Gość: FROKLIN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 15:48 Uwaga , Szanowni Państwo, Agencja Nieruchomości HOME w Warszawie - plac Konstytucji, oszukuje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to znowu ja Re: UWAGA !!!!!!!! _ AGENCJA HOME !!!!!!!!!!!!! U IP: 217.153.44.* 28.02.03, 15:54 Tez mi nowosc!! Pokaz mi taka ktora nie oszukuje! Mozemy sie powymieniac doswiadczeniami. Ja zostalam oszukana przez KAZDA agencje z ktora mialam do czynienia. Na szczescie nie doszlo do transakcji finansowych a ja stracilam tylko wiare w uczciwosc ludzi, troche nerwow i przy okazji pare kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROKLIN Re: UWAGA !!!!!!!! _ AGENCJA HOME !!!!!!!!!!!!! U IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 17:49 jakoś nikt nie rozwija tego wątku. Może to już tak powszechne zjawisko , że wszyscy są na to obojętni ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gierek Re: UWAGA !!!!!!!! _ AGENCJA HOME !!!!!!!!!!!!! U IP: *.sgh.waw.pl 13.03.03, 00:11 a moze ktos moze cos polecic szukalem mieszkania sam, ale z marnym skutkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bragg Re: UWAGA !!!!!!!! _ AGENCJA HOME !!!!!!!!!!!!! U IP: *.itl.waw.pl 14.03.03, 13:10 Wlasnie, gdzie sa posrednicy, o ktorych mozna przeczytac w postach po roznych watkach, iz fachowo i skuteczni obsluguja poszukujacych mieszkania? Moze ktorys z zadowolonych klientow agencji posrednictwa podzielilby sie informacjami, tj. konkretnymi adresami. Przy okazji bylaby szansa wyeliminowac rynkowymi metodami tych nieuczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka OSZUKUJACE AGENCJE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 20:16 Ja wlasnie z wrodzona sobie naiwnoscia dalam sie naciac na 200 zeta przez agencje "Office States" na Wilczej 50/52. Daja w Gazecie ogloszenia z nr telefonu 6230275 i zblizone. Nie wiem, czy wszystkie agencje oszukuja, ale moze warto patrzec na personalia np, ta agencje firmuje niejaki pan Adam Łukasik. Zaplacilam 200 peelenow, dostalam 3 namiary na mieszkania, z ktorymi pani sie ponoc wlasnie umowila, z jednym nawet przy mnie, i jak pojechalam pod wskazane adresy to jeden byl zamkniety na glucho, w drugim sasiedzi powiedzieli, ze mieszka jakis menel i napewno nie wynajmuje, a trzeci pan zadzwonil przelozyc spotkanie na poniedzialek. No i koniec zludzen. Czy nie ma na to jakiegos paragrafu do cholery? Uczulam zwlaszcza na ogloszenia "wynajme za czynsz/oplaty". Bzdura, nikt taki dobry nie jest. Niestety... A ja pomieszkam jeszcze chwile w domu i sie potne chyba, bo znajomych z mieszkaniem do wynajecia niestety nie mam, a do agencji juz nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILIPPO Re: OSZUKUJACE AGENCJE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 19:15 To mialas pecha , faktycznie , mnie nacieli przy zakupie działki - Ci z Agencji HOME w Warszawie , podłe gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: OSZUKUJACE AGENCJE IP: 212.87.3.* 19.03.03, 09:11 Pewnie jestes na nich strasznie wsciekly i pewnie masz ku temu powody ale umieszczanie tego postu po raz kilkunasty, bez wyjasnienia na czym polegalo oszustwo nie jest chyba dobrym pomyslem. Jak rowniez podpisywanie sie w tej samej dyskusji roznymi imionami (nadawene z tej samej domeny). Sama mam rowniez nie najlepsze doswiadczenia z agencjami nieruchomosci, nie oszukano mnie ale czesto agenci wykazywali sie kompleknym brakiem profesjonalizmu. Najczestszym przypadek to ze usiluja Ci sprzedac mieszkanie ktorego na oczy nie widzieli, nie maja pojecia jak wyglada strona prawna nieruchomosci, i probuja upiekszac (np 'mieszkanie jest tuz przy metrze' ale 'tuz' oznacza ze trzy przystanki autobusem) etc. ewa Odpowiedz Link Zgłoś