Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wynajem na biuro

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 00:07
    Szukam informacji na temat wynajecia mieszkania w formie wynajmu biura czy
    powierzchni pod dzialalnosc gospodarcza, czy inna , ktora nie podlega
    przepisom o ochronie praw lokatorskich. Moje zainteresowanie nie jest
    spowodowane checia wykorzystania w jakikolwiek sposob wynajmujacych, ale
    unikniecia klopotow z pozbyciem sie nieplacacego, czy klopotliwego lokatora.
    Ustawe uwazam za przerosniętą , wyolbrzymioną i nierównoprawna
    (wynajmujacy>wlasciciel) bzdure wymysloną przez debili z sejmu. Jesli ktos ma
    jakies uzyteczne rady czekam z niecierpliwoscia. Szczegolnie interesuje mnie
    rozróznienie form wlasności czyli lokali lokatorskich, wlasnościowych,
    spółdzielczych, czy pomieszczeń na prywatnym terenie i należacych wylacznie
    do osoby prywatnej. Pozdrawiam wszystkich i z gory dzieki za pomoc.
    mati1211@wp.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: RabbitOffice Wroc Re: wynajem na biuro IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.13, 11:49
        Zapraszam do wirtualnego biura Rabbit Office z Wrocławia!RabbitOffice
      • mich-michu1 Re: wynajem na biuro 08.12.15, 17:50
        już pisałem w innym temacie, ale dobrze sprawdza się coworking. jeśli szukasz w warszawie to ja mogę z czystym sumieniem polecić flexi biuro. lokalizacja w ścisłym centrum, przy dworcu centralnym. lepszej lokalizacji chyba nie ma :P
        • gazetkowa23 Re: wynajem na biuro 14.12.15, 14:58
          No to fakt. Lokalizacja mocno konkurencyjna ;) obstawiam, że w Wawie lepszej nie ma. Widziałam na stronie, że wynajmują też sale pod konfenrecje, prawda? bo ja nie szukam niczego na stałe, natomiast kilka razy w roku organizuje cykl takich szkoleń i wykładów dla ok 20 osób i szukam ładnej sali w dobrej lokalizacji. Warszawa jest duża, wiec centrum to najlepsza lokalizacja, żeby każdy mogł bez problemu dojechać. Widziałeś może te sale konfenrencyjne? To wygląda tak jak mniej więcej na zdjęciach? z góry dzięki za odp
          • mich-michu1 Re: wynajem na biuro 16.12.15, 15:43
            tak, mają sale konferencyjne z tego co sie orientuje to chyba do ok 35 osob. ale w razie czego zadzwon do nich i sie dopytaj. sale są w środku ładne, nie wiem tez czego oczekujesz. na stronie www.flexibiuro.pl masz kontakt. po prostu zadzwon, albo napisz zeby podesłali wiecej fotek, lub jesli masz mozliwosc to umow sie na jakies spotkanie, moze mozna wczesniej te sale zobaczyc. sprawdzisz czy Ci to bedzie pasowalo. nie wiem jak to się prezentuje cenowo, na stronie piszą ze od 50 zl za h.
            • agnieszka_idid.pl Re: wynajem na biuro 28.12.15, 15:28
              Cześć, nadpisuję się bo siedzę mocno w temacie. Od stycznia otwieramy właśnie nowy Cowork w Warszawie. Mocno zastanawialiśmy się nad lokalem w centrum, ale argument który zmienił nasze zdanie była kwestia dojazdu. Wiele osób (zwykle coachów prowadzących własne szkolenia) z którymi rozmawialiśmy odradzali nam centrum. Chodzi o to, że jest tam problem z parkowaniem oraz korkami a wiekszość osób dojeżdża jednak samochodem. Dlatego zdecydowaliśmy się otworzyć zaraz przy metrze na bliskim Ursynowie. Ma to taka zaletę, że kompletnie nie ma problemów z parkowaniem lub dojazdem samochodem ( metrem zresztą też nie). Do tego mogliśmy sobie pozwolić na bajery które w centrum raczej by nie przeszły ze wzgledu na wysokie koszty powieżchni. Wszystko odnowione i zwyczajnie miłe dla oka. A co do prywaty to zapraszam do nas. Mamy 3 rożne sale konferencyjne od 4-35 osób więc jest w czym wybierać. Ceny od 30 PL ( mała sala za 1h) do 600 pl, (duża cala na cały dzień, cena uwzględnia już napoje i przekąski dla całej grupy. ) Oczywiscie mamy też przestrzeń coworkingową oraz biura serwisowane. Zapraszam ! :) idid.pl
              • little-body Re: wynajem na biuro 30.12.15, 12:46
                A mnie właśnie centrum przekonuje... od lat przyjeżdżam do klientów w centrum i nigdy nie mam większych problemów z parkowaniem. Swego czasu miałam biuro na Mokotowie i tam dopiero klienci marudzili, że jest kiepsko z dojazdem... Szczególnie w godzinach szczytu jak cały Mordor na Domaniewskiej się rozładowuje ;) myślałam o tamtych lokalizacjach, ale kilka razy próbowałam przebić się w stronę Mokotowa i Ursynowa i jednak podziękuję :P to flexi biuro w centrum mnie przekonuje, właśnie ze względu na lokalizacje. Mam klientów ze Śródmieścia, z Białołęki, z Bemowa i Bielan, nie widzę, żeby tłukli się aż na Ursynów :P
        • wojciechw33 Re: wynajem na biuro 05.02.16, 13:17
          Popieram mich-michu1 :) . Dzięki, że napisaliście o Flexi, bo szukałem czegoś blisko dworca centralnego, bo dojeżdżam pociągiem spod Wawy, więc Flexi Biuro to mega dobry wybór. Ze swojej strony, jako użytkownik też polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka