Gość: marcin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:55 Hej kochani! Ponawiam wątek. Polećcie mi agencję nieruchomości w Wawie. Chcę kupić mieszkanko. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus7 Re: agencja do polecenia 27.03.03, 15:57 Według mnie nie istnieje pojęcie "agencji do polecenia". Przynajmniej z moich doświadczeń wynika, że agencja to "zło konieczne" - bo w Warszawie rynek transakcji bezpośrednich praktycznie nie istnieje. Polecam natomiast lekturę ogłoszeń w Gazecie Wyborczej. Wszystkie one (no, 99,99% z nich) sa zamieszczane przez agencje. W ten sposób trafisz ... po kłębku do nitki zamiast na odwrót (jak to teoretycznie być powinno). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: agencja do polecenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 16:09 Z cała odpowiedzialnością polecam Agencje ,,JFK,, a konkretnie pana Tomka. Doskonała i kompetentna obsługa.tel do nich 0 22 867 05 05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: agencja do polecenia IP: *.igik.edu.pl 11.04.03, 12:53 Polanowscy i Oskar Pietrzak Odpowiedz Link Zgłoś