Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Projekt IRGA z Archetonu

05.04.06, 20:51
    Czy ktoś z Was wybudował ten dom? Proszę o wskazówki, rady, zastrzeżenia. Ja
    własnie jestem na etapie tynków wewnętrznych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mif Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:17
        To po co pytasz, jak prawie nic się nie da zrobić.
        www.archeton.pl/index.aspx
        • moniaza Re: Projekt IRGA z Archetonu 05.04.06, 21:35
          o co ci kaman? Na dodatek wstawiłeś link do projektu KOWALIK a nie IRGA.
          Chcę pogadać z ludźmi, którzy zbudowali taki dom !
          • Gość: mif Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:46
            moniaza napisała:

> o co ci kaman? Na dodatek wstawiłeś link do projektu KOWALIK a nie IRGA.

Wstawiłem link Archetonu, a że działa, jak ich projekty, to nie moja wina :)
      • Gość: budowniczy Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 11:37
        Nie przejmuj sie monia. Jeszcze nie czytałem postu mifa na temat projektu
        gotowego, który podobałby mu się. W mysl zasady "Gotowiec to Twój wróg".
        • Gość: mif Re: Projekt IRGA z Archetonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:45
          > Nie przejmuj sie monia. Jeszcze nie czytałem postu mifa na temat projektu
          > gotowego, który podobałby mu się. W mysl zasady "Gotowiec to Twój wróg".

Bezpieczniejszy wróg na etapie gotowca, niż wybudowanego już domu :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka