Gość: misiunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:17 Szukam mocno pogrubiajacego tuszu z niskiej/średniej półki. Obecnie mam L'Oreal Intesifique i w sumie nie jest zły, ale może znacie coś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Tusz pogrubiający 16.09.04, 14:34 mie odpowiada np. Maybelline Volume Express Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tusz pogrubiający IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 20:51 Wypruboj Volume Glamoure Bourjoise-efekt przejdzie Twoje najsmielsze oczekiwania:).Ewentualnym odpowiednikiem ale niestety drozszy bedzie Diorshow Diora:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free loreal IP: *.tele2.pl 16.09.04, 21:49 czytalam opinie tego Burżuja na wizazu i mi sie wydaje ze pisza ze raczej za naturalny efekt. ja polecam volumissime x4 loreala, juz po pierwszym pociagnieciu pogrubione, az sie zdziwilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:09 Bourjois i L`Oreal, o których piszecie, są świetne. Dodaję do nich 2000 calorie MF.Nie umiem powiedzieć, który z nich jest najlepszy.Z pogrubiających ze średniej półki są dla mnie najlepsze.Można się zdrzemnąć, troszkę popłakać - nie rozmazują się. Zdradziłam je dla Pupy, ale lekko żałuję. :-( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś