Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom wakacyjny

IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.12.02, 17:44
    Z wejsciem Polski do UE, wiele osob kupi dom wakacyjny w innym kraju. Czy
    wiemy juz, jak sie zmieni prawo do posiadania nieruchomosci w jednym z krajow
    UE?
    Ty sam, kupilbys dom wakacyjny lub jako inwestycje?
    Idealnie w jakim kraju?
    Obserwuj wątek
      • turystka1975 Re: Dom wakacyjny 17.08.22, 13:12
        Cześć, jeżeli znajdziesz dobrego operatora domu wakacyjnego, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby na takim domu zarabiać. Dla mnie osobiście byłby to tylko zysk. Bo przecież bardzo wiele osób korzysta i podróżuje nocując i spędzając czas w domu wakacyjnym. W lipcu byłam tydzień z rodziną w Łagowie Lubuskim. Bardzo miły pobyt, bo mieliśmy do dyspozycji bardzo ładnie urządzony, nowy, wygodny dom wakacyjny. Z kominkiem, salonem. Fajnie nam się tam spędziło urlop. Blisko na plażę nad jezioro, przepiękne lasy na spacer. Zobacz jak może wyglądać dom wakacyjny: domy wakacyjne. Jeżeli szukasz domu wakacyjnego na inwestycję to moim zdaniem warto rozważyć taki scenariusz. Przed nami i po nas dom był zarezerwowany. Wielu moich znajomych korzysta. To na pewno ma przyszłość. Ja po lipcowym urlopie w jednym domu wakacyjnym na pewno zdecyduję się na kolejny urlop w tym stylu.
        • iwona.nonckiewicz87 Re: Dom wakacyjny 18.11.22, 10:51
          Jestem dokładnie tego samego zdania ;) Jak najbardziej wynajmowanie domu innym osobom jest świetnym sposobem na zarabianie pieniędzy. Co do domku wakacyjnego, powiedzcie mi czy wiecie może jaki jest dobry producent placów zabaw? Chciałabym taki plac zabaw umieścić koło swojego domu ;)
      • paweljanuszek Re: Dom wakacyjny 22.11.22, 14:27
        Uważam, że warto inwestować w nieruchomości. Jak mamy jeszcze do tego dobrego administratora, to super. Ja w Gdańsku mam zarządzanie POLZEN i jestem zadowolony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka