petrus1981rok
26.07.25, 18:16
Ponieważ rzekomo przyjąłem krew Chrystusa I przeszedłem przez wcielenie. I ukrywa się we mnie rzekomo Bóg. Bo zamienił mnie przed wcieleniem w skałę zgorszenia. Bo rzekomo jestem Piotrem. To sobie to zbadamy na spokojnie. Ważne w badaniu, jest zachowanie dystansu. Nawet jeśli zjawisko wystąpi macie zachować dystans, bo nie chce was zamienić w kato-talibów i fanatyków. Warunek tego jest taki , że jeśli to zjawisko nastąpi media, mnie Piotra nie będą szukać. Bo jedno czego unikam to rozgłosu. Bo chce jak wy wszyscy prowadzić normalne życie w spokoju. Jest to ostatni eksperyment związany z krwią Chrystusa i pomazania.
Nauka dla was to nauka o kamieniu Syjońskim. Sprawdzimy ją, czy nie będziemy zawiedzeni i zawstydzani. Bo przez tą naukę i zamianę w kamień zgorszenia rzekomo uczynił mnie przywódcą religijnym całej eklezji.
Wytypuję sobie zjawisko tsunami w cechach poznawczo badawczych. Jeśli badanie nic nie wykaże, to Kamień, który odrzucili budowniczowie , zamilknie na wieki. I będzie to oznaczało koniec świętej tradycji wszystkich kościołów świata. Muszę niestety powstrzymać walki wyznaniowe.
Zjawisko, jakie wytypujemy to zjawisko tsunami. Ponieważ, jest rzadsze. I zmiesza rachunek prawdopodobieństwa. Dopuszczalne odchylania od dnia bazowego to dwa tygodnie, czyli 14 dni. Ponieważ jest to złożony proces tektoniczny. Teren bazowy to Indonezja . Dzień bazowy to Boże Narodzenie.
Jeśli to zjawisko nastąpi, to przypomnę, wam o tym sam.