jadwiga_r 26.09.04, 19:22 Czy ktoś użytkuje pralkę z lat osiemdziesiątych TAMATA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwiga_r Re: Czeska pralka TAMAT 27.09.04, 08:36 aankaa napisała: > rok temu odmówiła współpracy :( > Mam pytanie, może pamietasz ,czy Twoja pralka na programie"B" wykonywała częste ruchy bębna,bo moja poruszy bębnem tylko przy końcu tego programu ze cztery razy po zagotowaniu i wypompowuje wodę.Przez cały okres grzania grzałką,ani drgnie. Także na programie "A" w sumie wykona z 10 ruchów bębna.Jedynie na programie "C" płukanie,to bęben porusza sie kilkanaście razy. Nie pamiętam jej działania od nowości i teraz tak się zastanowiłam,czy aby programator nie jest uszkodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa używałam w 90% B 27.09.04, 20:24 bęben zaczynał "pracować" od uruchomienia programu i kotłował cały czas może Zayzayer coś wykombinuje (wygląda na to, że zajmuje się serwisem AGD, wpisz Jego nick'a do wyszukiwarki) Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: używałam w 90% B 28.09.04, 09:02 aankaa napisała: > bęben zaczynał "pracować" od uruchomienia programu i kotłował cały czas I tak powinno być. A w tej pralce jadwigi to chyba walnięty jest programator. Ja już tej pralki bym nie naprawiał. Za chwile polecą: łożyska, pompa, zbiornik...... Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Czeska pralka TAMAT 28.09.04, 15:24 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moim problemem. Tochę smutna wizja mnie czeka,chyba pralka nadaje sie na złom. Odpowiedz Link Zgłoś