zupa była za słona... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:51 spoko, to ostatnio domena Ulalki ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:52 co dokładnie masz na myśli???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:53 nie bardzo wiem, bo lozko bylo zle poscielone??? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 13:55 aaaaa no w końcu przyznałaś siem skąd to podbite limo!!! ale no wiesz.... tak siem boronić przed Ulalkom! toż to grzech!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:09 ehhhhh, i juz tajemnice wydalam ;)))))))) tylko nie mow nikomu ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:15 no coś Ty! a po co miałabym komuś opowiadać, co żeście po pijanemu w nocy ze soboą robiły! ;))))))))))))))))))) buhahhhhaaahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:17 no to ciiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo wszyscy beda od razu chcieli ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:27 Sylvii :)) dziendoberek :))))) w przerwie :))) musi rzesy masz za krotkie, pozyczyc Ci kawalek moich?? ;))) Martucha!!.. qrde flak, no!.. juz nie przyjade wiecej do Ciebie, bo Ty wszystkich do naszej alkowy wpuszczasz ;))))) no..!... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:29 no juz tak sie nie rumien, bo Ci jeszcze uwierza, zes taka swieta! ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:40 hahahahaha! BABY!!! nie kłóćta siem!!! tłumaczom siem tylko winni!!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 14:54 ja jestem winna, lubie sobie wypic od czasu so czasu i wcale sie z tym nie kryje ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: dzien-doberek mowie 04.12.02, 15:03 Masz racjem Martuś! nie przyznawaj siem, że wtedy byłaś trzeźwiuteńka jak dzika świnia... ;))) bo w to koło tyż nikt nie uwierzy.... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: Doberek!.... 06.12.02, 10:14 a dzisiaj musiałabym napisać to samo o!!!! jak ja nie cierpię końcówki roku! .... niedługo "pracownika miesiąca" będę musiała robić... ;(((( Witam piątkowo! Dla niektórych od jutra wolne, a ja w sobotę gdzie? DO ROBOTY! ; ((( buuuuuuuuuuu..... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś