dar 21.02.01, 19:51 Cos widze ze tutaj malo pisze sie o koszykowce,a jutro kolejny wazny mecz Zeptera... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.02.01, 22:57 Masz rację, ale przeciez koszykówka to dyscyplina dla wybrednych kibiców. Cieszmy się, że jest nas kilkoro w Polsce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.p.lodz.pl 22.02.01, 00:04 zepter zepter.. no na razie jestescie mistrzami ale jeszcze przyjdzie taki czas ze mistrzem bedzie moj kochaniutki ANWIL :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNOW Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 01:24 do macius bedzie kiedys ... ale my tego nie dozyjemy moze nasze wnuki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 16:06 ani Jusup :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNOW Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 01:22 co tu pisac mam nadzieje ze wygraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsolen Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 200.34.243.* 22.02.01, 01:24 Czy ktos zna wyniki dzisiejszej (wczorajszej) kolejki, a zwlaszcza meczu Tarnow-Lublin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRYCH Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 212.244.191.* 22.02.01, 09:36 Ten mecz po prostu muszą wygrać !!!!! 5 a nawet 4 miejsce w grupie jest cały czas w zasięgu Wszystko zależeć będzie od kolejnego meczu z Turasami na wyjeżdzie, pod warunkiem, że ten dzisiejszy wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.gazeta.pl 22.02.01, 12:16 Z litwinami może nie być wcale tak łatwo jak sięwszystkim wydaje. W I rundzie było inaczej - przekonał nas o tym SPlit, który przegral z Zepterem u siebie, ale potem nas ograł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re:Zepter...Zepter....Zepter IP: *.dialog.net.pl 22.02.01, 12:39 Po pierwsze żaden Zepter tylko Śląsk.Po drugie to najlepsza drużyna w Polsce i mam nadzieje że w rozgrywkach Suproligi kibicują jej wszyscy kibice w Polsce. A teraz każdy mecz jest ważny jeśli Śląsk ma zająć 4 lub 5 miejsce. Wczoraj przecież wygrał ASVEL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re:Zepter...Zepter....Zepter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 16:13 Jestem z W-wy i kibicuję Zepterowi. To jedyna sensowna drużyna w Polsce. Za to Hoop to błazenada. Posprowadzali mięczaków, którzy nie potrafią walczyć. Im potrzebny jest trener, który ich weźmie za pysk. No ale nie o tym chciałem... Trzymam kciuki za Śląsk. Zaraz wychodzę z pracy i lecę oglądać mecz. Mam nadzieję, że tam się wszyscy w tej drużynie pochorowali i ostatni tydzień przeleżeli w łóżku. Dzięki temu będą grali jak Wójcik ze Sieną :-) PS Co się dzieje z Jamisonem? Odbiło mu? Czy jest szansa, że wróci? Czy może Schetyna i Urlep mają już go w d...? Coś wiecie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRYCH Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 212.244.191.* 22.02.01, 15:21 Bedzie trudno z Litwinami zwłasza że tydzień temu ograli greków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: 192.168.1.11, 213.76.198.* 23.02.01, 11:57 Niestety PORAŻKA,mimo iz kibicowalismy z Mariem do ostatniego tchu to przegralismy.Litwini byli lepsi,złaszcza w rzutach za 3-y.ale mecz byl ciekay i warto bylo na nim byc .Pozdrówka dar. Odpowiedz Link Zgłoś
dar Re: Zapter ...Zepter....Zepter 23.02.01, 12:04 PS Co się dzieje z Jamisonem? Odbiło mu? Czy jest szansa, że wróci? Czy może Schetyna i Urlep mają już go w d...? Coś wiecie na ten temat? -------------------------------------------------------------------------------- Z tego co mi wiadomo to Dzemik olał Zeptera i wszystkich kibiców.Penie znalazł lepszą robotę w USA dar Odpowiedz Link Zgłoś
dar Re: Zapter ...Zepter....Zepter 23.02.01, 12:05 zepter zepter.. no na razie jestescie mistrzami ale jeszcze przyjdzie taki czas ze mistrzem bedzie moj kochaniutki ANWIL :))) -------------------------------------------------------------------------------- hehe pozyjemy-zobaczymy dar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Zapter ...Zepter....Zepter IP: *.um.wroc.pl 23.02.01, 13:46 gratuluje poczucia humoru i wielce potrzebnej nie tylko kibicom Anwilu wiary. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś