Gość: bl IP: *.bridge.com 18.06.02, 16:17 szukam fajnych sypialni (całego wyposażenia), jakich? jeszcze nie wiem ale podobaja mi sie sypialnie rattanowe i łóżka kute z czarnego metalu. moze wiecie gdzie tego typu meble kupie? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Sypialnie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 23:53 widziałam w Poznaniu w sklepie na Obornickiej katalog hiszpańskich przepięknych sypialni.Kute tez były.Podobało mi się prawie wszystko.Nawet ociekające koronkami i baldachimami wersje dla królewny były tak podane ,że oczy mi wyszły z orbit.Oczywiście wszystko na obrazku i na zamówienie.Nie pamiętam nazwy,ale jutro tam będę to sprawdzę.Moze mają stronę internetową. A tych kutych było najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Sypialnie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.06.02, 08:57 www.dicointernational.com www.dupen.com Widziałam katalogi w Poznaniu na Obornickiej,myślę ze w większych sklepach meblowych powinny być.Hi,hi to prawie jak :"w dobrych sklepach muzycznych" Odpowiedz Link Zgłoś