Dodaj do ulubionych

Ostatni eksperyment!!

26.07.25, 18:16
Ponieważ rzekomo przyjąłem krew Chrystusa I przeszedłem przez wcielenie. I ukrywa się we mnie rzekomo Bóg. Bo zamienił mnie przed wcieleniem w skałę zgorszenia. Bo rzekomo jestem Piotrem. To sobie to zbadamy na spokojnie. Ważne w badaniu, jest zachowanie dystansu. Nawet jeśli zjawisko wystąpi macie zachować dystans, bo nie chce was zamienić w kato-talibów i fanatyków. Warunek tego jest taki , że jeśli to zjawisko nastąpi media, mnie Piotra nie będą szukać. Bo jedno czego unikam to rozgłosu. Bo chce jak wy wszyscy prowadzić normalne życie w spokoju. Jest to ostatni eksperyment związany z krwią Chrystusa i pomazania.

Nauka dla was to nauka o kamieniu Syjońskim. Sprawdzimy ją, czy nie będziemy zawiedzeni i zawstydzani. Bo przez tą naukę i zamianę w kamień zgorszenia rzekomo uczynił mnie przywódcą religijnym całej eklezji.

Wytypuję sobie zjawisko tsunami w cechach poznawczo badawczych. Jeśli badanie nic nie wykaże, to Kamień, który odrzucili budowniczowie , zamilknie na wieki. I będzie to oznaczało koniec świętej tradycji wszystkich kościołów świata. Muszę niestety powstrzymać walki wyznaniowe.

Zjawisko, jakie wytypujemy to zjawisko tsunami. Ponieważ, jest rzadsze. I zmiesza rachunek prawdopodobieństwa. Dopuszczalne odchylania od dnia bazowego to dwa tygodnie, czyli 14 dni. Ponieważ jest to złożony proces tektoniczny. Teren bazowy to Indonezja . Dzień bazowy to Boże Narodzenie.

Jeśli to zjawisko nastąpi, to przypomnę, wam o tym sam.

Obserwuj wątek
    • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.08.25, 16:05
      W oczekiwaniu na zakończenie eksperymentu. Posłuchajcie sobie muzyki, jak to jest mieć Chrystusa w sercu po wcieleniu. Bardzo dobrze się, się pod tematem nie wypowiadacie, bo będzie zamieszczone wnioski po zakończeniu naszego badanie. A teraz czas na kawałek muzyczny jak to jest reprezentować Boga i mieć go w sercu, bo jak mówią nasze święte pisemka, pozyskuje nasz przez krew.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.08.25, 16:21
      :-)
    • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 12.08.25, 07:59
      Pozwólcie, że teraz zajem się swoimi sprawami. Zawodowymi

.www.youtube.com/shorts/O7jQoI9GddY

Postaram się jeszcze wpaść przed zakończeniem okresu bazowego na pogaduchy. Wy na wszelki wypadek nie zawalajcie tego tematu. Tylko na spokojnie się zapoznajcie z tematem. Na wszelki wypadek.
    • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 23.08.25, 13:40
      Wkleję jeszcze jeden, film dla rozluźnienia klimatu. Bo ja nie chce się zajmować religią i przewodzić Ludowi Bożemu. Bo spisałem kościół na stary, przez fundamenty. Dla tego wole, żeby świat o mnie zapomniał. Filmu użyje, bo nie chce mi się pisać proroctw. Dla mnie bycie Bożym człowiekiem to przypał z tym zdziwaczałym kościołem. I nie chce mi się robić, za żadne medium. I za Piotra. Jest to moje przekleństwo. Jest Papież i chce robić za Piotra to niech, za niego robi. Mnie to wisi. Ja nie chce rządzić kościołem. Ja nie prosiłem się o to, żeby być Piotrem. Niestety kogoś musiał wybrać do tej śmiesznej tradycji. Ja się do tego nie nadaję, Chce być zwykłym człowiekiem. To, że się czasem ujawnia, nie znaczy, że świat ma mnie szukać.

