Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:53
    Jak spowodować będąc na stronie innej niż 0, czyli np. na 1, 2 itd. wyłączenie
    pokazywania opinii, a jednocześnie nie znaleźć się z powrotem na stronie 0?

Chyba, że to nie problem waszej strony, lecz mojej przeglądarki(Mozilla
    Firefox), ale to na jedno wychodzi.
    Obserwuj wątek
      • kropka Re: Do kropki 30.11.04, 22:30
        hm... zapytam mądrych, bo nic nie rozumiem :-)
      • orissa Re: Do kropki 30.11.04, 22:45
        Gość portalu: czajnik napisał(a):

> Jak spowodować będąc na stronie innej niż 0, czyli np. na 1, 2 itd. wyłączenie
        > pokazywania opinii, a jednocześnie nie znaleźć się z powrotem na stronie 0?
        >
        > Chyba, że to nie problem waszej strony, lecz mojej przeglądarki(Mozilla
        > Firefox), ale to na jedno wychodzi.

Nie da się tak. Wciśnij "Nie pokazuj opinii" na zerowej stronie i wtedy przejdź
        na kolejne, inaczej przerzuca z powrotem na zerową.
        • Gość: czajnik Re: Do kropki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 08:43
          Nie da się tak. Jeśli nawet wyłączę opinie na stronie 0 i przejdę na str. 1 to
          na tej stronie opinie pojawiają się z powrotem. Zatem bez opinii mogę oglądać
          tylko str. 0
          • kropka Re: Do kropki 02.12.04, 10:30
            rzucimy temat na Forum o forum.
            Zobaczymy co nam powiedzą :)
          • tebe Re: Do kropki 02.12.04, 10:40
            Jeśli w międzyczasie się zalogujesz lub wylogujesz to owszem.
            Normalnie - chodzisz bez opinii albo z. Na wszelki wypadek pochodziłem przed
            chwilą, i na pewno tak jest.
            • Gość: czajnik Re: Do kropki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:44
              Niestety, mylisz się TEBE. Nie jest tak, jak piszesz.
              • tebe Re: Do kropki 02.12.04, 13:27
                Możliwe, że się mylę.
                Wchodzę na stronę 0, wyłączam opinie i przechodzę na strone 1, nie mam opinii.
                Rzeczywiście ze strony 1 wyłączenie opini przenosi na 0 ale to nie to samo.
                pzdr
                • Gość: czajnik Re: Do kropki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 05:33
                  tebe napisał:

> Możliwe, że się mylę.
                  > Wchodzę na stronę 0, wyłączam opinie i przechodzę na strone 1, nie mam opinii.
                  > Rzeczywiście ze strony 1 wyłączenie opini przenosi na 0 ale to nie to samo.
                  > pzdr

U mnie jest tak samo, z małym wyjątkiem: wchodzę na stronę 0, wyłączam opinie i
                  przechodzę na strone 1, mam opinie.
                  • tebe Re: Do kropki 03.12.04, 11:05
                    To musi być indywidualny problem, może napisz do mnie mail.
                    • Gość: czajnik Re: Do kropki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:22
                      Zostawmy to. W końcu nie jest to aż taki problem, żeby kruszyć o to kopie.

Pozdr
                      czajnik5
                      • kropka Re: Do kropki 03.12.04, 18:18
                        ale może jest to nie tylko Twój problem i wystarczy coś poprawić :-)
                        Śmiało, pisz maila. Czasem mailem łatwiej się dogadać niz na forum.
                        Admini lubią takie "ciekawostki" :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka