Gość: pppp IP: *.acn.waw.pl 28.11.08, 15:55 dlaczego skasowano moj watek o trasie mostu pólnocnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.jmdi.pl 28.11.08, 17:30 a co ciekawego było w tym wątku. A gw faktycznie kasuje wątki. Niech żyje cenzura!! A może założyć niezależne forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.acn.waw.pl 29.11.08, 02:28 > a co ciekawego było w tym wątku. A gw faktycznie kasuje wątki. > Niech żyje cenzura!! A może założyć niezależne forum? Załóż albo i nie - a co to kogo obchodzi? 'p' zakłada niezależne forum ... media są przerażone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.jmdi.pl 29.11.08, 06:47 ale mnie ubawiłeś. Można i tak odczytać mój post. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniknie? Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.spray.net.pl 04.12.08, 22:09 Media nie będą przerażone, ale zainteresowani już są przerażeni czego dowodzą faktycznie znikające wątki, to dowód na to że pomysł z niezależnym forum jest trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidel Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 09:27 Bierzecie może pod uwagę taką małą ikonkę z symbolem kosza? Może odpowiednia ilość osób zagłosowała aby skasować post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniknie? Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.spray.net.pl 05.12.08, 23:24 Odpowiednia ilośc osób "zainteresowanych", zgadza się to wlaśnie bierzemy pod uwagę jako że w postach tych nie bylo iwektyw ani tekstów łamiących regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Cenzura - kasowanie wątków 07.12.08, 21:23 Ale byla dyskusja NTG. To tez pozala wywalic na smietnik Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Cenzura - kasowanie wątków 05.12.08, 12:23 > to dowód na to że pomysł z niezależnym forum jest trafiony. To do dziela! Zaloz swoje forum i tam jecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuk Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 22:00 jurek_dzbonie napisał: > > to dowód na to że pomysł z niezależnym forum jest trafiony. > > To do dziela! Zaloz swoje forum i tam jecz. Ot cały nasz obecny samorząd. Najchętniej by dał w mordę każdemu kto się z nim nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Cenzura - kasowanie wątków 07.12.08, 21:20 > Ot cały nasz obecny samorząd. Najchętniej by dał w mordę każdemu > kto się z nim nie zgadza. Jakis przyklad moze? Kto by tak po mordach walil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuk Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 09:32 A co, już ci nie pasuje, że cos pisze? Chwalisz się Mostem Północnym ale prawda jest taka, że nie macie żadnego udziału w tym czy ten most powstanie czy nie. Najpoważniejsza decyzja jaką ważyliście się podjąć w ostatnim półroczu dotyczyła zmiany nazwy Szkoły Podstawowej nr 154, na nazwę Szkoła Podstawowa z oddziałami integracyjnymi nr 154. Reszte decyzji dostajecie w gotowej formie na telefon od HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Cenzura - kasowanie wątków 08.12.08, 11:28 > A co, już ci nie pasuje, że cos pisze? Skoro komus cos zarzucasz, to okresl o kogo chodzi, chyba, ze pizesz, zeby poklepac w klawiature. Chwalisz się Mostem Północnym > ale prawda jest taka, że nie macie żadnego udziału w tym czy ten > most powstanie czy nie. My to znaczy kto? Radnym nie jestem, do zadnej partii nie naleze. Jako mieszkaniec Tarchomina interesuje sie tym, co sie dzieje w miescie, ogladam dokumenty (ktore KAZDY moze obejrzec zamiast klepac bezmyslnie w klawiarure). A co robia ONI, to nie wiem - lepiej zapytaj ICH - tez mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.lewandow.net.pl 08.12.08, 12:19 > My to znaczy kto? Radnym nie jestem, do zadnej partii nie naleze. Sposób w jaki się wypowiadasz sugeruje wielu osobom, że jednak coś Cię łączy z obecną władzą. Ale to właściwie nie jest istotne. Jeszcze dwa lata i wtedy ocenimy efekty, a jak znam życie największe przyspieszenie nastąpi pół roku przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Cenzura - kasowanie wątków 08.12.08, 13:36 > Sposób w jaki się wypowiadasz sugeruje wielu osobom, że jednak coś > Cię łączy z obecną władzą. Hehehe... Pozory jak zawsze myla. Czasem warto zainteresowac sie zyciem miasta zamiast pisac zmyslone rzeczy po forach. > jak znam życie największe przyspieszenie nastąpi pół roku przed > wyborami. Jesli nawet tak sie nie stanie, to i tak bedzie to ogromny skok jakosciowy w porownaniu do ekipy Lecha K. Juz nawet odsadzany od czci i wiary Piskorski zrobil dla miasta o wiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liber Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: 207.45.249.