Film wam wyjaśni!! Bo jestem jego wybrykiem i głupim kaprysem. Do tego trzeba się nadawać, a ja do kierowania kościołem się nie nadaje. Bo ja myślę o tym co ludzkie, a nie o tym co Boże. Mnie Boże sprawy nudzą.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.09.25, 19:01
      W badaniach jeszcze zażądam Rosji w dziedzictwo. I zostaje nam tylko czekać, do zakończenia badania. Wrócę kiedy Bóg zajmie się Putinem. Powinniśmy spodziewać się według psalmu wypadku w drodze. Czas nam wszystko wyjaśni. Z mojej strony mogę wyjaśnić wam, że psalm jest żywym proroctwem. Sugestią gatunku ludzkiego do doświadczania w Bogu. Jest to element kluczy poznania , czyli normą ingerencji w ludzkość i kościół.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.09.25, 19:15
      Badanie robiliśmy podobne w Tygodniku Powszechnym i było publiczne i mógł się z nim zapoznać każdy, kto miał dostęp do internetu. Poprosiłem Bonieckiego, żeby to zataić, bo nawet dla mne to nie możliwe i trochę szalone. W badaniach dla rozpoznania pomazania za żądałem Polski. I kazałem w badaniach uśmiercić prezydenta i biskupów. Bo my nie wiemy, czy jest to efekt urojeń i wypranego mózgu przez kościół czy efekt prawdziwego wcielenia. Niestety religia jest takim szaleństwem, że musiałem do tego zachować dystans i potraktowałem to jak zbieg okoliczności. Mną niestety rządzi racjonalizm. I tego w mózgu nie idzie wyłączyć.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 12.09.25, 12:58
        Czemu publikuje się badania. Badania mają określić, jaka jest prawda. Bo ja bardzo chętnie się z tego wycofam. I nie będę tracił czasu na głupoty. Ja nie jestem desperatem. I ja się o to nie prosiłem i mi to dynda i powiewa. Robię to z czystej ciekawości. I tu nikt nie będzie zakładał kościoła ani żadnej innej sekty. Jak zwał tak zwał. Ja po prostu zostałem przez tego rzekomego Boga, wplątany w dość nie komfortową sytuację. Powiem wam szczerze mi to rzekome, pomazanie do szczęści nie jest potrzebne. I nie obwiniam się za ten wypadek, bo to nie ja przyjąłem ten psalm do fundamentu. I też się tego nie spodziewałem. Moim obowiązkiem jest to jedynie przebadać. Bo różnie bywa. Ja do wiary zachowuje należny dystans. Bo zdaje sobie sprawę z czym mam do czynienia. I radze wam to samo. Chyba że badania wykażą co innego. W tego ten rzekomy Bóg mnie poważnie zirytuje. Bo sam nie wiem, po co mi to? Dla mnie kościół katolicki zamienił wiarę w głupi żart i mit. I ja tego raczej nie naprawie. I sam nie rozumie do końca tej dziwnej sytuacji.Dla mnie to też dziwne i nowe. I powiem wam szczerze , że nie che mi się robić za tego rzekomego pomazańca. Bo nie chce mi się robić za kolejnego nawiedzonego pajaca.
        • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 12.09.25, 23:37
          Chore w religii jest to, że polega na urojeniach. Na Bogu, który jest urojeniem. Na Duchu, który jest urojeniem i na władzy pasterskiej, która jest urojeniem, lub objawieniach, które są urojeniami. I co sobie uroisz, tym jesteś. Dla tego w takich przypadkach zaleca się ostrożność. I przebadanie tego. I w takich sprawach zawsze ważne jest zachowanie odpowiedniego dystansu. Kościół to pralnia mózgu. I społeczeństwu pierze mózgi. Kiedy dochodzi do zaburzeń w pracy mózgu , lub uszkodzeń ludzie doczekiwać mogą się religijnych doznań. I dla tego w konieczne są badania. Ja przez Boga rozumie istotę wyżom i potężną. Dla tego poprzeczkę stawiam mu wysoko. Co dla większości może być niewiarygodne. Tylko o to chodzi, żeby było to niewiarygodne. Bo niema to być naciągana kolejną historyjka. Tych historyjek w kościele moim zdaniem już starczy. Jestem zdania , że każdy, kto rzekom przyjął krew, powinien to na spokojnie z trzeźwą głową to przebadać. Bo inaczej nie dojdziemy do prawdy. Rzekomo przyjmujemy krew Chrystusa. I mamy ukryte jakieś jaźnie, w które kościół wierzy. Teorie są dwie. Pierwsza wszyscy sobie popraliśmy tylko mózgi. I popadliśmy w paranoje przez jakieś duchowe doznania. I staramy sobie na siłę tłumaczyć to Bogiem. I trzymamy się tego jak desperaci. Oszukując siebie i innych . I bezpodstawnie pchać ludzi w stronę szaleństwa. Tylko czy i o tu chodzi? Kwestie nawrócenia lub doświadczenia w Bogu naścieli leżą po stronie Boga. I jeśli może istnieć, należy to zostawić Jemu. Dla tego jest druga teoria , że w te rzekome doznania Bóg miesza palce i coś w tej religii jest. Mimo wszystko zawsze należy skonsultować się z lekarzem psychiatrą. I rozpocząć leczenie. Niestety fundamenty mamy na wariackich papierach i szalone sugestie ożywiania wiary. Przede wszystkim zawsze należy najpierw zadbać o siebie i własne zdrowie. I nie ufać wszystkiemu. Nawet jak kościół mówi, że należy wierzyć w rzeczy widzialne i niewidzialne. Dla tego doznania religijne są bardzo niebezpieczne. Bo często ludzie po tych doznaniach późno trafiają do lekarzy. I się nie potrzebnie męczą. Jeśli badanie nic nie wykaże, warto sobie dać spokój. Co nie przeszkadza wierzyć. Tylko nie warto sobie tych spraw , których tyczyło jakieś doznanie traktować poważnie. Bo to nie ma sensu. Według tradycji Chrześcijańskiej jest to krew Boga , więc będzie musiał się jakoś ujawnić. Oczywiście jeśli istnieje. Wybaczcie, ale muszę być wyważony. Musiały się liczyć z tym, że religia może być oszustwem i wszyscy mamy nie po koleji w głowach.
    • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 30.10.25, 11:47
      • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 03.11.25, 18:45
        My z Bogiem. Chronimy umiłowanych. Swoją masonerię Jezusa Chrystusa. Mamy ich ukrytych wszędzie. Od posłów, senatorów po wcieleniu. Nawet w Waszyngtonie. Duch Święty ukrył mi ich na różnych stanowiskach. Od sprzątaczek do polityków. Mam na wcielenia. I jak mi ich tkniecie, to was zgładzę. Oni są wszędzie . Bo kościół to naród nie instytucja. I nic mi nie udowodnicie.
        To mam wam do powiedzenia na luzie. Link o moich łakandyjczykach, bo ja ich prowadzę na luzie. I ja się z ludzkością szczypać po wcieleniu nie będę.
    • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 04.11.25, 03:22
      Nawet jak zjawisko wytypowane nastąpi, do dokończonego naszego ekspremierów, to nie udowodnicie mi, że ja za tym stoję. I potakujecie to jak zbieg okoliczności. I się rozejdziecie. Bóg nami urządź na tej planecie k-Pax. Film wam wyjaśni, o co chodzi. Bo to po części też jest szaleństwo i wypowiedzi przez to są ciekawsze. I zajmujemy się tu wytypowanym zjawiskiem a nie układem planetarnym. Potraktujcie to jako ciekawostkę.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 04.11.25, 04:04
        Religia faktycznie jest szaleństwem. I my to badamy. Dla was będzie to jedynie ciekawostka. I sposób ciekawego spędzania czasu. I nauczycie się przy tym trochę biali, posłuchacie sobie muzyki, poglądacie sobie filmy. I zrozumiecie, że w ludzki szaleństwie ukrywa się Bóg. Czym jest ten Bóg, nikt z nas nie wie. Wiemy jedno , że ingeruje w ten wsze świat, za pomocą przyjętych przez ludzkość zasad. Bo dla nas Chrystus jest Bogiem. I wszystko w naszej religii przychodzi jako Chrystus. Bo inaczej oznaczałoby to Ducha antychrysta i zrobiłby z siebie diabła. To kościoły w imieniu gatunku określiły te zasady. Ewangelia nie jest tak naprawdę Słowem Bożym, tylko słowem o Bogu. Wierzeniami przyjętymi do fundamentu. Są to klucze poznania w Chrystusie. Czyli norma ingerenci w ludzkość i kościół . I zobaczymy czy tym eksperymentem dojdziemy do sensacyjnych wniosków dotyczących rzekomych wcieleń. I czy ma to związek z Bogiem. Postaram się wam tu urządzić sensaction. Czyli sensacie. I robię to już ostatni raz. Bo nie chce w tym brać więcej udziału. Dalej kościoły i jego wybrani w narodzie muszą sobie radzić sami. Bez względu, na metki kościoła. Bo mi się na ich użytek nie chce robić z siebie szaleńca. To są ich kościoły i ich sprawa. Ja mam nadzieje, że ten eksperymenty przysłuży się Ukrainie i kościołowi i wzmocni jego pozycje w działań na rzecz pokoju. Bo ja na to nie mam czasu ani sił. Mi się dla Boga niechce wydurniać całe zycie.
        Czy dojdziemy to sensacyjnych wniosków czas pokaże.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 04.11.25, 04:23
      Już to robiłem nie jednokrotnie i to z powodzeniem. Dla tego nie lubię tego robić. Bo to nie są miłe rzeczy. Film wam wyjaśni. To nie są miłe rzeczy, jak giną ludzie. Tylko żebyśmy się zajęli pewnymi sprawami, świat nie daje nam wyboru. Bo się zabijacie nawzajem. I tylko Bóg może to powstrzymać. To jest dla mnie dołujące, że biorę w tym udział.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 04.11.25, 04:32
      Po tym eksperymencie zamierzam na dobre zakończyć tą działalność. I zapomnieć o tym wszystkim. I mam nadzieje, że zapomnimy o sobie. I każdy wróci spokojnie do swoich zajęć. To tyle wrócę w okresie bazowym.
    • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.11.25, 13:39
      Tu to naszego badania muszę dodać bajkę, żeby uczynić się najwyższym w królestwie Bożym. Jest to związane z fundamentami naszej wiary. Bo Ukraina została zostawiona na lodzie. Najchętniej tego antychrysta Putina bym załatwił.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.11.25, 14:18
        Muszę dodać jeszcze formy otoczone kultem walczące ze złem świata i imię Pańskie.

Zmiłuj się nad nami Panie !! Bądź dla ludzkości, łagodny.

www.youtube.com/shorts/fj_SyeEdsI8
        • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.11.25, 16:46
          YHWH (יהוה)

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.11.25, 17:58
            Obrazek przedstawia Jezusa w Kosmosie. Może ktoś myśleć, że Jezusa w piekle. Bo w piekle to jest po wcieleniach na Ukrainie.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.11.25, 21:27
              Człowiek wierzący nigdy by nie rozpętał wojny. A Cyryl zaprzedał dusze diabłu dla wpływów w Moskwie. I poparł mordowanie Chrystusa w ludziach po wcieleniu. To pokazuje ich wiarę. Papież też wolał siedzieć w Watykanie i urządzać sobie hepenikgi . Franciszek wolał siedzieć cicho dla wpływów z budżetu moskiewskiego. To pozuje ich wiarę i to jak chronią Lud Boży. Chronią jedynie swoje interesy, posługując się Bogiem. Wszystko w imię interesu. Określonych grup ludzi. Zamiast bronić Chrystusa. Na nic te katolickie i prawosławne nauczanie. Jak tam toczy się tylko walka o koryta i talary a dla ludzi charcz oraz kary. WSTYD!!!
              • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.11.25, 21:57
                Kto wie, czy gdyby papieże nauczyli się prowadzić politykę, twardą to by tej wojny by nie było. Franciszek był zapraszany na Ukrainę i powinien się tam natychmiast udać i spełnić powinność wobec Ludu Bożego Chrystusa. Teraz Świat wylansował papieża i jego urząd. I nikogo innego nie słucha. Nawet jak Chrystus cierpi. Bardziej przywiązuje papież uwagę to hucznych imprez i przyjęć w różnych krajach. Jakby miał jakiś kąpleks. Bawi się w desperata, żeby mieć krzesełko. i pierwsze miejsce w synagodze i pozdrowienia na rynkach i placach. I czeka na zaproszenia. Tak Ludu Bożego nie ochroni. Powinien natychmiast wsiąść w pierwszy samolot i tam polecieć i skrzyknąć ze sobą wszystkich prezydentów. I może by tej wojny by nie było. Gdyby zaragowano na czas. Nie stety ze strony Watykanu był tylko komunikat. Typu - Chcemy pokoju. A ja odpowiadam Watykanowi, że nie jestem hotelarzem.
                • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 08.11.25, 23:17
                  I zaczęła się chora spirala nienawiści. A świat krzyczy o pomstę do Boga. Pogrążą zona Ukraina w własnej krwi i naród rosyjski dla jazd bez trzymaniu socjopaty przy stołku. I teraz ze złości będę się wyżywał na papieżu. Chodź nie on rozpętał tą Wojnę. Jeden debili w Moskwie i zabawiał się życiem narodu rosyjskiego i ukraińskiego i gospodarkami globalnymi. Mi się tylko wydaje i Bogu, że ludzkość rozumie tylko język siły i przemocy. I nie chciejcie, żeby Bóg stawiał was do pionu. Bo będzie płacz zgrzytanie zębów. Nie pchajcie Boga, żeby was skrzywdził. Bo nie potraficie żyć w pokoju na tej planecie. To takie ciężar nie do uniesienia jak nie zabijaj. Kaprys Putina i Kremu i cały przez to świat w grzechu zbrojąc Ukrainie w obronie jej suwereności. Bo jakiemuś staremu piernikowi w Moskwie na stare lata się klepki poprzewracały. I każdy krzyczy, gdzie jest Bóg? A on na to będzie chyba trzeba przyłożyć mieszkańcom ziemi. A kościół będzie krzyczał to ZŁY. Bo Bóg jest miłością. Pewnie jak rzekomo jest we mnie, bo tak mówią te dziwne fundamenty to nie wie, jak z ludzkością postępować. Pewnie zna te moje wypociny na tym forum. Mam nadzieje, że sobie posprząta ten burdel i nie będę musiał się tym już nigdy zajmować.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 09.11.25, 12:01
                    I papież tym blichem, chce załatwić tylko sobie szacunek, a nie jest nawet królem ani jego pomazańcem. Wchodzi w dupę nie nie tam, gdzie powinien. Tym pałacykiem i blichem chroni tylko swoich interesów a nie interesów Ludu Bożego. Machać mu się zachciało i szukać chwały u ludzi a nie u Boga. Niech on się lepiej w Piotra nie bawi. Jak mam oglądać takie cyrki i jaja. Jedna wielka kpina z ludu Bożego. Bo sobie doktorat zrobił . I pilnuje interesu spółki z o.o. Bo KK powinno mieć ograniczoną odpowiedzialność. Chrystus to nie interes, tylko odpowiedzialność. Dla tego ja z wiarą nie chce mieć nic wspólnego. Bo mam dosyć tego zakłamania Watykanu i swojego własnego. I mam już wszystko gdzieś. Ja z tą instytucją nie wygram. I jestem tego świadom. Więc daje sobie spokój. Bo oni nauczyli się tylko ludzi wykorzystywać dla interesów swoich własnych posługując się Bogiem i wiarą. Myślać że jak nauczyli się czytać ewangelie i dopchali się do koryta to już im się coś ode mnie szczególnie należy. Mówię szczerze sram na Biskupa Rzymu. Bo on chroni tylko swoich interesów i ja na niego liczyć nie mogę. Szuka tylko sobie frajerów. Tu frajera nie znajdzie. I lepiej, żeby w przyszłości nie doszło między nami to spotkania, bo nie będzie to miła dyskusja.
                    • jakornelia12345 Re: Ostatni eksperyment!! 09.11.25, 12:26
                      Zastanowiłeś się może, dlaczego nikt w twoim wątku nie odpisuje? Fakt, ja napisałam.
                      Ale tylko po to, aby zwrócić ci uwagę na twój narcyzm.
                      Ty nie szukasz dyskusji, ostrego zwarcia poglądów, nawet pospolitej kłótni.
                      To jest twoje okno wystawowe. Have fun.
                      • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 09.11.25, 13:04
                        Tu się nie wypowiadaj, Bo ja to celowo zostawiam kościołowi, bo prawdopodobnie niedługo będzie tu siedział. Pogadamy pod innym tematem. Jak eksperyment się uda.
                        • jakornelia12345 Re: Ostatni eksperyment!! 09.11.25, 13:07
                          🤣🤣🤣🥱🥱🥱. Sayonara.
                          • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 15.11.25, 09:45
                            Kornelia my temu sukinsynowi Biskupowi Rzymu poprawiamy blich. Ja jestem wolnym namiestnikiem Chrystusa. I my wiemy co z niego za podła gnida. My nie jesteśmy jego niewolnikami. Murzynami do pomiatania. On zniewolił prawnie naród umiłowany i okradł wszystkich z należnej Chwały. Bo za te działania olewatorskie na rzecz pokoju Piotr mu dołoży. I nie może go uciszyć. To ja sobie go tu suspenduję z narodu umiłowanego. My nie jesteśmy w jego zakłamanej sekcie watykańskiej. Może się kiedyś Biskup Rzymu odważy powiedzieć, jakie świata robi z pewną wiedzą, żeby w desperacji utrzymać tę śmieszną władzę. Chrystus można powiedzieć rzucił tu swoją jednostkę specjalną. Bo jak chce się bawić w Piotra dla świata to nie może sobie robić co mu się podoba. A naprostować go czasem trzeba. Potem obłudnie okrzykniemy wam go pielgrzymem pokoju. Ja osobiście okrzykną bym go pielgrzymem przedpokoju. Ja mam do niego bojowe nastawianie. To zobrazuje film.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 15.11.25, 09:59
                              Na rzecz pokoju produkuje tym urzędem tylko makulaturę do podtarcia sobie dupy. I posyła swoich paziów. A dla wyniosłego blichtu i cukierkowego fałszywego wizerunku, kochanego i zatroskanego Ojca za miliony zrobi wszystko. W Watykanie pierz to produkt. On chce być bardziej wyniosły od Chrystusa. I chce tym blichtem i swoim poczynaniem zgasić ogień wiary. Jakby Rosja zaatakowała Polskę, tęż by się doczekała tylko komunikatu. Chcemy pokoju. I pojechał sobie urządzić hepening, ale bardzo chętnie wyciągnąłby kasę z budżetu Polski.
                              • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 15.11.25, 11:15
                                Zegar tyka , każda minuta to ludzkie życie i tragedia dwóch narodów.

📊 Co mówią dostępne raporty?
                                Według ukraińskiego sztabu generalnego Rosja straciła prawie milion żołnierzy od początku inwazji w lutym 2022 r., a tylko w ciągu jednej doby potrafi ponieść około 1000 ofiar (zabitych lub rannych).

UNICEF podaje, że średnio 16 dzieci tygodniowo ginie lub zostaje rannych w wyniku działań wojennych

Media donoszą, że w najcięższych bitwach – jak np. o Pokrowsk – straty obu stron liczone są w setkach dziennie

⚖️ Różnice między cywilami a żołnierzami
                                Żołnierze – raporty najczęściej dotyczą strat wojskowych, ale nie rozróżniają dokładnie zabitych i rannych.

Cywile – ofiary cywilne są trudniejsze do oszacowania, ale wiadomo, że tysiące osób zginęły, a setki tysięcy zostały ranne lub wysiedlone

🌍 Kontekst
                                Wojna trwa już czwarty rok i codziennie pochłania nowe ofiary.

Nawet jeśli dzienne liczby wahają się od kilkuset do ponad tysiąca, skala tragedii jest ogromna – zarówno dla żołnierzy, jak i dla zwykłych mieszkańców Ukrainy.

👉 Podsumowując: każdego dnia w wojnie giną lub zostają ranni setki osób – żołnierzy i cywilów. Dokładnych danych nie ma, ale raporty wskazują, że straty są ogromne i ciągle rosną.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 15.11.25, 11:33
                                  Dla mnie świat nie nauczył się rozmowy z Watykanem. Ja niestety nic nie mogę zrobić. Bo oni nie słuchają nikogo oprócz swoich interesów i portfela. Osobiście prezydentom radziłbym nie dotować Watykanu i wywierać finansową presję. Wtedy będą mieli prawdziwego pielgrzyma pokoju. Bo mam nadzieje, że uda mi się udowodnić, że im nie zależy na umiłowanych, jego wcieleniach tylko na mamonie. Światu dano papieża, za pieniądze. Za miliony i jak działa na rzecz pokoju?

To są warunki zapewnione do negocjacji na zdjęciu dla prezydenta Trampa i Załęskiego. I prawdziwa gościnność wypływająca z ewangelii, którą tak krzewią i żyją. W takich warunkach na pewno się dogadali.
                                  • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 15.11.25, 12:00
                                    Zdjęcie jest z pogrzebu Franciszka (wyżej). Rozumiem, że rozmawiali pod tym rzekomym grobem św. Piotra.

Ja kościołowi chciałem przypomnieć, jedno. Że wasz papież, który jest produktem eksportowym kościoła. Niech się zastanowi nad tym ile tak naprawdę zrobił dla spraw Ukrainy a ile chce wyciągnąć kasy z budżetu dla swojego kościoła. I czy nie zesłał Lud Boży do śmietnika historii po to, żeby sobie tylko blicht urządzać. Mam na
                                    dzieje, że Watykan za te pieniądze w miliardach dolarów dla KK bardziej się postara.
                                    • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 15.11.25, 12:50
                                      Kościół chce uczynić wszystkich niewolnikiem jednego człowieka. A mam tu na myśli biskupa Rzymu. Zwabił ich do kościoła bogiem, podał manipulacji i uczynił ich stukrotnie gorszym od siebie. Watykan tak naprawdę bawi się w Boga. Każdy kapłan, nawet papież czy nawet Chrystus nie potrafili żyć. Dla tego się napominali. I o tym jest ewangelia. Chrystus nie bez powodu nazwał nas trzodą. Bo jak zauważyliście czasem trzodzimy. I nie jesteśmy nienaganni. I o tym jest ewangelia. Ewangelii to napominanie. Czasem w złości. Czasem w miłości. KK stało się fałszywym cukierkiem. Wszyscy myślą,że to słodkie. A prawda o kościele jest gorzka. Bo to są ludzie, krórym się nic niechce. Sami nie potrafią żyć a uczą żyć. Życie to lekcja. Kościół jak desperat stara się wciskać fałszywe wizerunki. Fałszywą świętość. A w gabinetach zachowują sie inaczej. Wszyscy jesteśmy pogubionymi ludźmi. Sami nie potrafimy żyć a mamy czelność innych pouczać , ukrywając swoją podłość i obłudę. Jesteśmy tylko ludźmi i czasem bardzo pogubionymi.
                                      • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 15.11.25, 14:00
                                        Wszyscy jesteśmy obłudnikami. I kościół powinien tego uczyć. Bo nas nas świat się zawiedzie. Tak jak w rodzinie. Dla tego ja nie chce zajmować się religią. Bo zawiodę. I nie chce w to mieszać Boga. Moim zdaniem Bóg jest nie odpowiedzialny, dokonując pewnych wyborów. I my tak naprawdę w tym świecie nie potrafimy żyć jak każdy człowiek. Jezus nie był takim świętoszkiem. Same boruty w świątynie wiele o nim mówią. Mamy na prawdę dziwne fundamenty. I bardzo nie odpowiedzialne. Kościół jest powołany do świętości a nie święty. O tej świętości zdecyduje ten rzekomy Bóg. Zajmowanie sie tematyką, Boga nie do końca jest uczciwe. Bo tak na prawdę nic o nim nie wiemy. Nie wiemy czy możemy ufać sobie i innym. Dla mnie Bóg bawi się ludźmi. I to mi się w nim nie podoba. Prowadzi głupie gierki. Cały ten cyrk związany z wiarą, która zamienił się w mit i zabobony dla niema sensu. Ja Boga do szczęścia nie potrzebuje, bo bez niego byłbym szczęśliwym człowiekiem. Bez wyrzutów sumienia. I sam się często zastanawiam, po co mu ten cyrk na ziemi. Odbija się to na ludzki zdrowi nie tylko psychicznym. Dla mnie to chore. Jeden rzuca się na drugiego. Wierzący na wierzącego. Niewierzący na wierzącego. Dla mnie bóg wprowadza nie potrzebne podziały społeczne. I dla mnie powinien sam przyjść i określić swoje oczekiwania. I sam brać za to odpowiedzialność. A nie człowiek, który sam nie potrafi żyć. Z jednej strony Bajeczki, które rzadko uwierzytelnia z drugiej strony ludzie opowiadający jak desperaci nauki przyjęte do fundamentu. Robiący z siebie dla niego idiotów. W nadziei, że ma to sens. I coś z tym zrobi. I tak mamy Jemu pajacować. Mi się za kolejnego pajaca nie chce robić. Wystarczy już pajaców. I nie zamierzam sobą karać kościoła. Wystarczy, że mnie już to rzekoma krwią czy tym rzekomym pomazaniem pokarał. I tak się zastanawiam na jaką cholerę jest mi to potrzebne w tym urojonym i chorym jego świecie. Kościół nam za to powinien wypłacać odszkodowania. Moim zdaniem ludzie powinni się poważnie zastanowić nad tym czy chcieli, by tego rzekomego Boga poznać. Bo chcą tylko zrobić z siebie pośmiewisko i zafundować sobie urojenia. I całe życie pajacować nie wiadomo po co i nie wiadomo dla kogo. Nie będąc do końca niczego pewni. I starali się zwieść ludzi w stronę Boga. Wprowadzając jakieś nie potrzebne podziały. Dla mnie religia już wyrządziła tyle zła, żeby się lepiej z nią nie powiązywać. Lepiej czynić tylko dobro i odsunąć się na bok. Nie ukrywam, że tym eksperymentem zamierzam przez internet odwiedzić ich zamulony urząd w kościele.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 28.11.25, 16:01
                                            Z mojej strony mogę wyjaśnić, że apokalipsa nie jest księgą Gniewu Bożego i nie oznacza końca świata. Używa form z tych ksiąg do okazywania gniewu. Jest to element kluczy poznania. Co to są klucze poznania już wyjaśniałem. Klucze poznania są powstrzymywane na tej planecie przez potomstwo przymierzem. Czyli żywymi kamieniami pozyskiwanymi przez krew. Dla tego w kościołach są różne kanony ich nauk.
    • c2h3oh Re: Ostatni eksperyment!! 16.11.25, 01:13
      Próbka musi mieć 10-12%. Jednostkowo wskażesz tylko na pewne prawdopodobieństwo więc daj se już siana.
      Jak coś to np. "Boska matryca" itp.
      Same minogi :(
        • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 18.11.25, 19:00
          Ja to tylko sobie badam na luzie . Nie spinam się. Planuje wypad ze znajomymi i szukam środka transportu na imprezę. I chyba znalazłem cena też fajna.
          • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 18.11.25, 19:08
            Bo ta limuzyna była kiepska.

