Dodaj do ulubionych

Do kinomaniaczek

21.01.26, 15:45
Dziewczyny gdzie w internecie albo na jakich grupach mogę wyszukać filmy/festiwale kinowe na których obejrzę filmy np. chorwackie, czeskie, węgierskie, angielskie, napisałabym, że niskobudżetowe albo niezależne ale to nie do końca to, bo w swoich krajach są bardzo popularne i też zgarniają nagrody międzynarodowe.
Jestem z okolic Wrocławia, festiwali u nas sporo, mamy kino które wyświetla niszowe filmy ale nie ma a nie widzę na "zapas", moze jest jakaś stronka od kiedy film będzie dostępny w Polsce?
Po angielsku to sobie radzę z oglądaniem i czasem płacę za dostęp do jakiś tytułów przez ichszejsze strony, ale po chorwacku to tylko obraz ;P
Obserwuj wątek
    • violent_green Re: Do kinomaniaczek 21.01.26, 16:54
      Może nie do końca to jest to, o co pytasz, ale na kanałach tv Cinemax i Cinemax 2 są ciągle puszczane takie nowe niszowe filmy europejskie.
      • dwa_kubki_herbaty Re: Do kinomaniaczek 22.01.26, 11:19
        A mam w pakiecie. Spr program telewizyjny, nie robiłam tego od 10 lat ;P
    • mmoni Re: Do kinomaniaczek 21.01.26, 17:59
      Może spróbuj tu:
      mojeekino.pl/filmy
      mubi.com/en/pl/showing
      • kubek0802 Re: Do kinomaniaczek 22.01.26, 11:33
        Jeżeli można to podepnę się z prośbą o polecenie konkretnych tytułów. Ja bardzo polecam może nie najnowszy bo 2021r serbski "Dara iz Jasenovaca", jest na cda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka