Gość: agata IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 14:25 Czy ktoś nie wie gdzie można kupić ładne, niezbyt drogie kafle kominkowe? Okolice Śląska Górnego, Dolnego oraz Kotliny Kłodzkiej. Będę wdzięczna za jakąkolwiek wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eva Re: kominek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:04 ja to samo pytanie, ale ok. w-wy. mam tez pytanie o obudowe klinkierowa. ona pomimo drzwiczek i wkladu brudzi sie. czy to mozna potem jakos wyczyscic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: kominek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 21:06 czekamy, czekamy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: kominek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 23:34 taką wiadomość można wyciągnąć od kominiarzy albo w działach tech. zarządu gospodarki komun.-zwłaszcza w starych dzielnicach.baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: kominek IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 15:50 Dzięki baba, ale myślałam też o nowych kaflach, poza tym nie wiem lepszy mat,czy błysk Odpowiedz Link Zgłoś