www.youtube.com/shorts/XZKbZ8ylTSY
            • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 18.11.25, 19:23
              Znalazłem sobie osiołka na imprezę. Jestem ciekaw czy się złożą. Czy znowu będę wyskakiwał z kasy.

• petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 28.11.25, 19:36
                      Mam nadzieje, że ten Babilon Rosję, ktoś puknie w głowę. I Rosja w końcu wejdzie na cywilizowaną drogę społeczną 21 wieku.
                      • petrus1981rok Re: Ostatni eksperyment!! 28.11.25, 22:40

Człowiek powinien się nauczyć na tej planecie, żyć w zgodzie i przyjaźni. Zawsze się znajdzie jakiś Antychryst , który wiary niema a posługuje się kościołem czy Cerkwią do mordowania ludzi. Ja mam nadzieje, że Bóg nas za to nie pokera. Bo sprowadzamy jego gniew w badaniach. W celu naprawienia ludzkości, ochrony narodu umiłowanych, którzy tworzą kościół. I powstrzymania prześladowań narodu w nowym przymierzu. I ochrony życia. Każda wojna jest złem. I wywołują ją ludzie bez wiary. Ja mam nadzieje, że przez żywioły nie wychłosta nas za bardzo , mieszkańców tej planety. Mam nadzieje, że jeśli zjawisko w naszym doświadczeniu nastąpi to będzie bardzo łagodny. Bo nikt nie chce zagłady. Putin wyrządziły wystarczająco dużo zła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka