moniaza 05.04.06, 20:51 Czy ktoś z Was wybudował ten dom? Proszę o wskazówki, rady, zastrzeżenia. Ja własnie jestem na etapie tynków wewnętrznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mif Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:17 To po co pytasz, jak prawie nic się nie da zrobić. www.archeton.pl/index.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
moniaza Re: Projekt IRGA z Archetonu 05.04.06, 21:35 o co ci kaman? Na dodatek wstawiłeś link do projektu KOWALIK a nie IRGA. Chcę pogadać z ludźmi, którzy zbudowali taki dom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:46 moniaza napisała: > o co ci kaman? Na dodatek wstawiłeś link do projektu KOWALIK a nie IRGA. Wstawiłem link Archetonu, a że działa, jak ich projekty, to nie moja wina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowniczy Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 11:37 Nie przejmuj sie monia. Jeszcze nie czytałem postu mifa na temat projektu gotowego, który podobałby mu się. W mysl zasady "Gotowiec to Twój wróg". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:45 > Nie przejmuj sie monia. Jeszcze nie czytałem postu mifa na temat projektu > gotowego, który podobałby mu się. W mysl zasady "Gotowiec to Twój wróg". Bezpieczniejszy wróg na etapie gotowca, niż wybudowanego już domu :( Odpowiedz Link Zgłoś