batutka 30.01.06, 21:46 mam do Was wielka prosbe - chce sobie kupi narzute do sypialni i zastanawiam sie nad dwoma - ktora byscie wybrali? Bede wdzieczna ogromnie za podpowiedz: www.loenenhouse.pl/irisa.html www.loenenhouse.pl/merlina.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: ktora narzuta??? 30.01.06, 22:25 ????? przypominam sie skromnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: ktora narzuta??? 30.01.06, 23:27 Pogięło Cię, czy co? Kto ci doradzi narzutę, którą dobiera sie do ogólnego klimatu sypialni, koloru scian itp. Nie wiem, czy to spam, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: ktora narzuta??? 30.01.06, 23:31 no coz - nie skomentuje - w kazdym razie dzieki za porade - ja sie nie pytalam czy te narzuty beda pasowaly do mojej sypialni, tylko pytalam sie, ktora narzuta sie Wam podoba:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danurn Re: ktora narzuta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:06 Mnkie się podoba Irisa, ale rzecvzywiście powinnaś dobierać do konkretnego wystroju wnętrza Odpowiedz Link Zgłoś