* 08.12.08, 13:50 "to i tak bedzie to ogromny skok jakosciowy w porownaniu do ekipy Lecha K. " Bycie lepszym od całkowicie impotentnego Lecha K. nie oznacza jeszcze bycia dobrym... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Cenzura - kasowanie wątków 08.12.08, 14:21 > Bycie lepszym od całkowicie impotentnego Lecha K. nie oznacza > jeszcze bycia dobrym... Dla ciebie mocno nie - szykuje sie bus-pas na Modlinskiej 24h odgrodzony separatorami i na 90% bedzie obowiazywac po oddaniu TMP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liber Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.sgcib.com 08.12.08, 15:59 "Dla ciebie mocno nie" Nie tylko dla mnie, podzielam odczucia wielu tysięcy warszawiaków, wystarczy przejrzec fora, zamiast uprawiac propagandę sukcesu. Od Kaczyńskiego nie można byc juz gorszym więc egzaltowanie się, że ktoś jest trochę lepszym jest żałosne. "szykuje sie bus-pas na Modlinskiej 24h odgrodzony separatorami" Seperatory to za mało! Proponuję zasieki z drutu kolczastego pod napięciem i wieżyczki strzelnicze ze strażnikami. "na 90% bedzie obowiazywac po oddaniu TMP." No proszę, a jeszcze niewawno Pan Radny, wzór kompetencji, prawdomówności i uczciwości był uprzejmy mi odpisac, co następuje: "Im szybciej zostanie zbudowany most Północny lub linia tramwajowa wzdłuż Modlińskiej tym szybciej zniknie bus-pas." "Tak jest on tymczasowy - zostanie zlikwidowany po wybudowaniu linii tramwajowej z Żerania do nas lub po zbudowaniu mostu.." To się nazywa robić z gęby cholewę... Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Bus-pas na Modlińskiej 08.12.08, 23:18 Bus -pas z separatorami? Z tych pism: radny.com.pl/pisma/zdm/modlinska-buspas/zdm-modlinska20081128-buspas_ztm.jpg radny.com.pl/pisma/zdm/trasa-i-most/t-i-m_zjazd-z-mostu081126_ir.jpg wynika, że nie. Winę zwalono na ZOM :) > No proszę, a jeszcze niewawno Pan Radny, wzór kompetencji, > prawdomówności i uczciwości był uprzejmy mi odpisac, co następuje: > "Im szybciej zostanie zbudowany most Północny lub linia tramwajowa > wzdłuż Modlińskiej tym szybciej zniknie bus-pas." > "Tak jest on tymczasowy - zostanie zlikwidowany po wybudowaniu > linii tramwajowej z Żerania do nas lub po zbudowaniu mostu.." Zdania swojego nie zmieniam - bus-pas według mnie jest tymczasowy. Po zbudowaniu mostu lub linii tramwajowej wzdłuż Modlińskiej będzie zbędny. > To się nazywa robić z gęby cholewę... Miło jednak coś komuś dodać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liber Re: Bus-pas na Modlińskiej IP: *.sgcib.com 09.12.08, 09:36 "Zdania swojego nie zmieniam - bus-pas według mnie jest tymczasowy. Po zbudowaniu mostu lub linii tramwajowej wzdłuż Modlińskiej będzie zbędny." OK, trzymam Pana za słowo. "Bus -pas z separatorami" Odśnieżanie to jedno ale ja chciałbym jeszcze się dowiedziec jak wyobraża Pan sobie zepchnięcie z pasa ruchu na pobocze samochodu, który sie zepsuł lub też samochodów po stłuczce (nie jest to rzadki przypadek na Modlińskiej)? Jak zepchnąc na pobocze uszkodzone auto? Przez separatory? Jak zjechac na pobocze, gdy np. wymiotuje mi dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Bus-pas na Modlińskiej 09.12.08, 13:02 Jest pas dzielący po lewej (kierowca ma drzwi z lewej strony). Na te pobocze (w mieście chodnik lub trawnik, ew. ścieżka rowerowa) też trzeba przejechać przez krawężnik. Przynajmniej tej samej wysokości co separator i do tego mniej przyjazny, bo płaszczyzna krawężnika jest prostopadła do nawierzchni ulicy a separatora nie (bodajże kąt 60 st.). chyba, że zastosujesz separatory jak na al. Armii Ludowej między Waryńskiego, a Niepodległości :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Krępski Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.elka.pw.edu.pl 08.12.08, 15:57 > Sposób w jaki się wypowiadasz sugeruje wielu osobom, że jednak coś > Cię łączy z obecną władzą Kto nie z nami, ten przeciw nam? To, że wypowiada się w inny sposób, to od razu denuncjator władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Cenzura - kasowanie wątków IP: *.lewandow.net.pl 08.12.08, 16:46 > Kto nie z nami, ten przeciw nam? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Chyba, że nie stoisz w korku na Modlińskiej albo Grocie. Fakty jakie są każdy widzi. Na szczęście nie da się z nimi dyskutować, nawet uprawiając radosny pr. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekeke Netykieta 08.12.08, 16:54 Lepiej przed protestowaniem przeczytać (co najmniej). Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Netykieta 09.12.08, 13:28 piotrekeke napisał: > Lepiej przed protestowaniem przeczytać (co najmniej). -- Wypowiedzi autora wątku spełniały kryteria zawarte w Netykiecie. Odpowiedz Link Zgłoś