Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom w obrębie Warszawy

IP: *.crowley.pl 26.09.05, 13:49
    Bardzo proszę o informację jaki może być koszt kupna działki (1000m) i budowy
    domu o powierzchni mieszkalnej ok 130m? Chciałabym poznac orientacyjny koszt
    takiego przedsięwzięcia uwzględniając zakup ziemi w obrębie Warszawy lub zaraz
    za granicami miasta. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki
    Obserwuj wątek
      • Gość: mm Re: Dom w obrębie Warszawy IP: *.polityka.com.pl 26.09.05, 15:20
        Około 600-700 tys. złotych. Najmniej.
        • Gość: agata Re: Dom w obrębie Warszawy IP: *.crowley.pl 26.09.05, 15:47
          dziękuję - tak myślałam że lokalizacja winduje ceny w kosmos... Więc albo dom
          dalej od W-wy albo duże mieszkanie...
          • Gość: Iron Hand Re: Dom w obrębie Warszawy IP: *.iim.pl / *.iim.pl 04.10.05, 23:55
            Agata,
            sory, ale zadawanie takich pytan na forum to jakies nieporozumienie moim
            zdaniem, znajdz w necie strony posrednikow i popatrz jakie sa oferty.
            wszystko zalezy od lokalizacji.
            inna bedzie cena dzialki na bialolece, inna na targowku inna w wilanowie.
            ktos Ci napisal 600-700tys, ale gdzie i za co dokladnie.
            ja szukam domu i znajduje oferty ponizej 500tys. a nawet jeszcze taniej.
            • Gość: Justyna Re: Dom w obrębie Warszawy IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 05.10.05, 08:09
              polecam Dębe Wielkie :-) za Halinowem. Dojazd 20 km od ul. Marsa. Bardzo dużo
              tamtejszych mieszkańców wyprzedaje swoje ziemie pod zabudowę. Jest bardzo ładny
              krajobraz (brzozy, łąki) las, stawy, ogromna żwirownia, w której można się
              latem bezpiecznie kompać (strzeżona)oraz stadnina koni. Dla zainteresowanych
              mogę podać bardziej dokładny dojazd do działek, które są wystawione na sprzedaż.
              • Gość: ooolenka Re: Dom w obrębie Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.05, 20:15
                do justyny:

prosze o szczegóły na priva: ooolenka@poczta.fm
                • Gość: Justyna Re: do ooolenki IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 07.10.05, 08:18
                  wysłałam namiary :-)
                  • Gość: Iron Hand Re: do ooolenki IP: *.net.external.hp.com 07.10.05, 13:06
                    Justyna, jesli moge prosić :) ...

kaziko@mlociny.pl
                    • Gość: Justyna Re: Kaziko IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 10.10.05, 07:55
                      wysłałam :-)
              • sorrow74 Re: Dom w obrębie Warszawy 24.10.05, 18:56
                poproszę o namiary na maila gazetowego sorrow74@gazeta.pl
      • varsava 250-300 tys. 05.10.05, 13:23
        To nieprawda, ze 600-700 tys.

Diazlke na Bialolece (w granicach Warszawy - kolo autobusu miejskiego) mozesz
        kupic juz za 100 tys. zlotych.

Plus dom do 150 metrow jesli sama budujesz, nie powinien kosztowac wiecej, niz
        200 tys. zlotych. (a mozna taniej - np. 150 tys., jesli na przyklad sama
        wykanczasz - ppodlogi, plytki - ich polozenie nie jest takie trudne)
        • Gość: locco Re: 250-300 tys. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 05.10.05, 15:03
          Ha ha ha ale mnie rozbawiłeś, chyba piszesz o cenie metra kwadratowego ha ha
          ha ........
          • varsava Re: 250-300 tys. 06.10.05, 17:32
            hmm ???
            • yagnap Re: 250-300 tys. 06.10.05, 20:10
              Przepraszam, ale też się nie zgodzę, że dom 150m da się wybudować za 150tys.
              Nawet za 200tys nie bardzo chyba się da. Trzeba by się baardzo mocno
              ograniczyć. Prosta bryła, dwuspadowy dach, blachodachówka itp. Niestety,
              wszystko kosztuje, nawet jak się robi dużo samemu.
              • Gość: Iron Hand Re: 250-300 tys. IP: *.net.external.hp.com 07.10.05, 13:05
                pewnie jak zwykle wszystko zalezy od standardu, konstrukcji etc etc, nie
                wszyscy lubia dachy 17-sto spadowe...
                ale mysle, ze faktycznie 150kilo zł za ten metraz to lekko za malo, ale tez
                mysle, ze 600-700 podane wczesniej bylo lekko za duzo...
                • hiperrealizm W Radości w dobrym miejscu można było kupić 24.10.05, 19:14
                  nowy dom ok. 150m bez białego montarzu na działce ok. 1000m w cenie od 300 do
                  500 tyś.
                  Pozdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka