Gość: dora5 IP: beton:* / 192.168.1.* 14.12.02, 07:59 www2.gazeta.pl/lodz/1,35136,1215160.html?v=3&a=3962445#opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamień Re: z Trybunału do Trybunału IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 09:13 Przepraszam Doro, ale zanim odkryłem Twój wątek, założyłem swój na ten sam temat. Taki lapsus, wynikający z pośpiechu. Myślę, że sprawa jest na tyle ważna i poważna, że można by założyć ze dwadzieścia wątków na ten sam temat. Zauważyłem też, że ostatnio niewiele osób chce się wypowiadać na temat właścicieli kamienic. Nie wiem, czy nie wynika to z faktu, że coraz trudniej na nas pluć, skoro szala przeważa się na naszą stronę (wyrok TK itd.) ... Serdecznie przepraszam i pozdrawiam! Kamień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: z Trybunału do Trybunału IP: beton:* / 192.168.1.* 16.12.02, 09:54 A i dwadzieścia wątków na ten temat było by za mało. Bardzo ciekawa jestem jaki wyrok zapadnie w Strasburgu. Szkoda, że magiczna data nie miała miejsca kilka lat wcześniej - o ileż wszystko mogło być prostsze. Dla wszystkich. Pozdrawiam Dora www.kamienica.pl/skargaII.pdf Odpowiedz Link Zgłoś