Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zapter ...Zepter....Zepter

21.02.01, 19:51
    Cos widze ze tutaj malo pisze sie o koszykowce,a jutro kolejny wazny mecz Zeptera...

Obserwuj wątek
      • Gość: Ola Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.02.01, 22:57
        Masz rację, ale przeciez koszykówka to dyscyplina dla wybrednych kibiców. Cieszmy się, że jest nas kilkoro w Polsce :-)
        • Gość: maciuś Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.p.lodz.pl 22.02.01, 00:04
          zepter zepter.. no na razie jestescie mistrzami
          ale jeszcze przyjdzie taki czas ze mistrzem bedzie moj kochaniutki ANWIL :)))
          • Gość: SNOW Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 01:24
            do macius

bedzie kiedys ... ale my tego nie dozyjemy moze nasze wnuki...
            • Gość: lb Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 16:06
              ani Jusup :-)
        • Gość: SNOW Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 01:22
          co tu pisac mam nadzieje ze wygraja
      • Gość: wsolen Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 200.34.243.* 22.02.01, 01:24
        Czy ktos zna wyniki dzisiejszej (wczorajszej) kolejki, a zwlaszcza meczu Tarnow-Lublin?
      • Gość: FRYCH Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 212.244.191.* 22.02.01, 09:36
        Ten mecz po prostu muszą wygrać !!!!!
        5 a nawet 4 miejsce w grupie jest cały czas w zasięgu
        Wszystko zależeć będzie od kolejnego meczu z Turasami na wyjeżdzie, pod warunkiem, że ten dzisiejszy wygrają.
        • Gość: maro Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.gazeta.pl 22.02.01, 12:16
          Z litwinami może nie być wcale tak łatwo jak sięwszystkim wydaje. W I rundzie było inaczej - przekonał nas o tym SPlit, który przegral z Zepterem u siebie, ale potem nas ograł.
          • Gość: tomek Re:Zepter...Zepter....Zepter IP: *.dialog.net.pl 22.02.01, 12:39
            Po pierwsze żaden Zepter tylko Śląsk.Po drugie to najlepsza drużyna w Polsce i mam nadzieje że w rozgrywkach Suproligi kibicują jej wszyscy kibice w Polsce. A teraz każdy mecz jest ważny jeśli Śląsk ma zająć 4 lub 5 miejsce. Wczoraj przecież wygrał ASVEL.
            • Gość: lb Re:Zepter...Zepter....Zepter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 16:13
              Jestem z W-wy i kibicuję Zepterowi. To jedyna sensowna drużyna w Polsce. Za to Hoop to błazenada. Posprowadzali mięczaków, którzy nie potrafią walczyć. Im potrzebny jest trener, który ich weźmie za pysk. No ale nie o tym chciałem... Trzymam kciuki za Śląsk. Zaraz wychodzę z pracy i lecę oglądać mecz. Mam nadzieję, że tam się wszyscy w tej drużynie pochorowali i ostatni tydzień przeleżeli w łóżku. Dzięki temu będą grali jak Wójcik ze Sieną :-)
              PS Co się dzieje z Jamisonem? Odbiło mu? Czy jest szansa, że wróci? Czy może Schetyna i Urlep mają już go w d...? Coś wiecie na ten temat?
          • Gość: FRYCH Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 212.244.191.* 22.02.01, 15:21
            Bedzie trudno z Litwinami zwłasza że tydzień temu ograli greków !!!
      • Gość: dar Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 192.168.1.11, 213.76.198.* 23.02.01, 11:57
        Niestety PORAŻKA,mimo iz kibicowalismy z Mariem do ostatniego tchu to przegralismy.Litwini byli lepsi,złaszcza w rzutach za 3-y.ale mecz byl ciekay i warto bylo na nim byc .Pozdrówka dar.
      • dar Re: Zapter ...Zepter....Zepter 23.02.01, 12:04
        PS Co się dzieje z Jamisonem? Odbiło mu? Czy jest szansa, że wróci? Czy może Schetyna i Urlep mają już go w d...? Coś wiecie na ten temat?

--------------------------------------------------------------------------------

Z tego co mi wiadomo to Dzemik olał Zeptera i wszystkich kibiców.Penie znalazł lepszą robotę w USA
        dar
      • dar Re: Zapter ...Zepter....Zepter 23.02.01, 12:05
        zepter zepter.. no na razie jestescie mistrzami
        ale jeszcze przyjdzie taki czas ze mistrzem bedzie moj kochaniutki ANWIL :)))

--------------------------------------------------------------------------------

hehe pozyjemy-zobaczymy dar
        • Gość: jogi Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.um.wroc.pl 23.02.01, 13:46
          gratuluje poczucia humoru i wielce potrzebnej nie tylko kibicom Anwilu wiary. pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka