Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WAR INWEST

IP: 217.98.28.* 18.10.01, 15:50
    Każdy mówi że powinniśmy działać w grupie, razem itp. To dlaczego tak
    oddzielacie lasek bródnowski, rembielińską i beli bartoka !!! O.K. niech ludzie
    z poszczególnych inwestycji spotykają się gdzie indziej i kiedy indziej, ale
    potem dzielmy sie naszym spostrzeżeniami, informacjami. Stwórzmy wspólne
    Stowarzyszenie przecież działamy w jednej sprawie, chodzi nam o to samo - nasze
    pieniądze !!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pablo Re: WAR INWEST IP: 213.241.35.* 18.10.01, 16:05
        Popieram , trzeba sie trzymac razem i walczyc z radziszewskimi
        • Gość: ML Re: WAR INWEST IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 16:11
          Czekam na propozycje. Tak pisać i gadać każdy z nas potrafi.
          Pozdrawiam, Marzena
      • Gość: ML Re: WAR INWEST IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 16:09
        Panie/Pani XXX chyba jesteś z innej bajki. Było przecież spotkanie 7.10.01. r.
        przy ul.Grochowskiej, na którym niedoszli mieszkańcy Lasku Bródnowskiego
        zostali poinformowani przez Stowarzyszenie z Rembielińskiej, że nie wydaje im
        sie najlepszym połączenie. Oni walczą o swoje, my o swoje. Cóż, jestem tego
        samego zdania co Ty, ale nic na siłę. Ja mimo to zostałam przez ich
        Stowarzyszenie zaproszona na spotkanie. Treść zaproszenia poniżej:
        "W imieniu Stowarzyszenia Na Rzecz Ochrony Praw Inwestorów Grupy Kapitałowej
        WAR INWEST - zapraszam na spotkanie w dniu: 19.10.2001( piątek), godz. 18.00
        Wydział Inżynierii Materiałowej Politechniki Warszawskiej, Aula Główna,
        ul. Wołoska 141
        Anna Marczyk"
        Jeśli ktoś jest zainteresowany, to warto byłoby tam bydź. Myslę, że już dużo
        wiedzą.
        Poza tym, dlaczego rozpoczynasz nowy wątek, skoro ustaliliśmy, że informacje
        związane z Laskiem umieszczay pod nazwą L A S E K B R Ó D N O W S K I !!!?
        Pozdrawiam, Marzena
        • Gość: U.S. Re: WAR INWEST IP: 195.117.102.* 18.10.01, 16:18
          SZanowni PAństwo!

CZy może mi ktoś odpowiedzieć kiedy nastąpi spotkanie stowarzyszenia
          dotyczącego Rembielińskiej? Bo rozumiem, że wszytskie stowarzyszenia spotykają
          się oddzielnie.
        • Gość: czs Re: WAR INWEST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 23:00
          Spotkanie INWESTORÓW Lasek Bródnowski 21.10.2001 godz. 16.00 przy reklamie na
          terenie niedoszłej inwestycji

• Gość: czs Re: WAR INWEST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 23:06
            kontakt czs@poczta.onet.pl LASEK BRÓDNOWSKI "INWESTORZY" - okradzeni!!!
      • Gość: Pablo Re: WAR INWEST IP: 213.241.35.* 18.10.01, 16:22
        To prawda ze mamy "m" w roznych lokalizacjach ale oszukali nas ci sami ludzie
        ja ide w piatek na spotkanie ,
        • Gość: ML Re: Spotkanie na Wołoskiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 08:31
          Dostałam drugie zaproszenie na spotkanie Stowarzyszenia z Rembielińskiej. Jasno
          napisali, że na razie bronia własnych interesów.
          Pozdrawiam, Marzena

UWAGA !

Odbędzie się spotkanie Stowarzyszenia na Rzecz Ochrony Praw Inwestorów Grupy
          kapitałowej War Inwest.

Piątek, 19 października, godz. 18.00
          ul. Wołoska 141 ( koło Madalińskiego )
          budynek Inżynierii Materiałowej Politechniki Warszawskiej
          Aula.

Z uwagi na koszty: obsługa prawna, ekspertyzy prawne, finansowe, budowlane itd
          członkowie Stopwarzyszenia wpłacają jednorazowe wpisowe: 150 PLN + 20 pln
          miesięcznej składki za październik.

Działania Stowarzyszenia ze względów techniczno-logistycznych na razie są
          nastawione głównie na Inwestorów z Rembielińskej, ale chcielibyśmy, aby za
          naszym przykładem poszli również Inwestorzy z Lasku Bródnowskiego i Beli
          Bartoka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka