bartuch 05.11.02, 09:49 Przed klawiaturą????O tej porze????Na zajęcia, proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Do UKS 05.11.02, 09:51 Hahahah! Dziś dopiero na 12:00; póki co siedzę i suszę moje futro :)) pozdrawiam i miłego dzionka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Do UKS 05.11.02, 09:54 ixtlilto napisała: > Hahahah! > Dziś dopiero na 12:00; póki co siedzę i suszę moje futro :)) > > pozdrawiam i miłego dzionka życzę! Proszę się psychicznie przygotować do zajęć. Dzisiaj mamy zadanie: 4 + okienko =10. Kto rozwiąże, ma Nobla. PS. Zmieniam skrót na ZUOP. Złośliwa, Uśmiechnięta, Osa, Politechniczna... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Do UKS 05.11.02, 10:01 bartuch napisał: > Proszę się psychicznie przygotować do zajęć. Już przygotowana (od wczoraj!) :) > Dzisiaj mamy zadanie: 4 + okienko =10. Kto rozwiąże, ma Nobla. (*)Niech "okienko" będzie >= 7 i "okienko" należy do C. Zatem po któtkiej chwili refleksji otrzymujemy: "okienko"= 10-4= 6. Co jest sprzeczne z założeniem (*) (**)Niech "okienko" będzie <= 7 i "okienko" należy do C. Zatem otrzymujemy: "okienko"=10-4=6 < 7. Zatem "okienko"= 6; ponieważ "okienko należy do C, to zapisując "okienko" w postaci kartezajńskiej otrzymujemy: "6+i0" CBDO. > PS. Zmieniam skrót na ZUOP. Złośliwa, Uśmiechnięta, Osa, Politechniczna... Hahahaha... pozdroofka dla UKS, ZUOP Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: DO ZUOP!!!!!! 05.11.02, 10:03 Wywód wprost niesamowity....Jestem pod wrażeniem.....Pozdrawiam ZUOP. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: DO ZUOP!!!!!! 05.11.02, 10:10 Właściwie to powinnam była npiasać: Załóżmy, że "4+okienko=10" jest zdaniem fałszywym. [bla bla bla... przeprowadzić dowód, napisać "postaramy się udowodnić, że 10-4=6"; itd... Słowem czysta logika :)P ] Oki kończę pisanie o matematyce bo Kropka mnie wyklnie :)P pozdroofka UKSie, Złośnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: DO ZOP!!!!!! 06.11.02, 09:59 ZUOP!!!!Prosze przestac sie smiac na zajeciach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: DO ZOP!!!!!! 06.11.02, 14:14 Po raz kolejny ostrzegam!!!Bo poszerzę Twój skrót:-)))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś