Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gordon Line

IP: *.qdnet.pl 04.04.01, 15:07
    Chciałem poinformować , że w dalszym ciągu są problemy z firmą gordon line
    Development przy egzekfowaniu od nich.Wstawianiu liczników na prąd , czy też
    zrobienie klatek schodowych za które przecież mieszkańcy zapłacili.Wszystko taż
    łączy się z brakami wykończeniowymi budynku i dostarczeniem mediów.Mam nadziję,
    że prezes tej firmy zacznie patrzeć pod kątem solidności swojej firmy i zacznie
    uwzględniać uwagi mieszkańców.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chmarski Re: Gordon Line IP: *.digital.co.uk 05.04.01, 12:18
        Niestety, mam wrazenie, ze prezesowi Muchowiczowi nie zalezy. Od kilku tygodni
        probuje sie z nim skontaktowac. Abonent jest czasowo nieosiagalny (tyle
        twierdzi Era GSM) a w firmie chyba nie bywa.
        Musze przyznac, ze w pewnym momencie pan Arkadiusz Muchowicz bardzo mi pomogl i
        myslalem o nim wtedy jak najlepiej. Czas zweryfikowal te mysli.
        P.S. Zastanawiajace jest jakim trzeba byc czlowiekiem by wkopac w takie
        problemy swoich pracownikow i ich rodziny.
        • Gość: Chmarski Re: Gordon Line IP: unknown, 194.201.204.* 05.04.01, 12:40
          Zapomnialem jeszcze o jednym:
          Niejaka Pani NN (w koncu pojawilo sie jej nazwisko, ale nie pamietam w tej
          chwili) wlasciciel jedynego transformatora na osiedlu poinformowala na
          karteczce przyklejonej w sklepiku, ze od poniedzialku 9.4.2001 odlacza osiedle
          od pradu. W tej sytuacji przemila Pani pozostawia nas bez pradu, kotlowni i
          wody. Do tej pory myslalem, ze z zakupem tego mieszkania wpadlem w bagno, teraz
          mam wrazenie ze za kilka dni wpadne po uszy w gowno.
          Mam dwojke malych dzieci. W naszym bloku mieszka jeszcze kilka rodzin z malymi
          dziecmi. Dzieci dziela sie na dzieci czyste i dzieci szczesliwe. Proponuje pani
          NN by otworzyla przedszkole bo nikt nie potrafi uszczesliwic dzieci jak ona. W
          imieniu moich dzieci prosze o przyznanie tej pani Orderu Usmiechu i nakazac jej
          wypicie soku z cytryny z usmiechem na ustach (jeden z warunkow otrzymania
          jedynego na swiecie orderu przyznawanego przez dzieci).
          Przepraszam. Wycofuje sie. Nie wolno profanowac takiego odznaczenia. Proponuje
          tytul Szambiarza Roku.
          • Gość: Zurek Re: Gordon Line IP: *.qdnet.pl 05.04.01, 14:05
            Ma Pan rację działania prezesa Muchowicza świadczy o tym ,że powinno się go
            wysłać na obóz przetrwania do tego nowo wybudowanego bloku.Najchętniej razem z
            tą panią NN.Mam nadzieję ,że zarząd wspólnoty mieszkaniowej uczyni jakieś kroki
            aby został dostarczony prąd i ogrzewanie.A od pajaca Muchowicza bo inaczej Go
            nie można nazwać mieszkańcy wyegzekwują jego zobowiązania wobec okatorów.
            • Gość: Chmarski Re: Gordon Line IP: *.digital.co.uk 05.04.01, 14:44
              W Gazecie zostaly opublikowane dwa artykuly dotyczace
              naszego osiedla i jedna dotyczace TBS MAzowsze.
              1) https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?
              xx=101417&dzial=020487
              2) https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?
              xx=101418&dzial=020487
              3) https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?
              xx=101416&dzial=020487

Z publikacji tych wynika, ze niejaka Pani Burlak jest
              wspolwlascicielka Gordon Line Development. Malzonka mi
              przypomniala nazwisko Pani, ktora chce nam odlaczyc
              prad - Pani BURLAK. Bardzo ciekawe sa te publikacje.
              Podobno w ostatnim wydaniu gazety lokalnej (chyba "To
              & Owo Legionowo) jest bardzo duzo miejsca poswiecone
              naszej sprawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka